.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

na 14 sum a roditelite mi me stqgat da u4a :(

na 14 godini sum
    i 6te kandidatstvam
    a roditelite mi ne me puskat da izlizam za6toto "trqbva da u4a"
    mn se draznq
    kajete kvo da napraa?
    draznq se taka
    brat mi izliza a az ne
    a nie se subirame v edna kompaniq

Фен
    Град
    Мелмак
    Eeee spoko de...i az sam taka....samo 4e moite ne me naprqgat 4ak tolkova....ama nqma kvo da se pravi....nali i bez tva nablijava vremeto za izpiti...

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    men puk v 7 kals mi be6e nai-qkata godina.na6te durjaha da si u4a ama ne mi praeha problem kude hodq i kolko u4a.iztrai taq godina,vupreki 4e i v 8 klas ne e leko
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    бахти
    да ти имам проблемите
    още месец и половина до кандидатстването!
    ае стегни се,все ше изтърпиш,мини изпитите добре и те ше ти се отблагодарят за твоя труд
    толко ли е сложно...?

Повече от фен
    А е момичеее... стягай си задника бе.По-добре месец да не излизаш толкова много отколкото цяла година да си някво задръстено даскало ...

Фен
    Град
    ruse
    Spoko,i az bqh taka,no rezultatite bqha sp!Ne gi obvinqvai.Te si znaqt rautata

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi trq da u4i6 za6toto va6te iskat da ima6 bade6te i za tva te karat da u4i6 tyi 4e tra da tarpi6

0biChkam SlyNcEt0 :}

Eh,mili4ka,ami kakvoto i da si govorim,vse pak moje 'da si na 14' , no i da ne zabravqme,4e izpiti te 4akat,nali taka.. Tva hi4 ne e za prenebregvane i po-dobre sega da s1jalqva6,4e va6te ne te puskat da izliza6,otkolkoto posle 5 godini da si 4upi6 glavata v nqkoe 6ibano daskalo..p1k i edva li hi4 ne te puskat nav1n,a i taka da e-6te go prejivei6 Dr1j se m1jkata !
    J U S T D O I T ! ! !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да не те пускат изобщо навън, според мен, е прекалено.
    Това, че те стягат да учиш...еми, напълно нормално е. Искат да влезнеш в добро училище и да получиш добро образование. Още малко, до изпитите, и после...купооооооооооооооо ооон! \/

ами стягай се,учи,пък то остана мн малко
    и аз бях общо взето така миналата година,ама моите родители по принцип са си такива
    спокойно,само изкарай добре изпитите

Re: na 14 sum a roditelite mi me stqgat da u4a :(

Цитирай Първоначално написано от macka123
    na 14 godini sum
    i 6te kandidatstvam
    mn se draznq
    kajete kvo da napraa?
    draznq se taka
    brat mi izliza a az ne
    v nikuf slu4ai ne gi slu6ai tiq det ti kazvat u4i nee istinata ne e v u4enetoo

sa 6ti kaja az kfo napravih kogato na6te iskaha da si seda v nas 6toto 6e kandidatstfam

kazah im 4e jivota si e moi i ako iskam 6e u4a ako ne iskam 6e stana strugar i izbora si e izcqlo moi kaji im 4e ne izdurja6 i 6te se samoubie6 po4ni da reve6 i da se durji6 za kosata i vikai ne6to ot tipa na vie kakvi roditeli ste kato ne razbirate sobstfenata si du6terq vie nqkoga ne ste li bili mladi znaete li kakvo mi pri4inqvate kato ne me puskate nikade a samo trqbva da u4a i kaji nqma da hfana u4ebnik dokato ne me pusnete navun
    ako i tova ne podeistfa revi 2-3 minuti neute6imo i posle trugni kum vratata i predi da izlezne6 se oburni i pro6epni taka 4e vsi4ki da te 4uqt 'ne o4akvah tova ot SOBSTVENITE mi roditeli' a v slu4ai 4e i tova ne podeistfa gi napsuvai togava 6te vdignat ruce ot tebe i 6e te ostavqt da pravi6 kfoto si iska6

kusmet
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

oh и аз съм така..споко, знам, много е гадно и няма отърване..аз говорих с наще по тиоя въпрос и майка ми каза, че сега е моментът, в който трябва да се напъна и да уча и после кат мине ще ми е supeR. и е права жената... ако си упорит, всичко става споки
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен

na 14 godini sum
    i 6te kandidatstvam
    mn se draznq
    kajete kvo da napraa?
    draznq se taka
    brat mi izliza a az ne
    абе те не го правят за твое лошо просто искат тука тея 2-3 месеца да се постараеш щотото от това ще зависи живота ти дали ще станеш барманка или ще станеш да кажем адвокат

