.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Безкористно приятелство м/у момиче и момче?!Има ли го???

ei tova e ne6toto, koeto ot dosta vreme se 4udq... dosega ne mi se e slu4valo zatova pitam vas... vyzmojno li e???

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1 ! §§
    'm gonna live forever, or die trying !!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Да,има го!Но в дооста случаи или момчето или момичето със течение да времето се влюбва в най-добрия/ата си приятел/ка и това понякога обърква взаимотношенията им.Но иначе разбира се че го има.Дори на моменти аз имам чувството че имам повече истински приятели момчета,отколкото момичета

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    vazmojno e. na men mi se e slu4valo. ima edno momi4e s koeto sme priqteli ot 13 godini i ne e imalo "koristni" situacii kato vliubvane ili jelane za sex.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Аз не вярвам, че го има или ако има истинско приятелство, то е много рядко. Винаги единият има някакви чувства към другия и дори да не го осъзнава все още рано или късно излизат на показ. Не твърдя, че това би развалило отношенията защото повечето хора така и не си признават чувствата, но мисля че ги има винаги от едната страна. И само едно оточнение, говоря за истинско приятелство да споделяш абсолютно всичко с този човек, да сте заедно често, да можеш да разчиташ на него и т.н. а не просто да се събирате в една компания и да се водите приятели.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Da vazmojno e na mene mi se e slu4valo i prodaljava da mi se slu4va daje mislq 4e moga da se doverq pove4e na priqtel otkolkoto na priqtelka i kogato ima6 priqtel ot sre6tu polojniq pol toi moje da ti pomogne mnogo pove4e v liubovta

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    mi spored men moje da ima bezkoristno priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e az li4no imam nai dobur priqtel no ni6to pove4e ot pritel za6toto ako nqkoga nai dobriqt ti pritel ti stane gadje nikoga pove4e nqma da ste su6tite priqteli .

Супер фен
    Град
    София
    За пореден път- Да,има го...възможно е

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Има го само тогава, когато момичето е изключително грозно!
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    axaxaxa ei tva me razbri... 4e ti ako po tva si izbira6 priqtelite... mnoo jalko :P
    'm gonna live forever, or die trying !!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Има доста такива теми, но го има. Аз имам приятел момче и мисля че понякога момчетата са по добри приятели от момичетата

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от TauHaTa
    axaxaxa ei tva me razbri... 4e ti ako po tva si izbira6 priqtelite... mnoo jalko :P
    При това положение може да се получи безкористно приятелство. При други обстоятелства винаги ще си има едно на ум.
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    air_J mislq 4e ti si mno mno zle i 4e ne znae6 kfo e da si ima6 istinski priqteli !!!!!!!!!

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Има приятелство между момичета и момчета.
    Да,често пъти прераства в любов,но не винаги.

Re: Безкористно приятелство м/у момиче и момче?!Има ли го???

ei tova e ne6toto, koeto ot dosta vreme se 4udq... dosega ne mi se e slu4valo zatova pitam vas... vyzmojno li e???
    ima daje i sreden variant...

Friends with benefits
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Sprite има да ти каже нещо...
    Наскоро се убедих че не може да има просто приятелство м/у момиче момче както ...винаги единия си има някакви чувства към другия (романтични) ако не и двамата друг въпрос е дали ги осъзнават след като един мой дългогодишен приятел ми се обясни преди година и се усъмних в тфа ама си викам не не може да бъде а след като имах едни близки отношения с един друг приятел тотално се отрекох от male приятелите!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Ima go razbira se, az imam edna super dobra frendka... verno e, 4e dve godini q haresvah, bqh lud po neq, no s te4enie na vremeto stanahme super dobri priqteli i sega prosto si q OBI4AM !!! S neq moga da spodelqm, moga vinagi da raz4itam na neq i smqtam, 4e s nujnoto tyrpenie priqtelstvoto m/u mom4e i momi4e e napulo vyzmojno!

