- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za musta4kite na momi4etata
emi taka e dokato vsi4ki si otide na mqstoto kakto trqbva da e se nabludavat i takiva naru6eniq....
a tva za lazera kolko struva znaete li?za6toto ako iz4eznat zavinagi e nai-dobre,no ina4e moje i s kola maska az taka pravq,no vse pak iskam da iz4eznat.![]()
ima sprecialni lenti4kiboli ... ama ne e bolka za umirane kat kola maska e ... a pak vav foruma 4etoh 4e nqkoi si gi mahat s depilator ...nz
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
даааааа с Депилатор е добре.
![]()
С лазера не е завинаги, но за доста дълъг период- години. Имаше разни промоции за подмишниците 20 евро, участъка над устните е доста по-малък от две мишници => доста по-евтино.... но това е за една процедура, а то трябват няколко и трябва 2-3 месеца да не си ги махаш, да ти израстнат всички косми и тогава да отидеш на такъв тип епилация. Потърси в гугълчето студиа, обади се - да ти обяснят с всички подробности и да ти кажат точна цена.Първоначално написано от Анонимко
nikuv tok we!tva da si podlojish kojata che i tqloto(to zasqga cqloto tqlo) na tok ili na nqkvi podobni det gi ima za pravene na muskuli....tupnq che nqma nakude! ili s kola ili s epilator s pristavka ili s pinseta.drugoto sa gluposti
ми с пинсетка или ако немаш нерви-кола маска
а па за блондора-ше станат още по-дълги много груби шото има съставки в блондора,който ги подхранва
доказателство-що изрусените до почти бяло ходят през ден на фризьор?
шото мноо бързо им расте гривата заради блондора
а що заради блондора им расте по-бързо?
щото корените на косата се подхранват и тъй
обяснявали са ми гу сто козметички
ай чи ферманче написах
шъ ма извиняваш ама днеска не съм много адекватна![]()
Abe spored men si e nai-dobre s kola maska [ pri kozmetik ]. Ne se mu4i6 samo za sekunda ti go nqma muh4eto/kosum4etata. Epilatora i pinsetata sa si napravo mazohizum :P A za brusneneto i kremovete da ne govorim. Ai tva e ot men i kusmet
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
EDna ot moia klas i biaha po4nali da i izlizat i prave6e ne6to tam-awe 6te ia pitam i 6te ti kaja.
ami kato ima6 mustaci gi mahni!!!
аз ги махам с пинсета,макар че мн ми се иска с епилатор,защото по–бързо ще е,но ми казаха,че от епилатора после растяли "напред",т.е. все едно да стърчат...това вярно ли е?
macko po dobre ne gi brasni v nikakav slu4ai.nai dobre isti4ai do aptekata i si kopi kislorodna voda ili perxidral s slab % i si gi izrusi .nqma dugo re6enie samo ne gi brasni pak 6te ti kaja NEDEI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Da naistina ostavi gi ! Sled vreme 6e za brada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как ще си слага перхидрол по лицето беПървоначално написано от sex_mace
![]()
аз ги махам със пинсетката,ако имаш нерви е перфектно
защо не пробваш със лентичките на veet?
Чувала съм,че действат,може и с кола маска,ама с епилатор мене мн ме боли,дори и с приставка да е
Е,успех![]()
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
Отиваш в един козметичен магазин и си купуваш лепенки за лице и си ги махаш с тях с една дума е кола маска само дето вместо да ходиш при козметик и да дадеш повече пари си го правиш у вас по-евтино...
kolo maska!!!
ne gi izrusqvai za6tooto ako ima6 po tymen ten na liceto izvednyj 6te se nabivat rusi kosmi kato te pogledne 4ovek
a i kato izpolzva6 kolo maska epilator ili pinseta s vremeto 6te se razredqt
Lele nemoga da povqrvam polovinata narod kak misli.Mnogo tujno.Kak 6te gi izrusqwa,nqkoi da znae slu4aino 4e towa e nai-golqmata gre6ka 6toto kato gi izrusi s blondor,moje da se polu4i prekrasniq efekt da stanat o6te pogolemi.Nai dobre e kola-maska i to ne sama apri kozmetik.ZA KOITO NE ZNAE OT KOLA-MASKATA KOSMITE UREDQVAT.
Хахахах това с изрусяването наистина е забавно
Както ти каза Vampirela кола маската е най-ефикасния начин , не само че уредяват , но и след 3-4 пъти би трябвало да си се отървала от тах , ако не и от по-малко
Dobre de te samo ot kola maskata li uredqvat? A ot epilatora i pinsetata!?
Карай да върви, пък каквото ще да става!!!!!