.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Belene

Имам проблем с момчето, което харесвам!!!Дайте ми съвет!!!

Момчето, което харесвам иска да му пусна, но аз не съм готова за това!!! Кажете ми какво да направя!!!Pls, pls, pls Sorry, ако темичката се повтаря...

Guest
    mi ne mu puskai be mila
    kogato se po4uvstva6 gotova togava

zarqzva6 go e ako mu pusni6 nakraq 6te si tragni i 6ta ostai tipi4no e ne sa zanimaa6 s nego potarsi nqkoe drugo makar 4e sa malko svestnite se 6e ima ospeh

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    mi kato ne si gotova, mu go kazva6 v prav tekst. ako ne te razbere, zna4i e s teb za da si zadovoli nagona, toest i bez tova ne si e struval.

Re: Имам проблем с момчето, което харесвам!!!Дайте ми съвет!

Цитирай Първоначално написано от DaRk_WiTcH
    Момчето, което харесвам иска да му пусна, но аз не съм готова за това!!! Кажете ми какво да направя!!!Pls, pls, pls Sorry, ако темичката се повтаря...
    ne mu puskai !!! edva li iska neshto drugo ot teb ?

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    ne mu puskai !!! edva li iska neshto drugo ot teb ?
    saglasna sum.. iska da se vuzpozlva ot tva che imash chuvstva kum nego i smao she te upotrebi... po dobre ne go pravi zashtoto nakraq shte stradash i sujalqvash spored men...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35714&start

spored men nedei,az mislq,che tva shte byde totalna greshka....ako e s teb samo zaradi ediniq sex smqtai kakyv e i kolko mn ne si zaslujava da imash takyv priqtel,koito da te tyrsi samo,kogato tehnite ne sa u tqh prez weekenda.......
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Не му пускай.Това ще е мн голяма грешка.Явно той не иска друго освен секс.Не си струва шом не си готова.По-добре си намери някой който който да те обича и да е с теб не само заради секса.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

gLoRiTo`sExY
    Guest
    emi kaji mu 4e ne si gotova i tolkova,ako toi te hresva kakto i ti nego 6te te razbere,ako-ne mu bii 6uta i gotovo

Супер фен
    Ако чувства към теб нещо повече от моментно привличане,ще те разбере

Град
    източно от центъра
    ако не искаш да си загубите приятелството,,не го прави и се остави ,тогава когато ти сама го пожелаеш,,но не да се докажеш,а когато си готова
    Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.

abe hora kvo zna4i ne mu puskai.Mila prosto mu kaji 4e ne si gotova o6te za tova i ako te obi4a 6te te razbere ako pak nastoqva togava go zareji. Ne go zarqzvai vednaga az 6tqh da napravq su6tata gre6ka predi da izjiveq purviq si put no pogovorih s gajeto si(s koeto o6te sam) i mu kazah 4e ne sam gotova i toi me razbra moje i tvoeto mom4e da te razbere.PROBVAI.

Guest
    molq nqkoi da mi obqsni kakvo ozna4ava izraza "ne sam gotova"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi ne mu puskai be mila
    kogato se po4uvstva6 gotova togava
    =D>

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

kaji mu 4e ti trqbva vreme .. i 4e ne si gotova nqma nishto losho v tova :P dano da te rabere

Кажи му, че не си готова затова и ти трябва време. Ако не се съгласи, то той е с теб само заради секса, тоест те мисли за първото к*рве - намери си друг приятел. Любовта е много повече от секс и целувки.

tva e shit situaciq ako ne si gotova nedei ako ne hodite kategorichno nedei a ako si sigurna che e s teb samo za tova prosto ne si go prichinqvai
    НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Нема да му пускаш. Ако те обича ше е търпелив до като си готова. Ако избега, значи не си е струвало да си с него.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    ае тоя щом е само за секса с теб...значи не е стока..и не заслужава да го желаеш толкова...харесай си друг който те заслужава[/code]
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Поговорете и му кажи,че не си готова не е чак толкова зле....ако те обича ще те разбере ако не...............

mmx
    Guest
    4ykaj go i tfa e. pone 6te razbere6 dali samo zaradi ebaneto e s teb. taka ili ina4e dali sega 6te my pysne6 ili sled nqkolko sedmici za teb e vse taq, ako te obi4a 6te te 4yka i 6te te obi4a, ako ne halal da my e, edno ebane v pove4e 6te ima6, nqma da ti nateji.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ако не си дествена му пусни кфо толко.. се пак и ти ще се възползваш от него..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    CCCP
    Цитирай Първоначално написано от naia
    Поговорете и му кажи,че не си готова не е чак толкова зле....ако те обича ще те разбере ако не...............
    Именно ---> тези редове отразяваха и моето мнение.

tediii
    Guest

hi

emi az mislq 4e ako ne si gotova ne si dlajna da go pravi6.

PUSNI MU!!!!!!!!!!!!!6toto ina4e toi 6e te napusne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си