- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в магията?
магиите са пълни глупости...следователно не вярвам в тях :P
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
mi v magii ne vqrvam osobeno 6toto nemislq 4e nqkoi kakto ti dade primer moje da poleti puk kakvoto i da pravi
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Първоначално написано от valantain_love
![]()
Аз вярвам, но пък гледам да не се изхвърлям чак пък толкова...![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Зависи откъде го погледнеш. Да, има нещо като енергия, която ако е отрицателна може да повлияе, но чак пък магия... Става въпрос че отриицателните ти емоции към даден човек, могат много лесно да му въздействат.
Друг е въпросът че в тези магии има доста скрит замисъл. Най-проста любовна магия:
Сложете неговата снимка зад свещ и произнесете "..."
Замисляте ли се че трябва да бъдеш близък с тая личност, за да имаш негова снимка, трябва дас му знаеш името и т.н. Следиователно да го познаваш достатъчно добрте, че да можеш да имаш някакъв шанс да ти се сбъдне "магията"
Друг е въпросът за религията (няма да й споменавам името), там не се бъркам, защото знам че може и да са прави.
А за сайта - нищо интересно, според мен.
ako ima6e magii 6tqh da napravq si4ko vauzmojno da vurna horata koito obi4am i da promenq jivota si kum po dobra posoka! e ne moga da go napravq i nadali 6te stane da go napravq/osobenno purvoto ,za6toto samo magiq moje da mi go vurne/ sledovatelno ne su6testvuvat pone za men
P.S moje bi vqrvam samo v edna magiq -lubovta koqto izpitvam kam Svetlio ! Eto tova opredeleno e magiq
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Estranged това за енергията си абсолютно права. Мислите и съзнанията са дефакто едно магнитно поле. Ако много ама много силно му желаеш нещо неприятно, може и човека отсреща да се разболее примерно. Това мисля че някъде беше научно доказано, ама процента да се случи такова нещо е много малък. От там идва и идеята за Телепатите. Дефакто телепатията е на принципа на "подслушване на телефонната слушалка" - до кабела за телефона слагаш още един успореден на него, н а края на който има устройство за превръщане на сигнала в познат за нас звук...и воала, подслушваме телефонните разговори на съседиЕ не е толкова просто както аз го написах де, но идеята е такава
Та мислите дефакто са едно магнитно поле. Ако се изобрети някакво устройство, което да превръща сигнала от тези мисли в някой познат от нас, то ние владеем вече телепатиятаНо това разбира се е невъзможно, поне със сегашните технологии
Та да не се отклонявам много от темата. Цялата история с магиите мисля че е внушена просто. Навремето, преди 2000 и косур години, Тошо много силно е мислил лошото за Гошо. Толкова силно, че чак накрая му се случило лошото....незнам дали съвпадение или онези простоттии по-горе с магнитното полеТа тогава Тошо си казал "Леле брато, мога да правя магии !". Та оттам са се зарибили останалите хора и така до ден днешен
![]()
Хаха в онзи сайт намерих някакъв тест "Какъв демон живее в теб?"
![]()
You shelter a Water Demon
Very quiet and cunning, the water demon is one of the cruelest and most destructive demons once provoqued : he awaits in the shadows the opportunate moment to strike and then, either with the force of a raging sea or the sharpness of a knife, he stabs the most sensible part of the target. Although he will not wake up if unecessary. Then he will show a calm and gentle image of himself.
Внимавайте много да не събудите водния демон в мен, щото не си поплюва да знаете !![]()
![]()