.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Град
    източно от центъра
    трябва да си доста извратена п....а,за да го направиш това,,но това си е мое лично мнение
    Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.

shadowІ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Първо на първо няма да спя с някой, който преди мене е чукал няква, която е толкова зле, че да си забрави прашките и да тръгне без бельо, без да се усети. Второ ако все пак се случи тоя ще го пребия направо.... Дето ми дава прашки на чужда жена. Трето Никога не бих обула такива прашки, дори да са прани... Ами бактериите, ами гъбичките?!
    пък камо ли да се възбудиш от тях ако аз бях на мястото на момичето и ти ми предложеше чужди прашки,просто щях да ти зашлевя няой шамар и повееч няма ше да се видим. Та това е най-малкото обидно и унижаващо.....

abe tva e ujasno ni6to 4udno i nekoe 4erno te4enie da hvanet taka po dobre d se pribera bez pra6ki otkolkoto da obuq 4ujdi.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Първо на първо няма да спя с някой, който преди мене е чукал няква, която е толкова зле, че да си забрави прашките и да тръгне без бельо, без да се усети. Второ ако все пак се случи тоя ще го пребия направо.... Дето ми дава прашки на чужда жена. Трето Никога не бих обула такива прашки, дори да са прани... Ами бактериите, ами гъбичките?!
    Не си спомням дали е тръгвала без бельо, но така или иначе тя си ги забрави доста отдавна - миналото лято, на морето, където ми беше на гости. Всъщност донякъде това "забрави" е малко подвеждащо, може би по-скоро трябваше да използвам "загуби". Така или иначе аз ги намерих 1-2 дена, след като си беше тръгнала при едно разчистване около леглото ми. Така че в никакъв случай не можеш така да я обвиняваш и да й слагаш такива зли епитети.

Колкото до другото, и ти не си застрахована - като се чукаш с някого, питаш ли го преди това дали е чукал някоя, която си е загубила прашките при него???

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    aa bahti gnusnoto I ti si gnusen i onva momiche deto si chukal e gnusno .. blqkssss
    Добре, госпожице Чистоплътност.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от Кралския Магьосник

Не си спомням дали е тръгвала без бельо, но така или иначе тя си ги забрави доста отдавна - миналото лято, на морето, където ми беше на гости. Всъщност донякъде това "забрави" е малко подвеждащо, може би по-скоро трябваше да използвам "загуби". Така или иначе аз ги намерих 1-2 дена, след като си беше тръгнала при едно разчистване около леглото ми. Така че в никакъв случай не можеш така да я обвиняваш и да й слагаш такива зли епитети.

Колкото до другото, и ти не си застрахована - като се чукаш с някого, питаш ли го преди това дали е чукал някоя, която си е загубила прашките при него???
    Като се "чукам" с някого както се изрази, преди това проучвам какво и с кого го е имал. А ти на колко си между впрочем? Та така де и все пак казах, че ако ми се случи пак бих му зашливила шамар. Добре бе, човек, ти няма ли да се чувстваш гадно ако ходиш да "чукаш" някоя мацка и тя после ти даде боксерки на нейно бивше гадже?
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Estestveno, 4e ne me kefi da nosq 4ujdi pra6ki
    Osobeno ako ne sa prani, ot tolkova mnogo zarazi moje6 da se zarazi6 taka
    Prosto se otvra6tavam

Guest
    Това е луда работа. Момичето трябва да се прегледа при психиатър, освен при гинеколог ама това се подразбира. А и ти не си наред. Добре, че си попаднал на тая мърла та не те е счупила от бой. Ако беше предложил такова нещо на някое нормално момиче щеше сериозно да пострадаш. Не бъди глупак! Жените не прощават такива неща!

