- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос свързан със секса и един фактор.
'Фактора' - Изморяването.
Един въпрос - защо след като АЗ съм върху момичето ТЯ се изморява след половия акт.
АЗ дали ще съм изморен, това не е важно, въпроса ми е защо и ТЯ се изморява, след като е отдолу ?
Ami moje bi ot samite dvijeniq...nqma zna4enie, 4e ti dviji6...
Vse pak do nqkakva stepen "q natiska6" i moje da i pri4inqva6 leka bolka...i ot tam da idva tazi stranna umora![]()
![]()
![]()
hmhm neznam sineoka_kukla do nqkade mai e prava
Love you Kris !!!
И аз мисля нещо такова.Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
aham.... mai tq e pravaПървоначално написано от sineoka_kukla
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
Глупости - на търкалета...![]()
Само не ми казвай, че тя е от тия дето "лежа и пъшкам" го римуват с "правя супер секс"![]()
Като се изморява толкова - лягаш по гръб и да се поти тя - ебахти капризите...
Вие пък само позата "аз върху нея" ли знаете, че толкова много "се уморява" (о, горката... да я ожали човек)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
mi ne sam 4ak i as 4ovek
ma na zadnata mn sa umarqt jenite ve zako taka ?q obqsnete momi4eta zako taka
ami az li4no predpo4itam az da sam po-aktivna i promerno da sam otdore tai 4e tova s izmarqneto ne mi e poznato, vse pak pravi6 sex i se naslajdava6 na udovolstvieto a ne hlen4i6 6tot si umoren (ne govorq za konkretnata situaciq 6toto momi4eto moje verno ne6to da go boli)
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
Ако питаш за естествения прилив на умора след секс,това е нормално,няма нищо общо с болка или други такива,просто човек малко или много се напряга,целувки,движения,х рмони,бла,бла и в следствие,независимо кой отгоре,кой отдолу се чувствате като парцалчета
Но ако става въпрос за някаква внезапна умора по време на самия акт,когато тя си лежи отдолу,а ти се бъхтиш отгоре,просто се лигави или те лъже.Няма такава глупост още...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ednata veroqtnost e opisanata po gore1 drugata koqto mi hrumva e 4e moje i momi4eto da se opitva da se dviji i to aktivno i zatova da se izmorqva!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Еми и тя се движи все пак... НЕ седи като пън и ти да правиш всичко. Малко, или много се движи. Ако става въпрос и аз съм се изморявала, когато сме го правили легнали на страни. Абе какво лошо има да се изморява момичето? Какво ти пречи все пак?
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Mi kakvo da ti kaje 4e si seksualen maniak i nqma6 spirane li ?))
P.s. ako zapo4ne oba4e da ti izliza s nomera 4e e ymorena predi seksa... tva e dryga tema na razgovora... vode6ta do migrena![]()
Или много я блъскаш или нещо те метка пичПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Е Цеци Пенев е 50 кила най-много... кво толко може да "блъска"Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Удоволствието изморява, но тя преувеличава.
Бе трябва да ти кажа, че поне час и нещо трябва да има плющене - за постигането на подобен ефект...Първоначално написано от `Death`Whore`
Току виж бат Цеци излезнал полов атлет а?![]()
Вижте сега, недеите да се нахръвлята въргу моето момиче, тя не се оплаква, че я болят краката примерно и е изморена по време на акта, а след като свърша.. това, хаха полов атлет не знам дали съм, но виж първият път като го правя е... 20, 20 минути и нещо, но втория за деня път е.. 1 час.. час и нещо да не казвам, не знам дали е много, но то и аз се изморявам, пък е топло в стаята, жега, потене, пъшкане.. не до там, няма много пъшкане...,., и да отбележа, че приятелката ми гледа тя да е отгоре, за да не се моря аз,, ,.,. попринцип първият път винаги тя е от горе, така се получава.. ;]
Щото я мързи, що.Първоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Може да не е изморена, а просто изтощена от секс. RESPECT![]()
права си куклоПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Сто и колко килограма си?![]()
Че 100 кг не е многоПървоначално написано от Mr
![]()
Ако си 100 килограма и легнеш върху нея, ще я убиеш, не само измориш.
А ако и тя е 100, 100 и нещо килограма :РПървоначално написано от `Death`Whore`
Ami spored men e to4na taka, vsi4ko se dylji na vyzbudata i otdelqneto na hormoni!Първоначално написано от Ekita
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.