.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    магиите са пълни глупости...следователно не вярвам в тях :P
    Има две житейски правила:
    Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
    Правило 2 — Всички неща са дреболии.

Фридрих Ницше

Фен
    Град
    sofia
    mi v magii ne vqrvam osobeno 6toto nemislq 4e nqkoi kakto ti dade primer moje da poleti puk kakvoto i da pravi
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    мн ми се иска да вярвам.. мн мн мн и май е така

Аз вярвам, но пък гледам да не се изхвърлям чак пък толкова...
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Зависи откъде го погледнеш. Да, има нещо като енергия, която ако е отрицателна може да повлияе, но чак пък магия... Става въпрос че отриицателните ти емоции към даден човек, могат много лесно да му въздействат.
    Друг е въпросът че в тези магии има доста скрит замисъл. Най-проста любовна магия:

Сложете неговата снимка зад свещ и произнесете "..."

Замисляте ли се че трябва да бъдеш близък с тая личност, за да имаш негова снимка, трябва дас му знаеш името и т.н. Следиователно да го познаваш достатъчно добрте, че да можеш да имаш някакъв шанс да ти се сбъдне "магията"

Друг е въпросът за религията (няма да й споменавам името), там не се бъркам, защото знам че може и да са прави.

А за сайта - нищо интересно, според мен.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    ako ima6e magii 6tqh da napravq si4ko vauzmojno da vurna horata koito obi4am i da promenq jivota si kum po dobra posoka! e ne moga da go napravq i nadali 6te stane da go napravq/osobenno purvoto ,za6toto samo magiq moje da mi go vurne/ sledovatelno ne su6testvuvat pone za men

P.S moje bi vqrvam samo v edna magiq -lubovta koqto izpitvam kam Svetlio ! Eto tova opredeleno e magiq

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Estranged това за енергията си абсолютно права. Мислите и съзнанията са дефакто едно магнитно поле. Ако много ама много силно му желаеш нещо неприятно, може и човека отсреща да се разболее примерно. Това мисля че някъде беше научно доказано, ама процента да се случи такова нещо е много малък. От там идва и идеята за Телепатите. Дефакто телепатията е на принципа на "подслушване на телефонната слушалка" - до кабела за телефона слагаш още един успореден на него, н а края на който има устройство за превръщане на сигнала в познат за нас звук...и воала, подслушваме телефонните разговори на съседи Е не е толкова просто както аз го написах де, но идеята е такава
    Та мислите дефакто са едно магнитно поле. Ако се изобрети някакво устройство, което да превръща сигнала от тези мисли в някой познат от нас, то ние владеем вече телепатията Но това разбира се е невъзможно, поне със сегашните технологии

Та да не се отклонявам много от темата. Цялата история с магиите мисля че е внушена просто. Навремето, преди 2000 и косур години, Тошо много силно е мислил лошото за Гошо. Толкова силно, че чак накрая му се случило лошото....незнам дали съвпадение или онези простоттии по-горе с магнитното поле Та тогава Тошо си казал "Леле брато, мога да правя магии !". Та оттам са се зарибили останалите хора и така до ден днешен

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Хаха в онзи сайт намерих някакъв тест "Какъв демон живее в теб?"

You shelter a Water Demon
    Very quiet and cunning, the water demon is one of the cruelest and most destructive demons once provoqued : he awaits in the shadows the opportunate moment to strike and then, either with the force of a raging sea or the sharpness of a knife, he stabs the most sensible part of the target. Although he will not wake up if unecessary. Then he will show a calm and gentle image of himself.

Внимавайте много да не събудите водния демон в мен, щото не си поплюва да знаете !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си