Guest
    Qqqqqqqqqqqqqq pi4 tva super qko be dae i na men mi se beshe slu4valo bqh u pr mi i pravihem sex i az trqbav5e da se pribiram i sam oblqkla pra6kite na sestra mu i 4ak v nas razbrah ko sam naprvaila ama mng se izkefih

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Като се "чукам" с някого както се изрази, преди това проучвам какво и с кого го е имал.
    И как точно го правиш това проучване? Ето, да речем, че се запознаваш с някой симпатичен младеж и от приказка на приказка, от поглед на поглед и от питие на питие нещата отиват към един логичен завършек на вечерта у тях. Как точно и в кой момент го правиш това проучване?!

А ти на колко си между впрочем?
    Не мисля, че това има някакво значение в конкретния случай.

Та така де и все пак казах, че ако ми се случи пак бих му зашливила шамар. Добре бе, човек, ти няма ли да се чувстваш гадно ако ходиш да "чукаш" някоя мацка и тя после ти даде боксерки на нейно бивше гадже?
    О.К. Шамарите не ме притесняват особено много. Случвало се е да ми удрят шамар, както и аз съм удрял шамар. В случая обаче не бих разбрал едно такова действие - по-логично ми се струва именно това, което се и случи - момичето ми благодари. Това е естествената реакция за предлагане на услуга - може да благодариш и да я откажеш или да благодариш и да я приемеш, но да удряш шамар е меко казано неадекватно. Не съм сигурен ако аз попадна в такава ситуация дали бих приел или бих отказал, може би по-скоро бих избрал второто, но във всякакъв случай бих благодарил за вниманието и за това, че ми дава избор. А ти изкарваш нещата сякаш аз насилствено съм й облякъл чуждите гащи против волята й.

Фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Смехурка
    Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    ujas nikoga ne bih nosila 4ujdi pra6ki prekaleno nehigieni4no e
    Подкрепям
    и аз....
    Az sy6to.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от Кралския Магьосник
    Като се "чукам" с някого както се изрази, преди това проучвам какво и с кого го е имал.
    И как точно го правиш това проучване? Ето, да речем, че се запознаваш с някой симпатичен младеж и от приказка на приказка, от поглед на поглед и от питие на питие нещата отиват към един логичен завършек на вечерта у тях. Как точно и в кой момент го правиш това проучване?!
    Добре, бе, егати логичния завършек на вечерта... Не ми е по вкуса нещо... И какъв е логичния завършек на вечерта?! Момичето да се изпраска с момчето у тях... Много различни виждания за нещата имаме...
    А ти защо си пазиш прашки на бивша приятелка, след като си имаш приятелка?! За да може да се изфукаш пред настоящата? Де да знам тъпо е... Незнам, според мен на всяко момиче би й станало гадно от такъв факт... Освен ако не си търсиш бройки, които не ги интересува това с кого си спал и не искат нищо сериозно. Е, може и да греша, не те познавам, просто си изказвам мнението, не с цел да те обидя или нещо подобно...
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Смехурка
    Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    ujas nikoga ne bih nosila 4ujdi pra6ki prekaleno nehigieni4no e
    Подкрепям
    и аз....
    opredeleno podkrepqm !! Mnooooogo nehigieni4no

weeeeeeeeiiiii 4ovek nikoga nikoga nqma da obuq 4ujdo belio...ei tva e...purvo e adski nehigienigno i vtoro e gnusno...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Super vyzbyjdashto-nqmo shto!!!Tva e otvrat!Nikoga ne bih nosila 4ujdi prashki,a oshte po-malko i na chovek,koito ne poznavam!!!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от prinkstan_girl
    a be ti normalen li si we?napravo si za 4etv1rti kilomet1r! 4estno,bez maitap
    ах тази дирекност
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
    A na moito dupi 4ujdo belio ne slagam........ aaa 4ovek ti ne si i gi pral daje blqqqqqqqqq s
    хихихихих.. по добре не флагайте чуждо шото не са 'най кфо мож да има тама..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Най-добре е да си е тръгнала без бельо, пък и така да е дошла

Guest
    eba putka hui

mai ne vi svarta da si sedite krotko i sami da si govorite

Аре аз да хода с едни боксеркси 1 седмица и да ти ги дам да ги обуеш да видим как ще се почусвтваш аааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си