- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА мъжете и страха от "онова" :)
i az sum na tova mnenie!Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
Вярно е, хич нямаше да им е толкова прекрасен животецъПървоначално написано от fallen
![]()
И тва си е вярно. Ние можем да сме в ебати настроението, но е до хормони, а и извинявам се - тва не е ли едно от най-противните неща?...Първоначално написано от sometimes_
Проявявате разбиране друг път! Кво му е разбирането? Половината дори ги е гнус да говорят за тва, а ти ми говориш за разбиране. Не ви го виждам разбирането! 50% разбират, другите - не! То сигурно защото 50% са говеда.Първоначално написано от exploitedteen
Девилче.. някъФ проблем ли виждаш в това, че ни е гнус от нещо, което е.... *неприятно* /цензурираната версия/![]()
1. Измислих си я, но звучи достоверно. Аз по принцип много обичам да си измислям статистикиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
2. ЗАщо си мислиш че излизам с 10класници?![]()
1. Не разбрахте ли че съм под прикритие, че тук Цокчо само чака шанс да ме изфърли като мръсно куче (кучка звучи по-добре)Първоначално написано от machoka
![]()
2. Проблем виждам в тва да го изразявате толкова явно. Глупаво е. Едва ли не да накараш едно момиче да го е срам че му е дошло...
3. Ти мълчи! Нямаш право да говориш![]()
Ние не го изразяваме, ние си мълчим и ви ходим по дупето. Вие сте тези, които парадирате с това, доказателство за което е и самата тема![]()
Пп..аз съм непослушен, за това щА пиша![]()
Ей, чай малко, че не съм си казала молитвата днес.Първоначално написано от machoka
Отче Наш, Ти, който Си на небето. Да се свети Твоето има, да бъде Твоята воля, както на небето така и на земята. Насъшния ни хляб дай ни днес и прости нам дълговете, както и ние прощаваме на длъжниците си. И не въведи нас в изкошение и избави от Лукавия.
И, моля те, нека да се разтека утре!
Амин.
Ти чуваш ли се? всеки ден благославям бога, че всеки месец един ден ми се пръсва комерът от болки и тека. Супер. То ми е детската мечта.
Не парадирам с тва. Просто съм го забелязала като явление и исках да видя какво ви е мнението. Ако парадирах досега щях да съм пуснала 20 различни теми за мензиса, не мислиш ли?
Непослушен бил той. На палавник () ли ми се правиш нещо???
![]()
1. Гнус те е от лошо настроение??? Тва ще да е якоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
2. Ти защо си мислиш че никой не казва "ауу..."??? Не са ми го казвали на мен, но съм станала свидетелка. Са не се изкарвайте агнета (демек наивни)
Мацка, не се хващай за думата![]()
Остави ти темата, нали всеки ден виждам около мен какво е.. фарс..![]()
Пък наистина можеш да благодариш на Бога, че го имаш това явление, първо, защото пречиства организма ти и те поддържа жива и второ, защото ако в един светъл ден престане - ще се коркаш много повече, от колкото 1-2 години, от както го имаш взети заедно![]()
![]()
Пп. правилно написаната молитва е истинската молитва![]()
Пп. 2 .. ко за палавника?![]()
Нека обичаме ближните си и в радост и в тъга, и в добрите им и в лошите им страни. Никой не е съвършен, 2 дена в месеца са добра 'цена' срещу безпроблемност в отношенията в други аспекти от битиетоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
1. Не с "мацка". Няма по-отвратително обръщение, ако си ми забравил името ще ти го кажаПървоначално написано от machoka
![]()
2. Я обясни тва с фарса, че логиката днес не ми е на 6.
3. ЪЪъъъ... Как точно ме поддържа жива??? Щото аз съм го спирала и още мърдам, освен ако не съм безсмъртна или незнам...
4. Като престане ще се кефя на макс 1-2 години и после ще се самоубия. Къф ми е проблема![]()
5. Тая молитва съм я учила преди 4 години и още имам спомени, така че не ме занимавайВажен беше смисълът!