Голям фен
    ми ествествено,че като трябва да учиш няма да излизаш!Кво,да не би да умреш като не излизаш още 2 месеца?момичеееееее,става въпрос за бъдещето ти!Учи,ако не учиш сега после ще съжаляваш цял живот.Сама си прецени кое ти е по-важно-да скитосваш по цял ден или да си уредиш живота..

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..

Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    na 14 godini sum
    i 6te kandidatstvam
    mn se draznq
    kajete kvo da napraa?
    draznq se taka
    brat mi izliza a az ne
    v nikuf slu4ai ne gi slu6ai tiq det ti kazvat u4i nee istinata ne e v u4enetoo

sa 6ti kaja az kfo napravih kogato na6te iskaha da si seda v nas 6toto 6e kandidatstfam

kazah im 4e jivota si e moi i ako iskam 6e u4a ako ne iskam 6e stana strugar i izbora si e izcqlo moi kaji im 4e ne izdurja6 i 6te se samoubie6 po4ni da reve6 i da se durji6 za kosata i vikai ne6to ot tipa na vie kakvi roditeli ste kato ne razbirate sobstfenata si du6terq vie nqkoga ne ste li bili mladi znaete li kakvo mi pri4inqvate kato ne me puskate nikade a samo trqbva da u4a i kaji nqma da hfana u4ebnik dokato ne me pusnete navun
    ako i tova ne podeistfa revi 2-3 minuti neute6imo i posle trugni kum vratata i predi da izlezne6 se oburni i pro6epni taka 4e vsi4ki da te 4uqt 'ne o4akvah tova ot SOBSTVENITE mi roditeli' a v slu4ai 4e i tova ne podeistfa gi napsuvai togava 6te vdignat ruce ot tebe i 6e te ostavqt da pravi6 kfoto si iska6

kusmet
    omfg
    mila,edno 6ti kaja: NE PRAVI TOVA
    lele ^MaLkOtO^ZlO^ ti 4uva6 li se we?! 6e psuva roditelite si..bojee na takova su6testvo mu udrq6 dva 6amara i edin zdrav boi i 6e vidim dali 6e se samoubie!! bahti i problema oba4e.. sedni si na zadnika i u4i.. no im kaji da te puskat 6toto se pak jivota ne e samo zubrene! no puk izpitite sa kude kude po vajni ot nekuf si kupon primerno nali?! 6toto ot tva ti zavisi celiq jivot kak 6e prote4e.. vlezne6 li v dobra gimnaziq polu4ava6 obraznuvanie na nivo sled tva vliza6 v eliten universitet zavur6va6 vis6e i stava 4ovek ot tebe
    zamisli se... ne iska6 da bude6 nekoi sluga predpolagam?!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

