.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Toi si poiska...

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    I az kazah na priqtelq mi che za momenta ne iskam analen sex .. Toi si iska ,no vapreki tva znam che toi ne e s men samo zaradi sexa.. Prosto tova e normalna nujda na vseki myj...Toi moje da se sdarji ,no pri polojenie che si ima priqtelka e normalno da si iska
    Аз пък не държа на аналния секс. Твърдя, че вагиналният е по-приятен - ако се наложи мога и да се обоснова.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе явно по-скоро момчето иска да пробва как е и там. После може и да му мине мерака. Ама те момичетата като се заинятят, не та не. Имах една такава, накрая като пусна, после месеци на ред се там я ръгах и и беше добре. Не може да казваш на нещо "Не" когато не си го и опитвал.

Guest
    penywise ti si tuka mai samo da se zaqjda6?! Momi4eto iska syvet a ne da q napadat! I kvo lo6o ima v tva 4e e kazala nikoga?! Kvo i se byrka6 v li4nite ne6ta? Ako Nqma6 kvo da q posyvetva6 si myl4i!

Е добре де, как решихте, че е с нея само за секса? Може и наистина да е така, обаче тази случка по никакъв начин не го доказва. Това че момчето иска и секс, не значи, че е с теб само заради секса. Просто на момента му се е искало. Не се дръжте детински, чули сте, че някои искат момичето само за секса и употребявате този израз за щяло и нещяло. А момчето си иска нормалното за всяко момче, че и момиче сексуално удоволствие.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Guest
    Абе да ти кажа щом е почнал да се иэвиняварэначи едва ли е с теб само за това..просто момчетата си имат нужди и понякога не се усещат,че стават прекалено нахални.И аз бях така и после пък не ми се правеше секс и моя само мрънкаше или понякога когато сме в тях или в нас и започне да прави нещо което не искам в момента например да ме съблича или да пипа..и аз му казвам няколко пъти да спре и той не спира и докато не му викна не спира и се караме и той вика ти не разбираш защото не си момче..просто като се възбудат и не мислят и стават и твърде нахални...Бъди спокойна не е стеб заради секса

Фен
    Град
    Sofia
    glupak e bil 4e si e poiskal a ne ti go prosto natopor4il ot zade! to i az taka ne iskah ma nikoi ne me pita, pa sa si go prava i e mnoo qko... e boli malko v na4aloto ma posle e supersko :P =D>

Nimfetkata, ти си тъпа кучк@, за тебе не се съмняваме на колко беше точно като ти се случи това на 12 или 13

I LOVE MY SEX

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Единия вариянт е да е само заради секса с теб...този е по вероятния...но може просто момчето да е много загоряло...или пък не си се справила добре с другия вид задоволяване...има мн хипотези
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си