- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Безкористно приятелство м/у момиче и момче?!Има ли го???
Predi vqrvax 4e e vuzmojsno priqtelstvoto m/u momi4e i mom4e do sega kogato si mislex 4e s moq nai dobur priqtel ne6ttata sa super, no skoro osuznax che izpitvat kum nego ne6to po razli4no ot priqtelski 4yvstva i sega se 4yda kvo da prava dali da my gi priznaq ili ne za6toto neiskam da si razvalim priqtelstvotovinagi priqtelstvoto mejdu momi4e i mom4e prerastva v lubov rano ili kusno tova stava ,no kvo po xybavo ot tova ako i toi izpitva su6toto togava vsi4ko 6te e ok i 6te mojete da si kazvate vsi4ko kakto do sega i 6te imate edna mn qko vruzka
![]()
Май имаше такава тема, но нз.![]()
Според мен е напълно възможно. Среща се много рядко, но все пак го има.![]()
Аз имам такова...
Е, не, че не бих правил секс...
Но ако трябва да заложа между него и приятелството - няма да се колебая и миг...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
si4koto tva e mnoo hubavo ma q da si pomislqt vsi4ki koito sa napisali 4e e vuzmojno tva priqtelstvo (i go znaqt ot sobstven opit) dali ot otsre6tnata strana sa na su6toto mnenie.. pointeresuvaite se ili pone se vgledaite-dali nqma priznaci na ne6to pove4e...
'm gonna live forever, or die trying !!
ami moje i da go ima, no na men do sega ne mi se e slu4valo-ili mom4eto me haresva ili az nego i stavame pove4e ot priqteli ili po-malko... vsu6nost ima li vuob6te bezkorisno priqtelstvo? da moje da ima priqtelstvo, no 4ak puk bezkoristno![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Зависи от случая![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ми да има го-аз имам много приятели момичета и сме си просто приятели![]()
mi spored men v na4aloto mojebi ima no s vremeto ne6tata se zadalbu4avat pone s men taka stana de i vqrvaite mi ako v na4aloto nqkoi mi be6e kazal 4e 6te stigna do tuk nikoga nqma6e da mu povqrvam.i ako stane kakto v moq slu4ei ni6to da ne se polu4i se razvalq i golqmoto priqtelstvo
има ли безкомпромисно приятелство м/у момче и момичеда има
"Целувка за лека нощ"
Vijte sega.. priqtelsvoto e samo v na4aloto... kolkoto pove4e se zadylbo4avat ne6tata tolkova po slojno i kofti stava... rano ili kysno ediniq 6te zapo4ne da izpitva ne6to... i vsi4ko se preebava!!! (ot li4en opit go znam ) no 4estno kazano mn zavisi ot horata ... za6tot az na primer nikoga ne bih riskuval priqtelsvoto si s tva momi4e koeto mi se vodi za nai dobra priqtelka za6toto priqtelsvoto e moje bi nai cennoto ne6to za men.. i nikoga ne bih i priznal 4ustvata samo i samo za ne q zagubq.. tei 4e mn zavisi ot horatano obektivno poglednato priqtelsvoto e trudno osy6testvimo
![]()
Spored men priqtelstvo m/u momi4e i mom4e ne moje da ima, ili po-skoro "mnogo dobro priqtelstvo".Ot li4en opit moga da go tvyrdq.Otna4alo vsi4ko si e oks, no v edin moment, postoqnnite izlizaniq, spodelqniq, opoznavane haraktera na tozi, koito stoi sre6tu teb, mom4eto, koeto ti e nai-dobriq priqtel, i syotvetno momi4eto, ne6tata zapo4vat da priemat druga gledna to4ka.I ako do izvestno vreme si smqtal tozi 4ovek za edin friend i ni6to pove4e, sled vreme malko ili mn zapo4va6 da se vlubva6 v li4nostta, koqto otkriva6 v nego, v momentite, koito izjivqvate zaedno, zapo4va6 da jivee6 za samiq 4ovek, prosti4kozaradi tova koeto e!
![]()
В нас отдавна всичко е изстинало,
жестоко гледат нашите очи.
Треперим пак пред утрешното минало,
а вчерашното бъдеще горчи.
razbira se 4e e vuzmojno...koi ti kazal 4e ne e ?!
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
napulno vazmojno e da sa6testvuva priqtelstvo m/u mom4e i momi4e.stiga ediniq ot dvamata da ne si misli neprili4ni raboti![]()
Zaglejdala sum se i poviarvai mi 4uvstvata sa vzaimniПървоначално написано от TauHaTa
Най-добрият ми приятел е Анди и не съм се карала с него,много си го обичкам.Емо също ми беше приятел,но щом ми няма доверие,какъв приятел е?Скарахме се за нещо съвсем глупаво,но пък ми показа какво доверие има в мен.Според мен може да има приятелство между момиче и момче,щом има доверие.
The world crashes down...
Razbira se .АЗ имам приятели дето са си много близки пускат си и езици ама не са гаджета а и няма да станат и аз съм напълно убеден в това
има такова приятелство според мен.един от най-добрите ми приятели е момче и никога не сме се харесвали а се познаваме от 6-7 години.
НИКОГА не признбаваи че харесваш и в наи лошият случаи обичаш
наи добрата си прятелка![]()
![]()
понеже тя ще се стреми да те избягва не мога да рбера защо
а това е наистина тъпо обяснетеми защо го правите момичета
![]()
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Едно приятелство между момче и момиче винаги е основано на чувства!!!
Или момчето ще харесва момичето
или обратното!!!