- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- na 14 sum a roditelite mi me stqgat da u4a :(
всички ни мързи да учим ама учим за да не чистим кенефи.по-добре се стегни малко щото шанса да събираш кофите с ВОЛФ е голям,ако не получиш добро образование.
i men me stqgaha am se opravih...smisul u4ih si dostatu4no i te vijdaha i me puskaha...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Понеже не съм в мн добро настроение ще ти кажа нещо : Нали все пак трябва да има и общи работници...
ако не ти се учи - пъят е лесен...истръмен...и надолу
Я си представи примерно че гаджето ти което си зарязала се вози в яка кола, докато ти метеш тротоара с циганките...![]()
![]()
![]()
На 14 си и сега ще кандидатстваш!?![]()
Аз защо бях на 12 като я свърших тая работа???
Ми незнам кога си роден, но ако си роден преди испитите кандидатстваш на 14, а иначе на 13. Ако си тругнал по-рано значи си прав![]()
Ми ще учиш беТи ако за тоя изпит след 7 клас казваш,че не издържаш не те виждам на кандидат-студентските
Сядаш си на задника и учиш...
Но с едно не съм съгласна..значи ок твърдо съм зад това,че понякога трябва да се положат малко усилия,за да постигнеш нещо,но пък си мисля,че ако абсолютно никъде не я пускат това е прекаленоНа нищо не я учат така...тя сама трябва да знае,че това е важно за нея и да може да си разпредели времето така че да има време за всичко
Според мен работата на родителите в тези изпити е да намерят добри учители,които да подготвят детето и съответно да вложат необходимите средства (ако това е възможно разбира се) след това просто се доверяват на детето си...и ако с оценките накрая оправдаеш доверието им........ \
/
![]()
Но,ако не оцениш това,което са направили за теб значи си адски неблагодарника (неблагодарницата)Каквото повикало такова се обадило
![]()
А твоите родители мила явно ти нямат доверие...нз с какво си заслужила тази си "привилегия",но им докажи с тези изпити,че можеш да бъдеш и сериозна....според мен доверието на родителите е много важно![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
si4ki kazvat 4e trqbva da se stegne6 i da si zeme6 izpitite.napalno sam saglasna s tva 6tot i az sam na 14 i az imam izpiti sled 2 meseca.ama pak da ne te puskat navan tva e ve4e prekaleno.az nemoga taka.emi...nz...se pak tva si e do roditelite,no tva si zavisi ot roditelite.se pak va6te kakto i na6te iskat da staneme hora sas nqkvo bade6te.tva seki roditel go iska za deteto si,no az si izlizam))iztrai o6te malko,zaradvai gi i nqma da se prebira6 vav vas:P
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
И аз съм на 14 и тази година ще кандидатствам...и мен майка ми до една степен ме уграничава през седмицата за излизането,защото иска да уча и най-вече да рисувам,защото ще кандидатсвам с изобразителнои все пак ...виж те донякъде се прави..не се дразни толкова много,приеми го ...и има още месец и нещо,не се караи с тях...само един месец и после свобода..
![]()
:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз съм на 19 никои за нищо не ме стяга аз сам се стягам
много се чудя какво да следвам от другата година понеже съм 13 клас
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Щом ще кандидатсваш, земи се замисли, дали пък НЕ ТРЯБВА ДА УЧИШ?? Дай да видим, кое е по-важно - махленските лапета или бъдещето? Прави си изводите...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ами да то сега наистина е важно да седнеш да учиш ама и те прекаляват според мен...как може да не те пускат на вънтова е гадно но се разнообразявай с мисълта че изпита ще мине и после Relax
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ми то общо взето в седми клас трябва да се учи...по-добре поговори с майка си или баща си (прецени кой е по-либерален) но без викане или реване и ги помоли за компромис-да можещ да излизаш еди си колко пъти през седмицата за еди си колко време (в рамките на допустимото ест.) но ги увери,че ще си учиш съвестно.Изтрай още малко и ще дойде време за отплата за многото часове учене \/
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
mi prai sa xorata,6toto sled kato zavar6i6 7-mi klas i 6e trqa da kandidatsva6 ,ako ne si u4ila na izpitite 6e se preebe6 i 6e se zavre6 v nekoe 6ibano daskalo i posle poneje te e marzqlo da u4i6 6e stane6 ili 4ista4ka ili prostitutka...Az po vsqka veroqtnost sa6to 6e se preeba na izpitite ma pone sam mom4e i moga da stana xamalin ili stroitel naprimer...