6. Викам че знам че си бил малкото зубарче на класа![]()
1. Коте, как ти беше името? =D>Първоначално написано от Estranged
2. Фарс е, когато 3 момичета ти скочат, щотУ са в кофти период.. печелиш.. синки![]()
3. Пречиства организмът ти от 'отпадъчни' материали. Ти всъщност знаеш ли какво се съдържа в мензиса?
4. Не говорих за менопаузата, ама си умно коте, сама ще се сетиш другата причина![]()
5. Щом казваш.
6.![]()
![]()
![]()
1. Бегай бе!Първоначално написано от machoka
![]()
2. Еми да ти скачат. Нали пак е женско![]()
3. Еми, не съм ровила, но ако ти си, можеш да ми споделиш![]()
4. Абе те и в двата случая ще се самоубия, така че има ли значение. С бебе или в менопауза - се 300. Една драскотинкла на сънната артерия и съм готова.
5. Щом казвам
6.![]()
Пф... ЗАщо си си втълпил че щом съм писала че жените сме по-силнипсихически, значи аз се имам за такава??? Аз съм с много сложен характер, много се нервя и въобще не мога да си прикривам емоцииите. Но психиката ми на 100% не е силна. Не се давам себе си за примерПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Странно колко високо цениш живота си и този на родителите си, който ще свърши заедно със свършека на твоя, който описваш.![]()
Взехме да се отклоняваме от темата нещо, спамерка..![]()
Ти първо навърши 16, после се давай за пример за каквото и да билоНо психиката ми на 100% не е силна. Не се давам себе си за пример![]()
Estranged, изчетох всичките ти постове по темата... отиди се прегледай някъде, защото имаш някакви проблеми с психиката!
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
1. Що пък да не се самоубия? После нали няма да ми е лошо на мен? (пф.. ама и егоистПървоначално написано от machoka
)
2. Кой е спамер, бе! Ти ми противоречиш![]()
3. нали затова казвам че НЕ СЕ ДАВАМ ЗА ПРИМЕР. Нещо да не пропускаш "НЕ"![]()
Мама не ми дава пари за психиатърПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
6to za bezmoza4en spor vodite be hora ?!?
Твоят случай е спешен, така че ще те вземат без пари.Първоначално написано от Estranged
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Абе не виждаш ли колко е весело? Ние тук си спамим (или може да се каже че само аз си спамеПървоначално написано от korn___
) и после Мачока чисти и почва да се нерви (за тва не съм сигурна) и аз се кефя
![]()
Dr. Kazimbutt,
А, дано. Винаги много съм искала, ама.... Тц! Ей... Ако си отрежа ръката ще ми дадат ли безплатна кола![]()
не разбирам защо говорите за всички жени така все едно са еднакви....ами всеки е различен характер,по различен начин приема промените в тялото си,някои са по раздразнителни,а някои си кротуват и чакат "явлението" да отмине(аз съм така...),просто защото се случва достатачно често за да съм свикнала с него и да мога да контролирам емоциите си..какво толкова ви побърква тоя цикъл не мога да разбера?![]()
Хормоните често предизвикват раздразнение от много малки неща. ЗА това говоря. Разбира се, има жени, които се контролират много по-добре от други, но самото дразнение си е еднакво. Друг е въпросът дали ще си замълчиш или ще се разкрещиш.Първоначално написано от IdI0tKa:)
с други думи.. въпрос на манталитет...Друг е въпросът дали ще си замълчиш или ще се разкрещиш.
Въпрос на владеене на емоциите. Това няма нищо общо с манталитета.Първоначално написано от machoka
Ох... Къф флууд стана днес![]()
П.П. Айде да не ми триеш мненийцата, за да събера повечко. Хаххахахаха... айде и своите няма да триеш и цяла нощ ще флуудим. Ко ще кажеш![]()
Estranged
Прекалено много говориш за човек нямащ 16 години...
Нали знаеш - който много говори все ще каже нещо, дето не трябва.
Ма ти се уля вече
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life