.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Въпрос относно заздравяването на химена

Когато правим секс с приятелката ми, понякога тя изпитва болка, и понякога кърви ( кърви е силно казано, но определено се отделя малко кръво-подобна течност). Искам да попитам:
    Възможно ли е да има остатъчни парченца от химена които да се доразкъсват и на това да се дължат болката и кървенето ( пак казвам, че това не е всеки път ).
    За първи път правихме секс с нея преди около месец, за колко време заздравява самият химен.
    И последно - как бихте ме посъветвали - да потърсим ли лекарска помощ ?

Предварително благодаря за отговорите.

мъжле
    Guest
    Да може да не е доразкъсана

И не не търсете лекарска помощ, при мен бе същия случай и всичко се оправи спок

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от мъжле

....ako prodilji da se povtarq po dobre da idat na lekar

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    Цитирай Първоначално написано от мъжле

....ako prodilji da se povtarq po dobre da idat na lekar
    Нее.. щом не е кървене , няма страшно . При някои момичета хименът е много по-здрав и трудно се разкъсва . А пък за да се разкъса напълно , трябва да е раждала. Така че , спокс. Още няколко пъти и няма как да не се оправи. Едва ли за няколко месеца сте спали 82985299 пъти , за да не и тече мънинко кръв. Иначе за възстановяване на химена съм чела на две места , че става при липса на полов живот повече от година(но да подчертая това е образувание наподобяващо химен , а не самият химен )

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си