- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спите ли у приятели?
И при мен е същото.. пък и мен не ме кефи чак толкова да спя в приятелки. Това ми беше мерак като бях по-малка.Първоначално написано от Dharma
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Ми от време на време...мии, никак не реагират..безразлично
Ами наще ме пускат, ама само ако познавт и харесват приятелите, при които отивам....не ми правят проблеми, ама обникновенно се обаждат да провечряват, дали наистина съм там...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Случва ми се от време на време и това е защото като остана да спя в някоя приятелса е супер забавно. А и с моя вечерен час като отида да спя в някой просто не го спазвам. Не че баща ми не се досеща, че не се прибирам, когато той е казал, но нищо не може да ми каже.
да ме пуснат ... да да ... абсурд да стане ,въпреки че се поддават адски лесно стане ли въпрос за преспиване са безкомпромисни..
Еми....... пускат ме, ако според тях приятелката ми е свясна и ако познават родителите и....... абе просто еи така не става: "Мамо, днеска ще спя в Ани" и отг: "Добре, мамо, ае и цунки". Да спя при момче-приятел.... забрави...... поне за сега е доста абсурдна идея.
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Понякога се случва да оставам да спя в някой приятел, но много рядко. Нашите ми правят проблем само, когато не познават човека, у който съм на купон.![]()
случва се но много рядко защото родителите ми не всеки път ме пускат,но е не се чувствам мн удобно когато спя някаде другаде![]()
Da spa no samo ako na6te sa izvun grada![]()
nem na6te ne mi davat vapreki 4e sam na 18 edna da6teri4ka im sam i gi e strah mn nqmam bratq i sestri
da ponqkoga mi se sluchva no ne e redovno
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
много рядко
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
ми у приятели рядко спа,ама в гаджето редовно.ми кво да кажат наште?!?викат "ми добре"
Ами случва се да остана у приятелка.След купон особено, къде да се прибирам по тъмните улици, по-добре да остана да спя там...Иначе у петък ще спя в една приятелка![]()
xaxaxa i moqta sushtoto si misliПървоначално написано от i_want_u_f
![]()
У приятели не толкова. Но по скоро у приятелки \/ И в случия те ме канят, без да настоявам аз
Нали се сещате ..........
![]()
От време на време ходя да спя у приятелки.Родителите ми нищо не казват,просто ми вярват.
I was lost and I'm still lost...
Почти всяка седмица спя в приятелки (правя услуга на наще -да им се разкарам от главата )
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Хъх...еми спъ по партита...Или като у нас няма никой ама не ми се прай купон анекфо пижама парти с 1-2 аверки...Иначе като ходя някъде извън сф и няма с кого да останем на пейки...и има у кого...спя...ама рядко е у женско:/
У приятелки по-често![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...