.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    moita koja e mnogo,mnoooooogo suha i kato se izmiq i mnogo mi stqga...eventualno moje s bebe6ki sapun,no samo v kraen slu4ai...miq se s gel4e za suha i 4uvstvitelna koja i sled tova se maja s bo4ko i sum mnogo dovola...edno takova meki4ko i na men dosta burzo mi popiva...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Супер фен
    Аре бе се 1 вредно И като е толкова вредно за кожата е как бе,аджеба вашите баби и дори майки са преживявали без скъпите ви лосиончета?! Разбира се,че си мия лицето със сапун...ползвам и някъв лосион,но сапуна е задължителен (поне за мен...то е въпрос на навик) Вие как го казахте....още малко ще изкарате,че е вредно да си миеш очите сутрин,понеже от водата кожата става гадна и груба
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Ni6to lo6o.
    Az imam edna specialSka derq6ta gubka za lice i si q sapunisvam i si turkam leki4ko (: Malko mi opuva ponqkoga kojata posle, no za celta si imam edni zeleni hubafki raboti na Elea (mn dobri btw) i krem Bo4ko razbira se. Mn zdravo krem4e
    Moqta koja po princip e mazna, ta sapunut (ako ne e nqkoy bokluk) ne mi deystva zle.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    ПРОТИВ кожата става една много гадна суха

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Повече от фен
    Град
    ruse
    az poprincip sam protiv da se mie licetosas sapun za6totto mn mi izsu6ava kojata
    v momenta na pazara ima stra6no mn kozmati4ni marki za po4istvane na liceto osobeno v teen vazrast i pri tova za vsqkakav tip koja 4e nz za6to vie da sisu6ite kojata na liceto sas sapun

Guest

protiv!

protiv s1m...1-vo izsu6ava super mnoo kojata,2-ro pone pri men se polu4ava ne6to kato alergiq i se obrivam ot sapuna i 3-to ne se po4istva dobre liceto i se zapu6vat porite...spored men!ima si spec. produkti za po4istvane na liceto i sqkfi takiva taka 4e e t1po s sapun...p1k i staa otvratitelno kat ti vleze v o4ite...ayy

Мега фен
    По тази логика сапунът не измива добре и тялото. Това беше върхът на глупостта!

Фен
    Град
    Sofiq
    Az sum protiv mieneto na liceto sus sapun - na men spec ne mi haresva i ne mi deistva dobre, za tva sum si vzela edin gel za lice ot ORIFLAME i sum mn dovolna
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Guest
    PROTIV!Ima si gelove i maski z apo4istvane za lice!Vse pak jiveem v 21 vek, kvi sapuni za lice?!

еми на мене ми действа ужасно...усещам после,че лицето ми е некво мръсно,лепкаво...мажа го със един крем на dove и много ми харесва.
    Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.

Супер фен
    az li4no sym protiv..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    mieneto na liceto sus sapun e vredno.
    moq nevinnost i greh.....

Повече от фен
    az mislq,4e ne e xubavo i izsu6ava kojata.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    az sym za!!!mila sym go s tezi bebe6kite sapun4eta i si e mnogo dobre!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Повече от фен
    az si miq kosata sus djonsuns baby oil laika deistva mi straxotno.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    protiv est ! sapunat izsu6ava kojata na liceto ..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    ЗА! Как няма да си измиеш лицето, бе!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    долна махала:D
    на мен не ми действа зле сапуна, аз се мия с Dove ексфолиянт, мисля че малко изсушава, но моята кожа е комбинирана и тъова не ми пречи. След сапуна се мажа с тоник и с овлайняващо кремче, най-вече на Avon нещата.
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

m ne mi se gleda kakvo ste pisali... az ne bih si izmila liceto sus sapun

kiteto
    Guest
    predi si mieh liceto samo sas sapun i voda i posle nqkakav krem. Sega si porachah na Avon ot seriqta clearskin mislq che beshe tova za chernite tochki i ne mi trqbva nishto drugo! Liceto mi e idealno zapochvam da se zamislqm kak li shte e ako si poracham cqlata seriq ...

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Ами разбира се така се поддържа добра хигиена а пък за сухостта има кремчета които правят кожата мека и така всичко е наред

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Против!!! Освен ако не е някой специален за лице.

//...
    Guest
    Mn qsno 4e sapunyt izsu6ava kojata.Nai hubavo se izmiva s edin eksfoliant za lice i posle izplakva6 liceto ti 6a stane mn po hubavo otkolkoto da go mie6 sys voda i sys sapun za6toto sypunyt 6te izsu6i kojata i tq 6te po4ne sama da se omaznqva i 6te ti stane mazna kojata na liceto i togava 6te trqbva da izpolzva6 specialni kremove za mazna koja i t.n i vyob6te dylga istoriq! Za tova ne vi prepory4vam da si miete liceto sys sapun!Az sym sys normalna koja i si miq liceto samo s voda i nito se omaznava nito izsu6ava a efekta e gladka koja .Edno vreme da ne mislite 4e sa imali sapuni!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    ami papkite se mahat za6toto sapuna uzsu6ava kojata.ina4e samo toaletno mlqko za liceto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си