- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в магията?
Съвсем случайно попаднах на един сайт за хаос магия където има разни заклинания и други там...неща и щраткнах тук там и попаднах във форума им... тея хора там си споделят един друг разни заклинания примерно за невидимост и той почва цитирам
"Подходящ е за начинаещи тъй като е елементарен за изпълнение и не се изискват кой-знае какви окултни познаня за него, а ефекта който постига е задоволителен, но пак казвам зависи как го направите.
Лично аз съм го правел 1 единствен път в този вид в който ви го давам, но идеята му ми послужи да създам друг ритуал за невидимост който използвам по-често и ще го постна няко път като не ме мързи да тайпвам..." ...имам чувството че тея хора наистина си вярват че стават невидими...незнам просто...аз иобщо не мога да го повярвам тфа...чакам мнения по въпроса...!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Винаги съм си мислел, че има магия. Дори и да е много малко, според мен я има.
Защо не дадеш линкове към сайта и форума, да видим за какво става въпрос?![]()
q kaji koi sait!!!
Ами не искам да давам линк защото ми се струва някакси неетично да го дам защото ще им се напълни форума с разни тийнчета дет нищо не разбират за кфо става на въпрос пък те явно са група познати е има и там някфи други ама като цяло са "просветени" пък вий гадни мъгали нищо не заслужавате :Рррр ХАхахАХаАах
Click
Мъгъли?!? ХахахахахПървоначално написано от Death_F
, нали все някога трябва да се научим?!?
![]()
Колкото вярвам в Бог.
еее хубуу де баси http://inchaos.org ай радвайте се аз пуснах темата да си кажете мнението за магията и просто дадох пример...тука на кръст ме разпънахте...
Click
Не,не вярвам в магии,заклинания и такива подобни
Хех намерих нещо и за мен...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
И аз така.. магии?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Нека някой ми направи черна магия, да заповядаНай-много да се спъна в някой тротоар хахах
![]()
мн ми се иска да вярвам.. мн мн мни май е така
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Някой ще помисли че е направил магия за летене и после ще го прибират с линейката към моргата от под терасата му
Както не вярвам в Бог така не вярвам и в магии и тем подобни.
До известна степен вярвам в магиите![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
=0Първоначално написано от `Death`Whore`
Не разбрахте ли, че магии нема.
правех магии в детската градинаот тогава чрез собстен опит знам че няма такива филми
![]()
"Целувка за лека нощ"
Не вярвам в магии!
А иначе това за ставането невидим не сте го разбрали правилно - няма се в предвид да станеш наистина невидим, а просто да не те забелязват определени хора (учители в час например), хахахаха.![]()
Аз вярвам в магий...Дори започвам да правя най-елементарни гадания с руни,..после и другите неща.Мисля че е въпрос на това жярваш ли че ще стане нещо..
Абе това мозъкът или по-скоро съзнанието ни вкрват в големи филмиПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ne vqrvam
a tiq ot saita sa bolni mozuci
trqbva da im preporu4ame nqkoi psiholog mai kato 4eta kvo mislqt