.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Аз като съм в цикъл съм си в нормално насторение.Както в нормално състояние, така и по време на "онова" се ядосвам за едни и същи неща и не виждам промяна в себе си.Не всички жени са зверове по време на цикъла...Дори мисля, че това е една огромна заблуда
    i az sum na tova mnenie!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от fallen
    Аз не знам да съм по-гадна от обикновено тогава...Въпреки че веднъж когато крещях на няккъф той ме пита дали не ми е дошло ... А за момчетата - ако бяхте на наше място щяхте да се самоубиете тъй че Тихичку
    Вярно е, хич нямаше да им е толкова прекрасен животецъ

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Ама много се дразня на такива мъже, които ги е страх, гнус и т.н. Нас питате ли ни какво ни е??? Ние сме тия, които са натъпкани с тампони, ние сме тия, които носим превръзки и през 5 минс сме в тоалетната. Пък да не ви казвам какво е чувството когато ... "прелееш", нито пък какво е чувството когато ти иде да се самоубиеш от болка. Така че тия, които ги е гнус и незнам си там какво да не гледат по този начин на нещата, защото в следствие от това и благодарение на това ги има.
    И тва си е вярно. Ние можем да сме в ебати настроението, но е до хормони, а и извинявам се - тва не е ли едно от най-противните неща?...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    емиии хубаво...
    ама ние проявяваме разбиране, помагаме ви и т.н. и какво получаваме обиди и скандали, негативна енергия и емоции, все едно всеки наш ден е безгрижен и слънчев та трябва и чужди простотии да търпим...

но както вече казах- сегашната ми приятелка не е емоционална развалина като и дойде и съм й много благодарен..
    Проявявате разбиране друг път! Кво му е разбирането? Половината дори ги е гнус да говорят за тва, а ти ми говориш за разбиране. Не ви го виждам разбирането! 50% разбират, другите - не! То сигурно защото 50% са говеда.

Мега фен Аватара на machoka
    Девилче.. някъФ проблем ли виждаш в това, че ни е гнус от нещо, което е.... *неприятно* /цензурираната версия/

Повече от фен
    Град
    брех тази статистика откъде я извади???

сигурно имаш опит от няколко сополиви 10класника, които са около теб и още се чудят онова бялото дето излиза от тях какво е...

айде стига с емпирични умозаключения...
    1. Измислих си я, но звучи достоверно. Аз по принцип много обичам да си измислям статистики
    2. ЗАщо си мислиш че излизам с 10класници?

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Девилче.. някъФ проблем ли виждаш в това, че ни е гнус от нещо, което е.... *неприятно* /цензурираната версия/
    1. Не разбрахте ли че съм под прикритие, че тук Цокчо само чака шанс да ме изфърли като мръсно куче (кучка звучи по-добре)
    2. Проблем виждам в тва да го изразявате толкова явно. Глупаво е. Едва ли не да накараш едно момиче да го е срам че му е дошло...
    3. Ти мълчи! Нямаш право да говориш

Ние не го изразяваме, ние си мълчим и ви ходим по дупето. Вие сте тези, които парадирате с това, доказателство за което е и самата тема

Пп..аз съм непослушен, за това щА пиша

Повече от фен
    Град
    Ние не го изразяваме, ние си мълчим и ви ходим по дупето. Вие сте тези, които парадирате с това, доказателство за което е и самата тема

Пп..аз съм непослушен, за това щА пиша
    Ей, чай малко, че не съм си казала молитвата днес.

Отче Наш, Ти, който Си на небето. Да се свети Твоето има, да бъде Твоята воля, както на небето така и на земята. Насъшния ни хляб дай ни днес и прости нам дълговете, както и ние прощаваме на длъжниците си. И не въведи нас в изкошение и избави от Лукавия.
    И, моля те, нека да се разтека утре!
    Амин.

Ти чуваш ли се? всеки ден благославям бога, че всеки месец един ден ми се пръсва комерът от болки и тека. Супер. То ми е детската мечта.

Не парадирам с тва. Просто съм го забелязала като явление и исках да видя какво ви е мнението. Ако парадирах досега щях да съм пуснала 20 различни теми за мензиса, не мислиш ли?

Непослушен бил той. На палавник ( ) ли ми се правиш нещо???

Повече от фен
    Град
    ахахахахаха
    пак ще се посмея...

