- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чужди прашки?
трябва да си доста извратена п....а,за да го направиш това,,но това си е мое лично мнение
Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.
пък камо ли да се възбудиш от тяхПървоначално написано от Chiana
ако аз бях на мястото на момичето и ти ми предложеше чужди прашки,просто щях да ти зашлевя няой шамар и повееч няма ше да се видим. Та това е най-малкото обидно и унижаващо.....
abe tva e ujasno ni6to 4udno i nekoe 4erno te4enie da hvanet taka po dobre d se pribera bez pra6ki otkolkoto da obuq 4ujdi.
Не си спомням дали е тръгвала без бельо, но така или иначе тя си ги забрави доста отдавна - миналото лято, на морето, където ми беше на гости. Всъщност донякъде това "забрави" е малко подвеждащо, може би по-скоро трябваше да използвам "загуби". Така или иначе аз ги намерих 1-2 дена, след като си беше тръгнала при едно разчистване около леглото ми. Така че в никакъв случай не можеш така да я обвиняваш и да й слагаш такива зли епитети.Първоначално написано от Chiana
Колкото до другото, и ти не си застрахована - като се чукаш с някого, питаш ли го преди това дали е чукал някоя, която си е загубила прашките при него???![]()
Добре, госпожице Чистоплътност.Първоначално написано от He3HauKa
Като се "чукам" с някого както се изрази, преди това проучвам какво и с кого го е имал. А ти на колко си между впрочем? Та така де и все пак казах, че ако ми се случи пак бих му зашливила шамар. Добре бе, човек, ти няма ли да се чувстваш гадно ако ходиш да "чукаш" някоя мацка и тя после ти даде боксерки на нейно бивше гадже?Първоначално написано от Кралския Магьосник
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Estestveno, 4e ne me kefi da nosq 4ujdi pra6ki![]()
Osobeno ako ne sa prani, ot tolkova mnogo zarazi moje6 da se zarazi6 taka![]()
Prosto se otvra6tavam![]()
![]()
Това е луда работа. Момичето трябва да се прегледа при психиатър, освен при гинеколог ама това се подразбира. А и ти не си наред. Добре, че си попаднал на тая мърла та не те е счупила от бой. Ако беше предложил такова нещо на някое нормално момиче щеше сериозно да пострадаш. Не бъди глупак! Жените не прощават такива неща!
Qqqqqqqqqqqqqq pi4 tva super qko be dae i na men mi se beshe slu4valo bqh u pr mi i pravihem sex i az trqbav5e da se pribiram i sam oblqkla pra6kite na sestra mu i 4ak v nas razbrah ko sam naprvaila ama mng se izkefih
И как точно го правиш това проучване? Ето, да речем, че се запознаваш с някой симпатичен младеж и от приказка на приказка, от поглед на поглед и от питие на питие нещата отиват към един логичен завършек на вечерта у тях. Как точно и в кой момент го правиш това проучване?!Първоначално написано от Chiana
Не мисля, че това има някакво значение в конкретния случай.Първоначално написано от Chiana
О.К. Шамарите не ме притесняват особено много. Случвало се е да ми удрят шамар, както и аз съм удрял шамар. В случая обаче не бих разбрал едно такова действие - по-логично ми се струва именно това, което се и случи - момичето ми благодари. Това е естествената реакция за предлагане на услуга - може да благодариш и да я откажеш или да благодариш и да я приемеш, но да удряш шамар е меко казано неадекватно. Не съм сигурен ако аз попадна в такава ситуация дали бих приел или бих отказал, може би по-скоро бих избрал второто, но във всякакъв случай бих благодарил за вниманието и за това, че ми дава избор. А ти изкарваш нещата сякаш аз насилствено съм й облякъл чуждите гащи против волята й.Първоначално написано от Chiana
![]()
Az sy6to.Първоначално написано от valantain_love
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Добре, бе, егати логичния завършек на вечерта... Не ми е по вкуса нещо... И какъв е логичния завършек на вечерта?! Момичето да се изпраска с момчето у тях... Много различни виждания за нещата имаме...Първоначално написано от Кралския Магьосник
А ти защо си пазиш прашки на бивша приятелка, след като си имаш приятелка?! За да може да се изфукаш пред настоящата? Де да знам тъпо е... Незнам, според мен на всяко момиче би й станало гадно от такъв факт... Освен ако не си търсиш бройки, които не ги интересува това с кого си спал и не искат нищо сериозно. Е, може и да греша, не те познавам, просто си изказвам мнението, не с цел да те обидя или нещо подобно...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
opredeleno podkrepqm !! Mnooooogo nehigieni4noПървоначално написано от valantain_love
![]()
weeeeeeeeiiiii 4ovek nikoga nikoga nqma da obuq 4ujdo belio...ei tva e...purvo e adski nehigienigno i vtoro e gnusno...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Super vyzbyjdashto-nqmo shto!!!Tva e otvrat!Nikoga ne bih nosila 4ujdi prashki,a oshte po-malko i na chovek,koito ne poznavam!!!![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
ах тази дирекностПървоначално написано от prinkstan_girl
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
хихихихих.. по добре не флагайте чуждо шото не са 'най кфо мож да има тама..Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
eba putka hui
![]()
mai ne vi svarta da si sedite krotko i sami da si govorite
Аре аз да хода с едни боксеркси 1 седмица и да ти ги дам да ги обуеш да видим как ще се почусвтваш аааа![]()
![]()