- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спите ли у приятели?
Случвало ми се е
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
За оставането - да. За спането - не![]()
![]()
![]()
na6te mi davat da spq v priqtelki i ne mi zvanqt prez 5 min... imat mi dostata4no doverie samo trqbva da znaqt kade to4no sam i koga 6te se pribera![]()
Love you Kris !!!
Ми да от време на време спинакм у някоя пра наще нямат право на глас :П
Е, естествено че спа. Ми как да реагират???
Редовно спим заедно някъде, като се редуваме, един път в нас, друг път - в някой друг...Майка ми не одобрява много, ама като пусна някоя друга сълза...се съгласява, защото номерът : "Мамо, всички ще ходят, само аз ще си стоя у нас" винаги минава \
/ \
/ \
/ \
/
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mi az ne tolkova 4esto no mnogo priqtelki idvat u nas da spqti taka...ina4e i az hodq na gosti i dosta 4esto si kuponqsvame.
Да,аз съм спяла у приятелки,приятелки са спели вкъщи.
Имам дори интересни случаи отпреди.Веднъж(добре де,не беше само веднъж)изментах майката,че ще спя в една приятелка,всъщност "спах" при гаджето си.![]()
![]()
А пък понеже ние живеем на 1 етаж и в стаята ми има тераса.Една нощ приятелката ми трябваше да спи в нас,но на нас изобщо не ни се спеше.Напротив даже.И поканихме гаджетата си,които дойдоха в стаята ми през терасата.И щом чуеха някакъв шум навънка започваха да подскачат мислейки,че наште са се били събудили.
Бившето си гадже съм го канила да спи вкъщи отново тайно.Горкия,то аз не се страхувах толкова да ни хванат наште отколкото той.![]()
бившето ми гадже е спало 2 пъти в нас...
иначе.. некво.. не гостувам така на приятели.. майка ми не е много навитак, а и .. мен не ми е чак толкова интересно![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами аз поне в седмицата два пъти спа в някой приятел,по точно в моя случай е приятелка.Майка ми за рова не ми прави накакви проблеми,и вече толкова съм свикнала да спа в приятелки,че като отида в тях не ми прави никакво впечатление и се чувствам като у дома си...а ако става съпрос да спа в приятеля ми ...не съм я питала никога но мисля,че ще каже,че ми е още рано
:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от ledenata_kralicA
И аз също!Точно така![]()
Аз преди често спях у приятели,у някви хора там като отидем на купони и разни такива..но сега изобщо не ми е комфортно...вече като съм на чуждо място и не мога да спя,просто не си се чувствам на мястото си...въпреки,че когато се налага да се ходи някъде на парти,не си спя в нас
Ponqkoga da
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Много рядко,но се случва.
Не...просто няма при кои приятели да спя. Лятото ме бяха поканили едни познати, но леко ги ненавиждам и не ми беше до тях, затова не отидох...а иначе - как да реагират нашите? Нищо особено...баща ми не се интересува...а майка ми...малко се притеснява, ако не познава родителите на моите познати, но това е нормално..
Спя си редовно при приятелки и наште нямат нищо против.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Edno vreme reagiraha dosta ostro, no veche ne im pravi koi znae kakvo vpechetlenie ..
ami da dosta 4esno spa v priqteli a o6te po 4esto i v rodninina6te nqmat ni6to protiv stiga da znaqt doma6niq na priqtelq u kogoto otivam
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
na men mi se sluchva dosta chesto da kazvam na nashite che otivam da spa v priateli i te davat, kvo da praviat..makar che i az malko taka kato whisskas poveche po kuponite ot kolkoto tova koeto sum kazala na nashte :P
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Az 4esto spq u priqtelki i na6te nqmat ni6to protiv,za6toto az si spq samo u po-blizki priqtelki,kudeto semeistvatani sa blizki.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Cлучвало се е да спа в прителки и те да спят в нас.Много е забавно и си прекрваме готино.
Не само 2 пъти съм спал в друг приятел и то
просто,защото ни беше кеф и искахме да не се
разделяме!![]()
emi az ot vreme na vreme hoda da spinkam po priqteli i nashte nqmat nishto protiv stiga da ne prekalqvamПървоначално написано от summer_love
![]()