- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПРЕТЕ ТАЗИ ЖЕСТОКОСТ!!!
Не съм много сигурна,че темата е точно за този раздел и не знам дали се повтаря,но все пак,ако е така нека да бъде изтрита!
Това,което ще видите е немска програма за защита на изчезващите и застрашените видове.
ПРЕДОПРЕЖДАВАМ ВСИЧКИ,КОЙТО СА СЪС СЛАБИ СЪРЦА,ХОРА ПРЕКАЛЕНО ПРИВЪРЗАНИ КЪМ ЖИВОТНИТЕ
Предварително се извинявам за ужаснита и потресаващи кадри,но това се случва в Китай през 21 век и за тях това е традиция пренасяща се във вековете.
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
[ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: На кадрите се показват ужасаващи сцени за всеки нормален човек. Моля, ако не искате да видите брутално дране на живо домашно куче, не гледайте филма!!!]
Аз не можах да го изгледам до края,защото просто е отвратително и ми стана лошо(в буквалния смисъл).![]()
Темата е взета от друг форум!
I was lost and I'm still lost...
Tва филмче го имам цялото найстина е много гадно.Вивотинките ги дерат ЖИВИ,и те продължават да мърдат дори и след като са одрани,изключетелно гадно филмче не го гледайте по-добре.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Такива болно мозъци като тия са за убиване. Как може да дерат животното живо?! Това е извращение!![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
adski mnogo obi4am jivotnite i samo kato vidqh na4aloto purvite nqkolko sekundi neiskah da gledam predstavqm si kakvo e na tam.horaka koito narqnqvam za men jivotnite sa bezmoza4ni 4ove4eta ne 4ove4i za6toto mejdo 4ovek i 4ove4e ima razlika
.trqbva da si jestoko zloben i bez4ustven za da pravish tova koito praveha onezi 4ove4eta na jivotnite
. nqma nujda da se naranqvash jivotnite za6toto i te sa dushi i te imat 4ustva !
![]()
![]()
Да ги еба и у ДИВАЦИТЕ !!!!!! На къде отива тоя свят беееееееееее???Кво ти коства да му извиеш врата или нещо такова та поне да не страда беееееееее?????????????????????ДА МРАТ ВСИЧКИ!Кви са тия хора.....това са...не знам и аз какво са....това не са животни...животните са по добри от тях...Това ся някакви изруди!!!!!
Тези ще ги закача на една метална кука и ще ги изкормя живи така, както те правят с животните ако знам кои са, заклевам се.
А авторката да не пуска повече подобни линкове тук, ако не иска да не посети повече това място!
Аз, който имам здрави нерви и психика се отвратих и погнусих, а как ще подейства това на малки деца, посещаващи това място, помисли ли? Първият път като гледах такива зверства, после сънувах кошмари и се будех нощем дълго време. Е, ще предотвратя този кошмар за другите!