- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чужди прашки?
Естествено, че ги бях изпрал!!!Първоначално написано от girlka
![]()
И това оставаше да предлагам мръсно бельо!?
И аз така мисля, но беше доста студено, а и тя не искаше да се прибира без гащи. Така че й предложих или мои или онези. Изборът си беше неин, не виждам защо всички се нахвърлиха мен да ме обвиняват...?!Първоначално написано от Glezlata
Това момиче е адски извратено, щом я възбужда мисълта, че е с чуждо бельо. И впрочем, прашките почти не топлят, така че с тях или без тях, пак е не много хигиенично и органите не са на топло.
Тя пробва и от моето бельо, но й беше леееекичко голямо.Първоначално написано от k-3
![]()
Да, определено не е светица.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Случвало се е няколко пъти да нося чуждо белъо, изпрано, но не биха казалаче се чувствах особено комфортно. Веднъж катоми дойде докато бех в една приятелка и няколко пъти съм обувала погрешка белъо на сестра ми- с нея имаме няколко еднакви чифта бикини.
![]()
А за възбуждането- всеки си има странности- що да не го кефи момичетоКъде къде по-извратени неща има.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не бих обула чуждо бельо - гнуслива съм по тая тема![]()
а и никак не бих се възбудила от това![]()
Az ako bqh na mqstoto na tova momi4e trgvam bez pra6ki tova e po gotino ma da sloja 4ujdi ne
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
hah...dosta podlo no si e takaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
......xigiena 0-leva se edno sum SPAla s Кралския Магьосник![]()
eto za6to tupite K***i sa pulni s veneri4eski bolesti blqh
Kak taka chujdo belio bre?! Da ne sum si namerila *** na ulicata![]()
Еми добре, обаче аз примерно бих предпочел да нося все някакво бельо, отколкото никакво. Без бельо, особено в студено време, т.е. с по дебел панталон се чувствам супер некомфортно. Виж лятото е друга работа.Първоначално написано от veselka_15
Цялата тая работа звучи много възбуждащо.![]()
Da opredeleno momi4eto e bilo adski tupo za da oble4e 4ujdo belio!
A i kato gledam samata ti tema e mnogo tupa i nqkak si kompleksarska...kak si q izkurtil ot sex kak si i skusal pra6kite mani mani za drugiq put i kaji da si nosi rezervni![]()
is comming....
Отврааааааааааат![]()
Първото което е ебаси нехигиеничното и второ можеш да хванеш кви ли не болести особено ако не е изпрано (каквото по-вероятно ве било в твоя случай!)![]()
Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
И с двете за по-сигурно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tolkova e nehieni4no,1vo 4e pra6kite dori tvoite sobstveni se vodqt za nehigieni4no belio, a kvo ostava za na nqkoq si tam... K`o vi stava be hora![]()
Никога не бих носила чужди прашки ! Отвратително е![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
vai basi gnusnata rabota nikoga ne bih slojila 4ujdi pra6ki apak da me vajbujdat trqa da sam basi izvratenata putka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aa bahti gnusnotoI ti si gnusen i onva momiche deto si chukal e gnusno .. blqkssss
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
moeto mnenoe otnosno noseneto na 4ujdo belio su6to e negativno.gadno e i ne preporu4itelno![]()
ами... това не само, че е супер нехигиенично, но и аз не намирам нищо възбуждащо![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първо на първо няма да спя с някой, който преди мене е чукал няква, която е толкова зле, че да си забрави прашките и да тръгне без бельо, без да се усети. Второ ако все пак се случи тоя ще го пребия направо.... Дето ми дава прашки на чужда жена. Трето Никога не бих обула такива прашки, дори да са прани... Ами бактериите, ами гъбичките?!![]()
![]()
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()