мило момиче,
    ако някой път изразяваме неодобрение то не е защото ни е гнус от прецесите протичащи в тялото ви, а от поведението, което те предизвикват. Не може да ти повтарям всеки път едно и също и да не искаш да разбереш- определено това не е много лицеприятно и се съмнявам, че някой ще се маже с такова нещо, но не значи и че ауууууу тя в "положение" колко отвратително. Ако разбереш, че за теб говорят така си задай въпроса с какво го предизвикваш, защото всеки един нормален човек би търпял някакви холерични пристъпи и прочие простотия, но накрая би ти отвъртял един шамар и ще те прати към гарата да хващаш влака. Поведението е ключово в ситуацията и отношението към околните...
    1. Гнус те е от лошо настроение??? Тва ще да е яко
    2. Ти защо си мислиш че никой не казва "ауу..."??? Не са ми го казвали на мен, но съм станала свидетелка. Са не се изкарвайте агнета (демек наивни)

Мацка, не се хващай за думата

Остави ти темата, нали всеки ден виждам около мен какво е.. фарс..

Пък наистина можеш да благодариш на Бога, че го имаш това явление, първо, защото пречиства организма ти и те поддържа жива и второ, защото ако в един светъл ден престане - ще се коркаш много повече, от колкото 1-2 години, от както го имаш взети заедно

Пп. правилно написаната молитва е истинската молитва

Пп. 2 .. ко за палавника?

май трябва да стана отшелник...

има единици, които го казват и съм убеден, че е бил някакъв смотан хлапак...
    за другото- ми да гнус ме е направо от тъпо, пачавренско поведение..
    Нека обичаме ближните си и в радост и в тъга, и в добрите им и в лошите им страни. Никой не е съвършен, 2 дена в месеца са добра 'цена' срещу безпроблемност в отношенията в други аспекти от битието

Повече от фен
    Град

Пък наистина можеш да благодариш на Бога, че го имаш това явление, първо, защото пречиства организма ти и те поддържа жива и второ, защото ако в един светъл ден престане - ще се коркаш много повече, от колкото 1-2 години, от както го имаш взети заедно

1. Не с "мацка". Няма по-отвратително обръщение, ако си ми забравил името ще ти го кажа
    2. Я обясни тва с фарса, че логиката днес не ми е на 6.
    3. ЪЪъъъ... Как точно ме поддържа жива??? Щото аз съм го спирала и още мърдам, освен ако не съм безсмъртна или незнам...
    4. Като престане ще се кефя на макс 1-2 години и после ще се самоубия. Къф ми е проблема
    5. Тая молитва съм я учила преди 4 години и още имам спомени, така че не ме занимавай Важен беше смисълът!
    6. Викам че знам че си бил малкото зубарче на класа

Цитирай Първоначално написано от Estranged

1. Не с "мацка". Няма по-отвратително обръщение, ако си ми забравил името ще ти го кажа
    3. ЪЪъъъ... Как точно ме поддържа жива??? Щото аз съм го спирала и още мърдам, освен ако не съм безсмъртна или незнам...
    4. Като престане ще се кефя на макс 1-2 години и после ще се самоубия. Къф ми е проблема
    5. Тая молитва съм я учила преди 4 години и още имам спомени, така че не ме занимавай Важен беше смисълът!
    1. Коте, как ти беше името? =D>
    2. Фарс е, когато 3 момичета ти скочат, щотУ са в кофти период.. печелиш.. синки
    3. Пречиства организмът ти от 'отпадъчни' материали. Ти всъщност знаеш ли какво се съдържа в мензиса?
    4. Не говорих за менопаузата, ама си умно коте, сама ще се сетиш другата причина
    5. Щом казваш.
    6.

Повече от фен
    Град

1. Коте, как ти беше името? =D>
    2. Фарс е, когато 3 момичета ти скочат, щотУ са в кофти период.. печелиш.. синки
    3. Пречиства организмът ти от 'отпадъчни' материали. Ти всъщност знаеш ли какво се съдържа в мензиса?
    4. Не говорих за менопаузата, ама си умно коте, сама ще се сетиш другата причина
    5. Щом казваш.
    6.
    1. Бегай бе!
    2. Еми да ти скачат. Нали пак е женско
    3. Еми, не съм ровила, но ако ти си, можеш да ми споделиш
    4. Абе те и в двата случая ще се самоубия, така че има ли значение. С бебе или в менопауза - се 300. Една драскотинкла на сънната артерия и съм готова.
    5. Щом казвам
    6.

