- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА или ПРОТИВ миенето на лицето с вода и сапун
PROTIV!!! po dobre izpolzvai eksfoliant
ПРОТИВ! Има толкова много измиващи гелове за тази цел... Сапунът е вреден за кожата на лицето.
Mi na vsqka koja e razli4no .. moita se izsu6ava i zatova ne polzvam sapun za liceto
Всяка кожа е различна.Аз използвам бебешки сапун и съм мн доволна.![]()
против съм
Ми може и да изсушава, не знам... Аз си мия редовно лицето със съпун, засега не съм имала някакви проблеми![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами попринцип против, защото кожата ми е мн алергична и капризна, избягвам да си мажа лицето със всякакви неща, даже и фондьотен слагам много рядко, и всяка вечер го почиствам с тоалетно мляко на бадем! Само това слагам освен ежедневния си грим - молив и спирала
Gluposti!Vsichki mi kazvat,che liceto se mielo vinagi sas sapun-inache ne se izmivalo dobre!Babini devetini!Az moeto samo go pliskam sutrin sas studena voda i vecher mu slagam specialen losion protiv akne.Maja si nosa i cheloto-tam mi izlizat nay-mnogo papki!Osven,che sapunat izsuchava kojata,ti vliza v ochte i aaaaadski lutiiiii!!!![]()
![]()
Лигли.Сапунът измива най-добре.Бил вреден бла бла.Като е вреден защо ще ми го препоръчва кожен лекар? Аз лично си мия лицето със сапун и вода, после се мажа с един тоник-лекарство и понякога си слагам Бочко.Кожата ставала суха...Казаха след това кремче и всичко е окей.