mi bratle kfo te se opitfat da q ubiqt ot u4ene moje bi ne si kandidatstfala skoro i ne sa te tormozili tolko ama vqrvai mi 4ovek moje da izpu6i a te kato ne q puskat tq kfo da prai da si sedi vku6ti kato purviq tupak li
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    mi bratle kfo te se opitfat da q ubiqt ot u4ene moje bi ne si kandidatstfala skoro i ne sa te tormozili tolko ama vqrvai mi 4ovek moje da izpu6i a te kato ne q puskat tq kfo da prai da si sedi vku6ti kato purviq tupak li
    ne sum kazala si kisne f tqx kat "purviq tupak" .. no prosto ako naprai tva deto ti i kaza povqrvai mi dori i da si zeme izpitite pak nqma da q puskat nikude! samo moje si navle4e problemi ako se durji taka..
    nai dobre da pokaje na roditelite si 4e moje da su4etava u4eneto i izlizaneto. samo tva e na4ina. 6toto ot edna strana si prava- ne moje da ne izliza nikude cql den, no puk i ne moje cql den da se skita po ulicite i da ne u4i vaob6te.
    kazvam go 6toto i na6te me natiskat.. neka tq da pogovori s tqx i da im kaje da i dadat primerno 2 sedmici v koito tq da dokaje 4e moje i da u4i i da izliza bez ednoto da pre4i na drugoto.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Едно ще ви кажа... абе и мене ме мързи ама то пък е*аси работата вашето! Прее*и си бъдещето от мързел... щото те стяга шапката да си седнеш на четирибуквието и да поучиш 1 месец здраво. Ако не за другиго, прояви инат и пред себе си докажи, че можеш не само да висиш по кафенетата. Оттам ще дойде и доверието на родителите ти, всичко е вързано...

@^MaLkOtO^ZlO^: добре ве брат, кво си мислиш че ще постигнеш с това като се тръшкаш, ревеш, псуваш и тотално губиш контрол пред ваште. На това твойто се вика буквално LOSER! Как очакваш да ти вярват? Този параван с ученето ти го налагат, за да могат да са спокойни, че няма да получиш такава нервна криза нейде другаде с кофти хора и да се прее*еш тотално. Аз така ги разбирам нещата...

P.S. Sorry за тона, с който говорян никого не искам да обидя, ама замислете се бе хора, щото после ще има

Айде със здраве и да окупирате хубавите гимназии, ей, мушмуроци

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ти си много зле мой човек. Същия този "последен тъпак" след 20 години ще ти бъде шеф, докато ти разнасяш напитки или чистиш кенефи...
    За авторката- седни, учи, няма да съжаляваш. КОгато влезеш на хубаво място, ще се радваш, че са те тикали да учиш.... А и тогава ще си излизаш и ще си избухваш с чиста съвест, и няма да те е яд за пропуснати шансове...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

na 14 godini sum
    i 6te kandidatstvam
    mn se draznq
    kajete kvo da napraa?
    draznq se taka
    brat mi izliza a az ne
    Нормално е да искат да учиш. Обаче, честно казано, аз си прекарах целия 7ми клас в учене и сега много съжелявам. По-добре им обясни, че това да излизаш не означава да не учиш!

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi tai e i az sam 7mi klas i ne mi zabranqvat da izlizam ama ... nz
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Фен
    Град
    Добрич
    I az sum 7-mi klas i na mene mi e gadno,tupo i me murzi ujasno da u4a vupreki 4e mn dobre osuznavam 4e ot tova mi zavisi tei da se kaje bude6teto.Tei 4e momi4e sqdai da u4i6,to ima nqma dva meseza do izpitite 6te se mine6 i bez dva-tri kupona aide,ni6to nqma da ti stane.I ot edna strana razbiram roditelite ti,te iskat samo tova-v ostava6tite mesez dva ti da si sedne6 na guza i da u4i6 zdravo za da moje6 posle da vleze6 v nqkoq hubava gimnaziq a posle i v universitet ili tam kakvoto e i tn,a i ne kuponite sa nai vajnoto ne6to vse pak.Taka 4e uspeh prez iuni na izpitite,da gi razbie6 vsi4kite no dori i da ne stane-zdrave da e dogodina
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Повече от фен
    Ostanaha 2 meseca 6tom si izturpiala do sega 6te izturpi6 o6te malko

Голям фен
    Град
    :)
    Офф, я земи се стегни....хвани се, научи си и после лайф ис лайф
    какво толкова че ще пропуснеш едно две кафета, по-лошо е да изпуснеш една две години училище. Ако пък толкова не ти се учи те виждам как вместо на кафе после ще трябва да ходиш да чистиш магазини за да ходиш на уроци за да наваксаш тези години...

Guest
    emi men v 7klas me stqgaha,no ne dotolkova 4e da ne me puskat navun...prosto az naistina si u4eh i te go vijdaha i nqma6e nikakuv problem..a ti dostatu4no li u4i6,za6toto znam 4e ve4e vi nablijavat izpitite...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си