Повече от фен
    Град
    дотук с мита за по- силната психика на жените...
    Пф... ЗАщо си си втълпил че щом съм писала че жените сме по-силнипсихически, значи аз се имам за такава??? Аз съм с много сложен характер, много се нервя и въобще не мога да си прикривам емоцииите. Но психиката ми на 100% не е силна. Не се давам себе си за пример

Странно колко високо цениш живота си и този на родителите си, който ще свърши заедно със свършека на твоя, който описваш.

Взехме да се отклоняваме от темата нещо, спамерка..

Но психиката ми на 100% не е силна. Не се давам себе си за пример
    Ти първо навърши 16, после се давай за пример за каквото и да било

Estranged, изчетох всичките ти постове по темата... отиди се прегледай някъде, защото имаш някакви проблеми с психиката!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    Странно колко високо цениш живота си и този на родителите си, който ще свърши заедно със свършека на твоя, който описваш.

Взехме да се отклоняваме от темата нещо, спамерка..

Но психиката ми на 100% не е силна. Не се давам себе си за пример
    Ти първо навърши 16, после се давай за пример за каквото и да било
    1. Що пък да не се самоубия? После нали няма да ми е лошо на мен? (пф.. ама и егоист )
    2. Кой е спамер, бе! Ти ми противоречиш
    3. нали затова казвам че НЕ СЕ ДАВАМ ЗА ПРИМЕР. Нещо да не пропускаш "НЕ"

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Estranged, изчетох всичките ти постове по темата... отиди се прегледай някъде, защото имаш някакви проблеми с психиката!
    Мама не ми дава пари за психиатър

Супер фен
    6to za bezmoza4en spor vodite be hora ?!?

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Мама не ми дава пари за психиатър
    Твоят случай е спешен, така че ще те вземат без пари.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    6to za bezmoza4en spor vodite be hora ?!?
    Абе не виждаш ли колко е весело? Ние тук си спамим (или може да се каже че само аз си спаме ) и после Мачока чисти и почва да се нерви (за тва не съм сигурна) и аз се кефя

Dr. Kazimbutt,
    А, дано. Винаги много съм искала, ама.... Тц! Ей... Ако си отрежа ръката ще ми дадат ли безплатна кола

не разбирам защо говорите за всички жени така все едно са еднакви....ами всеки е различен характер,по различен начин приема промените в тялото си,някои са по раздразнителни,а някои си кротуват и чакат "явлението" да отмине(аз съм така...),просто защото се случва достатачно често за да съм свикнала с него и да мога да контролирам емоциите си..какво толкова ви побърква тоя цикъл не мога да разбера?

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от IdI0tKa:)
    не разбирам защо говорите за всички жени така все едно са еднакви....ами всеки е различен характер,по различен начин приема промените в тялото си,някои са по раздразнителни,а някои си кротуват и чакат "явлението" да отмине(аз съм така...),просто защото се случва достатачно често за да съм свикнала с него и да мога да контролирам емоциите си..какво толкова ви побърква тоя цикъл не мога да разбера?
    Хормоните често предизвикват раздразнение от много малки неща. ЗА това говоря. Разбира се, има жени, които се контролират много по-добре от други, но самото дразнение си е еднакво. Друг е въпросът дали ще си замълчиш или ще се разкрещиш.

Друг е въпросът дали ще си замълчиш или ще се разкрещиш.
    с други думи.. въпрос на манталитет...

Повече от фен
    Град
    Друг е въпросът дали ще си замълчиш или ще се разкрещиш.
    с други думи.. въпрос на манталитет...
    Въпрос на владеене на емоциите. Това няма нищо общо с манталитета.

Ох... Къф флууд стана днес
    П.П. Айде да не ми триеш мненийцата, за да събера повечко. Хаххахахаха... айде и своите няма да триеш и цяла нощ ще флуудим. Ко ще кажеш

Голям фен
    Град
    София
    Estranged

Прекалено много говориш за човек нямащ 16 години...

Нали знаеш - който много говори все ще каже нещо, дето не трябва.

Ма ти се уля вече
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си