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    air_J mislq 4e ti si mno mno zle i 4e ne znae6 kfo e da si ima6 istinski priqteli !!!!!!!!!
    А според мен ти нямаш чувство за хумор, но както и да е. Колкото до истинските ми приятели - ще те помоля да не коментираш неща, за които нямаш необходимата компетенция. Приключвам участието си по темата.
    Левски шампион але але!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    CHOWEKYT S KOITO SI SPODELQM ABSOLIUTNO WSI`CHKO E MOMCHE! TOI ME RAZBIRA PO DOBRE OT WSICHKI!
    dosta pyti mi e obqsnqval kolko e wluben v men i ala bala... no az prosto ne moga da go wyzpriema v druga swetlina..
    i vypreki towa znae lubownite mi myki, premejdiq....
    znaq nedostatucite mi dori i produljava da e s men nikoga do sega ne mi e otkazval pomosht ili kakvoto i da bilo za koeto sam mu mn blagodarna i glqdam da otvrashtam vinagi sus sushtoto...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ами да ти кажа честно не знам... До скоро смятах, че е възможно, но напоследък се убеждавам в обратното
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Едно момче
    Guest
    Razbira se,4e e vazmojno,az imam mnogo dobri priatelki,no mejdu nas niama absoliutno ni6to.Daje imam pove4e priatelki otkolkoto priateli,s momi4etata se razbiram po dobre...no sega niamam gadje i tova e kofti

Град
    In youre smile
    nqma takyv slu4ai.prosto e nevyzmojno edmo momi4e da byde prosto priqtel s edno mom4e.vsy6tnost e vyzmojno do momenta,v koito ediniq ot dvamata ne se vlubi,ili pyk i dvamata ne se vlubqt edin v drug.e,togava ve4e priqtelstvoto svyr6va.moje naprimer momi4eto da si misli 4e e samo priqtel na mom4eto,no ako toi e vluben v neq,priqtelstvoto nqma da e vyzmojno(pone ot negova strana).ima mnogo takiva slu4ai na neotkrita i nespodelena lubov.mnogo priqtelski vzaimootno6eniq priklu4vat po takava pri4ina.spiram do tuk,za6toto moga o6te mnogo da pi6a po taq tema.pyk i sprait e kazal:"tvoqt nai-dobyr priqtel te jelae"
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Da ama trqbva o6te ot ko6arkite da se poznavate ina4e po-natatak kogato si na 7,8.... ve4e edva li moje da e bezkoristno
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

opredeleno podkrepqm 4e ima takova priqtelstvo,no ako s vremeto produljat ne6tata i horata izrastnat zaedno moje da se polu4i taka 4e ediniqt da se vlubi...no ne e kazano,4e drugiqt su6to 6te se vlubi...i zaradi tova nai-4esto prekusvat priqtelstva mejdu mom4e i momi4e...az li4no imah mnogo dobur priqtel i sme bili priqteli sigurno 7-8 godini dokato toi ne se vlubi v men,no az iskah da si zapazim priqtelstvoto i ne otgovorih na 4uvstvata mu i toi se obidi...taka 4e trudno ima takova priqtelstvo samo s iskrenni 4uvstva bez vlubvaniq i t.n.
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Повече от фен
    Po princip e vuzmojno{az li4no sum go izpitala},no v pove4eto slu4ei ediniat ot tiah zapo4va da haresva drugia

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Da,sushtestfuva i to ne e zaduljitelnu da se razvali po nqkoe vr zaradi uvlechenieto na ediniq km drugiq...Shte vi dam edno primerche sus samata men....Predi 2god v moq klas doide edno momche,ponej ebesh enov i dr mn mn ne mu obrushtaha vnimanie i se durjaha otdalecheno as se sblijih s nego i to mn i v nachaloto na tazi godina sednahme zaedno...Prez lqtoto postoqnno poddurjahme vruzka i v 1-2 ot nai-tejkit emi moment(nqma da se vpuskm v podrobnosti kakfi sa bili te) toi beshe do men....nqmash epriqtelite,koito kazvaha "as s mnai-dobrata ti fr.." toi beshe pri men..km sredata na 1iq srok toi zapochna da me haresfa i prisna chufstafta si,pogovorihme i se rasbrahme che shte zapazim priqtelstfoto si,t.e. Ne stana nishtu prosto nie otnovo sme sushtiti nai-dobri fr i moga da kaja che sega sme mn po-blizki !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си