- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно заздравяването на химена
Когато правим секс с приятелката ми, понякога тя изпитва болка, и понякога кърви ( кърви е силно казано, но определено се отделя малко кръво-подобна течност). Искам да попитам:
Възможно ли е да има остатъчни парченца от химена които да се доразкъсват и на това да се дължат болката и кървенето ( пак казвам, че това не е всеки път ).
За първи път правихме секс с нея преди около месец, за колко време заздравява самият химен.
И последно - как бихте ме посъветвали - да потърсим ли лекарска помощ ?
Предварително благодаря за отговорите.
Да може да не е доразкъсана
И не не търсете лекарска помощ, при мен бе същия случай и всичко се оправи спок![]()
....ako prodilji da se povtarq po dobre da idat na lekarПървоначално написано от мъжле
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Нее.. щом не е кървене , няма страшно . При някои момичета хименът е много по-здрав и трудно се разкъсва . А пък за да се разкъса напълно , трябва да е раждала. Така че , спокс. Още няколко пъти и няма как да не се оправи. Едва ли за няколко месеца сте спали 82985299 пъти , за да не и тече мънинко кръв. Иначе за възстановяване на химена съм чела на две места , че става при липса на полов живот повече от година(но да подчертая това е образувание наподобяващо химен , а не самият химен )Първоначално написано от favor_91