.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC

СПРЕТЕ ТАЗИ ЖЕСТОКОСТ!!!

Не съм много сигурна,че темата е точно за този раздел и не знам дали се повтаря,но все пак,ако е така нека да бъде изтрита!
    Това,което ще видите е немска програма за защита на изчезващите и застрашените видове.
    ПРЕДОПРЕЖДАВАМ ВСИЧКИ,КОЙТО СА СЪС СЛАБИ СЪРЦА,ХОРА ПРЕКАЛЕНО ПРИВЪРЗАНИ КЪМ ЖИВОТНИТЕ
    Предварително се извинявам за ужаснита и потресаващи кадри,но това се случва в Китай през 21 век и за тях това е традиция пренасяща се във вековете.

ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.

[ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: На кадрите се показват ужасаващи сцени за всеки нормален човек. Моля, ако не искате да видите брутално дране на живо домашно куче, не гледайте филма!!!]
    Аз не можах да го изгледам до края,защото просто е отвратително и ми стана лошо(в буквалния смисъл).
    Темата е взета от друг форум!
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Tва филмче го имам цялото найстина е много гадно.Вивотинките ги дерат ЖИВИ,и те продължават да мърдат дори и след като са одрани,изключетелно гадно филмче не го гледайте по-добре.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Такива болно мозъци като тия са за убиване. Как може да дерат животното живо?! Това е извращение!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    adski mnogo obi4am jivotnite i samo kato vidqh na4aloto purvite nqkolko sekundi neiskah da gledam predstavqm si kakvo e na tam .horaka koito narqnqvam za men jivotnite sa bezmoza4ni 4ove4eta ne 4ove4i za6toto mejdo 4ovek i 4ove4e ima razlika .trqbva da si jestoko zloben i bez4ustven za da pravish tova koito praveha onezi 4ove4eta na jivotnite . nqma nujda da se naranqvash jivotnite za6toto i te sa dushi i te imat 4ustva !

freaky
    Guest
    Да ги еба и у ДИВАЦИТЕ !!!!!! На къде отива тоя свят беееееееееее???Кво ти коства да му извиеш врата или нещо такова та поне да не страда беееееееее?????????????????????ДА МРАТ ВСИЧКИ!Кви са тия хора.....това са...не знам и аз какво са....това не са животни...животните са по добри от тях...Това ся някакви изруди!!!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Тези ще ги закача на една метална кука и ще ги изкормя живи така, както те правят с животните ако знам кои са, заклевам се.

А авторката да не пуска повече подобни линкове тук, ако не иска да не посети повече това място!

Аз, който имам здрави нерви и психика се отвратих и погнусих, а как ще подейства това на малки деца, посещаващи това място, помисли ли? Първият път като гледах такива зверства, после сънувах кошмари и се будех нощем дълго време. Е, ще предотвратя този кошмар за другите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си