.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен
    Град
    дианабад

Боядисване на мигли или спирала

Намерих една тема, ама тя беше повече като за информация какво представлява! Обаче мен ме интересува кое е по-вредно? По ваша преценка дали боята или спиралата? Все пак ако си слагаш спирала всеки ден, пък се боядисваш веднъж месечно (по скоро малко по-често, защото нали миглите се сменят на 20 дни).... но! пък в боята дали няма повече химикали?

missito_
    Guest
    ami mislq 4e boqta e po vredna.ni6to 4e tq po rqdko se slaga i ima po prodaljitelen efect.no pone hubavite spirali ne sa tolkova vredni puk krasotata iziskva usilie kato trqbva vseki den da se slaga 6a se slaga

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Честно казано за пръв път чувам това, че миглите се сменят на 20 дена
    Иначе съм твърдо против боядисването на миглите, а и сега повечето спирали имат и подхранващ ефект.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

DeHu
    Guest
    i az mislq 4e boqta e po-wrednata :}

Голям фен
    Град
    дианабад
    Е, подхранващ ефект, ама за миглите.... грешката е мен, не се изясних, аз за очите питам кое е по-вредно? Иначе не ми пречи всеки ден да си слагам спирала (не че го правя) но по принцип забравям, че съм с таква и ми се случва да се потъркам! Като цяло идеята за боядисването ми харесва повече защото, според мен, изглежда по-естесвено... едната боя прави миглите само по-тъмни, което на мен ми е напълно достатъчно! (А това, че миглите се сменят на 20 дни- някакъв такъв спомен ми е останал от часовете по биология...) А сега пак ми щукнала идеята да ходя да си ги боядисвам и да събера малко информация да не ми стане нещо.... аз преди мнооого време бях ходила веднъж, ама тогава още нямах проблеми с очите....

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Майка ми и сестра ми са си боядисвали миглите и ниищо не им е ставало. Аз лично съм с тъмни мигли и това не ми е нужно, затова ползвам само спирала за огъване. но според мен няма нищо лошо в боядисването, няма даз ти окапят миглите.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Е, подхранващ ефект, ама за миглите.... грешката е мен, не се изясних, аз за очите питам кое е по-вредно? Иначе не ми пречи всеки ден да си слагам спирала (не че го правя) но по принцип забравям, че съм с таква и ми се случва да се потъркам! Като цяло идеята за боядисването ми харесва повече защото, според мен, изглежда по-естесвено... едната боя прави миглите само по-тъмни, което на мен ми е напълно достатъчно! (А това, че миглите се сменят на 20 дни- някакъв такъв спомен ми е останал от часовете по биология...) А сега пак ми щукнала идеята да ходя да си ги боядисвам и да събера малко информация да не ми стане нещо.... аз преди мнооого време бях ходила веднъж, ама тогава още нямах проблеми с очите....
    Аз си боядисвам миглите, точно поради тази причина - зачервяват ми се очите от каквато и да било спирала (изпробвала съм страшно много). А и с боята миглите изглеждат напълно естествено ... на мен лично повече ми харесва и не уврежда миглите... аз имам дълги и хубави мигли, а ги боядисвам от 2-3 години. Може и майка ти вкъщи ( с малко предварителна подготовка) да ти ги боядиса

ami neznam no znam 4e boqta se otrazqva dosta zle na kosata,no ako izpolzva6 stimulanti sled tva nqma da ima6 problem...puk ot spiralata znam 4e po-burzo padat...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

ne sam si boqdisvala misglite i nz ama za tva 4e ot spiralata po burzo ti padat miglite ne sam saglasna 6oto az seki den sam sas spirala bez neq ne izlizam prosto ot nas dori i sutrin i ni6to mi nqma na miglite.A za boqdisvane na miglite nz kak sedi ne sam vijdala do sega.

Аз предпочитам спиралата. Не съм пробвала с боядисваето още. Те моите мигли са си достатъчно тъмни и гъсти. Ползвам спиралата само за повече обем и за да ги извия.

Супер фен
    Честно казано не съм си боядисвала миглите,дори нз как изглежда,защото не съм виждала А спиралата ми е като навик вече...просто преди да излезна си слагам задължително И разбира се няма да ти стане нищо нито на очите,нито на миглите.Съвремената козметика е достатъчно усъвършенствана и последното нещо,за което трябва да се притесняваш е това.Сега,ако спиш с грим и ако спиралата ти е от 1лв и напълно естествено да ти стане нещо на очите
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    дианабад
    @Qgodka_ Ей, много готино! Една съученичка беше говорила с някаква нейна позната и тази жена й казала, че си ги боядисвала 2 години и започнали да и капят.... сега си слагала какво ли не, за да си ги подхрани! Но явно за всеки различно! Иначе преди като бях пробвала веднъж и си купих такъв комплект за вкъщи и майка ми ме мацкаше няколко пъти, ама станах една черна Пък един съученик (представете си той ходи от половин година вече на разни разкрасителни процедури, за които повечето момичета не са и чували) ще ме води при неговата козметичка и за 3лв. не ми се занимава у дома ....

@strange__ Хехе, ти сигурно ме мислиш за някоя 11-годишна, как подробничко си ми обяснила- благодаря ти, за което Но аз задължително искам да си се боядисам, защото както каза ти "преди да излезна си слагам задължително", ама аз съм си мотла и винаги закъснявам! Да не говорим колко много ми личи, че съм със спирала (по-светличка съм и човек като ме е виждал с къси,руси мигли изведнъж.... ефекта woow) и както споменах само да си ги потъмня ще ми е много добре (и по-естесвено) Иначе за миглите ми не се притеснявам.... майка ми непрекъснато ми повтаря,когато ме види с "извивачката", че ще ми окапят.... обаче тия пусти очи ....

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Мисля че спиралата е пo-добре отколкото боядисването на мигли ама
    незнам не сЪм пробвала

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    според мен спиралата епо-безвредна от тази боя ли е какво..
    все пак има подхранващии какви ли не спирали
    "Целувка за лека нощ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си