.

Виж резултатите на анкетата: Спите ли у приятели?

Гласували
193. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,редовно

36 18,65%
  • Случва се

97 50,26%
  • Не

60 31,09%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Dharma
    mi slu4va se ama rqdko: kak da reagirat na6te-normalno, pitat pri koi, koga 6te se pribera.. awe kolkoto da se osvedomqt
    И при мен е същото.. пък и мен не ме кефи чак толкова да спя в приятелки. Това ми беше мерак като бях по-малка.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ми от време на време...мии, никак не реагират..безразлично

Голям фен
    Ами наще ме пускат, ама само ако познавт и харесват приятелите, при които отивам....не ми правят проблеми, ама обникновенно се обаждат да провечряват, дали наистина съм там...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Случва ми се от време на време и това е защото като остана да спя в някоя приятелса е супер забавно. А и с моя вечерен час като отида да спя в някой просто не го спазвам. Не че баща ми не се досеща, че не се прибирам, когато той е казал, но нищо не може да ми каже.

да ме пуснат ... да да ... абсурд да стане ,въпреки че се поддават адски лесно стане ли въпрос за преспиване са безкомпромисни..

Еми....... пускат ме, ако според тях приятелката ми е свясна и ако познават родителите и....... абе просто еи така не става: "Мамо, днеска ще спя в Ани" и отг: "Добре, мамо, ае и цунки". Да спя при момче-приятел.... забрави...... поне за сега е доста абсурдна идея.
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Град
    ПловДив
    Понякога се случва да оставам да спя в някой приятел, но много рядко. Нашите ми правят проблем само, когато не познават човека, у който съм на купон.

Guest
    случва се но много рядко защото родителите ми не всеки път ме пускат,но е не се чувствам мн удобно когато спя някаде другаде

"Спите ли с приятели"

Da spa no samo ako na6te sa izvun grada

ne spq v priqteli,shtoto nqkoi e nadul glavata na mama 4e se eba kato za svetovnoto(koeto ne e vqrno) i ne bi me pusnala v priqtelka shtoto si misli 4e sam v gadjeto...abe ujas

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

nem na6te ne mi davat vapreki 4e sam na 18 edna da6teri4ka im sam i gi e strah mn nqmam bratq i sestri

случва се

Голям фен
    Град
    sofia
    da ponqkoga mi se sluchva no ne e redovno
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    много рядко

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Повече от фен
    ми у приятели рядко спа,ама в гаджето редовно.ми кво да кажат наште?!?викат "ми добре"

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ами случва се да остана у приятелка.След купон особено, къде да се прибирам по тъмните улици, по-добре да остана да спя там...Иначе у петък ще спя в една приятелка
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    ne spq v priqteli,shtoto nqkoi e nadul glavata na mama 4e se e** kato za svetovnoto(koeto ne e vqrno) i ne bi me pusnala v priqtelka shtoto si misli 4e sam v gadjeto...abe ujas
    xaxaxa i moqta sushtoto si misli

Град
    Plovdiv
    У приятели не толкова. Но по скоро у приятелки \/ И в случия те ме канят, без да настоявам аз Нали се сещате ..........

За съжаление само веднъж се случи това чудо да спя у една приятелка! И то с хиляди уговорки! На 14 съм,не съм чак толкова малка(не съм и голяма де ),но мисля,че наще трябва да ми вярват повече!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    От време на време ходя да спя у приятелки.Родителите ми нищо не казват,просто ми вярват.
    I was lost and I'm still lost...

Почти всяка седмица спя в приятелки (правя услуга на наще -да им се разкарам от главата )
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Аз изключитеелно често спя в приятелки и те спят у дома.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хъх...еми спъ по партита...Или като у нас няма никой ама не ми се прай купон анекфо пижама парти с 1-2 аверки...Иначе като ходя някъде извън сф и няма с кого да останем на пейки...и има у кого...спя...ама рядко е у женско:/

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    У приятелки по-често \/

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си