Е не, ще я лъжем...да мре от скука над учебниците....Първоначално написано от freestyler
da ti kaja i az sum na 14 i men me stqqgat da u4a no glei sq .. misli si za budeshteto malko pove4e um v glavata nqma da ti navredi nito puk shte pregreesh mislish li 4e svqstnite mom4eta shte haresat momi4e bez um v glavata???
Emi stegni se i u4i,taka 6te pokaje6 na roditelite si 4e polaga6 usilq za izpitite i 6te te puskat i da izliza6.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Еее малко остана... седни малко да поучиш .. нищо няма да стане ако пропуснеш 2-3 купона, нали? Но и запомни тези изпити са едни от най-важните (все пак зависи в кои университет ще влезеш, а за това също иска много яко учене без значение в кое училище си), но освен даскалото те определят и в каква среда ще попаднеш, с какви хора ще общуваш и прочие... Лично аз малко си пооплесках изпититеи сега много ме е яд... Така че помисли и си реши за себе си .. а бе аджеба стръва ли си 2 месеца да уча или да купонясвам?
Beauty is in the eye of the beholder...
C:\Documents and Settings\usr\My Documents\My Pictures\avatar
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Е, замисли се малко... щом ще кандидатстваш - нормално е да трябва да се стегнеш... след време ще се радваш, че е било така... какво толкова ще стане, като пропуснеш да излезеш няколко пъти... ако те притискат прекалено много - поговори с родителите си... но първо докажи на себе си, а после и на тях, че не си се отпуснала и можеш да се занимаваш малко повече от обикновено с ученето... трябва да свикнеш все пак... иначе накъде в този свят...
i az sum taka v momenta spoko 6a sa opraim nqkak o6te malko ostava i posle...\
/
Милчка, я си сядай на задника и си учи темите по български език и си решавай задачите по математика! От това зависи по каква пътека ще тръгнеш по нататък!!! Кво искаш да учиш в някое разнебитено даскало, дето ще се научиш само на глупости. Научи си всичко, представи се отлично на изпита, влез където искаш и после вече твойте хем ще ти имат по-голямо доверие, хем ти ще придобиеш по-голямо самочувствие (НО НЕ ПРКАЛЯВАЙ!), че си постигнала това, което искаш.
'If It's lovin'
That you want'
Е а3 да ти кажа сега съм седми class и тая година ми е най яка само че да ти кажа децата започват да пропадат в седми class и наще ми викаха в началото да уча ама сега вдигнаха ръце от мене и какво да ти кажа с моята най добра приятлка станахме леко курви така да се каже и след това без родителксият контрол и спрях да уча затова добре е при тебе че още те насочват поне да си дадеш малко зор че при мене се отказаха мн рано от мене и сега нещата станаха каквито станаха
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
i ko 6e stane kato ne y4i?
Ми нормално е. Нека ти минат изпитите и после ще излизаш колкото искаш. Обърни внимание на изпитите и без това остана много малко. Да те приемат някъде на хубаво място, пък после ако щеш и не се прибирай![]()
ще се лишиш от нещо за една седмица....и после може...по нататък в живота....да си изкарваш парички и нещо да не правиш!....в крайна сметка го правят за твое добро...и аз ще кандидатствам....и в тва готино време не излизам....днес съм ходила сам 1 до магазина...и тва беше!
Малко ви остава! Поемете дъх и минете тея седмица-две! Влезте в хубави училища, а после си вейте краката когато поискате!