.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Монтана

Moderated by W.I.M.: Той е от ромски произход, това тревожи!

Хора на скоро се запознах с едно момче,което ми хареса страшно много.Започнахме и да чатиме,говорим си по телефона и излизаме,но той знае прекалено мн за мен,а аз нищо за него.И все пак не това е проблема,а това,че след дълги разговори и 1-2 срещи една вечер в чата той ми сподели,че мн ме е харесал още преди докато съм ходела с един негов приятел,но не е искал да преви проблеми и за това чак сега ми го казва и също така ми сподели,че е от ромски произход.Вчера имахме среща,но се отложи по лични причини(няма значение какви)Сега незнам какво да правя.Той ми харесва,но факта,че е от ромски произход леко ме плаши и нз как да постъпя...Приятелите ми имат различни мнения.Едни казват "опитай,какво толкова",а други повтарят"ако го направиш ще съжаляваш".На тях не мога да се доверя,за това се обръщам към вас!
    HELP точно сега при мен е една каша

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

black_angel`f
    Guest
    ami iskam samo da ti kaja kogato obi4a6 nqkoi vajnoto ne e proizhoda mu ili van6niq vid daje ne e vajen spored men de za da obi4a6 nqkoi ti trqbva da te privli4a vatre6nata mu krasota i tova dali toi otvra6ta na 4uvstvata ti predpolagam ne si rasistka pak i tova 4e e ot romski proizhod ne trqbva da te pla6i za6toto ti samo 6te hodi6 s nego a daje predpolagam se nqkoga 6te skasate nqma da se jenite edin za drug to e qsno za tova spored mene ne trqbva nito da te e strah nito da se pritesnqva6 pak i tova samo ti go znae6 4e e ot romski proizhod 6tom ti go e priznal zna4i ne iska da se raz4uva no se doverqva na teb i tova e mnogo vajno 6tom ti ne si go znaela a ste bili dobri priqteli zna4i ne e izvestno na mnogo hora govori s nego i mu kaji 4uvstvata si mislq 4e mnogo dobre 6te te razbere

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от black_angel`f
    ...za da obi4a6 nqkoi ti trqbva da te privli4a vatre6nata mu krasota i tova dali toi otvra6ta na 4uvstvata ti...
    Това, какво ти говорят другите, не е важно в случая. Важното е ти какво мислиш по въпроса.
    Каква е нагласата ти спрямо циганите?

Според мен няма какво да те притеснява. Достатъчен е факта че го е споделил с теб. Щом го харесваш това не бива да бъда пречка, а и ако му кажеш че не искаш да бъдеш с него заради произхода просто ... ще го унижиш страшно много. Не забравяй че човек не избира родителте си, но избира приятелите си

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    Според мен няма какво да те притеснява. Достатъчен е факта че го е споделил с теб. Щом го харесваш това не бива да бъда пречка, а и ако му кажеш че не искаш да бъдеш с него заради произхода просто ... ще го унижиш страшно много. Не забравяй че човек не избира родителте си, но избира приятелите си
    Съгласна съм. Но трябва да помислиш много добре за положителните и отрицателните страни. Помисли за това как биха реагирали родителите ти, приятелите ти и т.н., за това - как ще се чувстваш ти с него. Ако си с него и постоянно се притесняваш от произхода му - няма да си щастлива, той - също. Така че обмисли много добре нещата преди да действаш.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    hmmm nz da ti kaja. to 4e ne trqbva da si rasistka - netrqbva. ama ako si4kite ti priqteli sa protiv i te ostavqt sama nqma da e mn dobre. se pak mom4eto si e mom4e, sled vreme 6te sk1sate i ti 6te ostane6 bez priqtel i bez priqteli. spored men trqbva da govori6 s kompaniqta si. ako te te podkrepqt - deistvai s mom4eto. ama ako ne te podkrepqt po - dobre go zabravi. tova e moq s1vet
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

След като ти не си забелязала,че той е ром,а той ти го е казал,значи не му личи,няма да има осъдителни погледи,ако другите те притесняват...Всички сме хора,трябва да загърбим тези расистки глупости,само ни пречат.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    Мдаам и аз мисля така

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Повече от фен
    Ako ti haresva opitai,stranna situaciq da haresa6 rom,no qvno ne mu li4i 6tom do sega ne si go zabelqzala,kakto kaza "Heaven_inhabitant_f",tui,4e moje bi tova ne trqbva da te pritesnqva

Guest
    AHahahahah super si hodi s ciganin i dori ne znae 4e e takyv phahahahah
    ))

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi napravi tova koito iska6 kakto kazvat "za lubovta pregradi nqma" ako go haresva6 probvai ako ne nedei
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    kakto ti kazaha drugite nai-vajnoto sa tvoite 4uvstva.ako tav mom4e ti haresva i iska6 da si s engo dali e ciganin ili ne nqma zna4enie
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Barbie
    hmmm...tova koeto te trevoji sa stereotipite - romite sa takiva, romite sa onakiva...nenam si kvo. Preduprejdavaiki 4e suvsem ne sum rasistka...trqbva da kaja 4e vuprosnite stereotipi ne sa bezpo4veni...tui kato sami ste zabelqzali obtegnatite otno6eniq s malcinstvata naposleduk. Za tova est si ima slojni pri4ini...koito mai ne im e tuk mqstoto da se obsujdat...no
    v kraina smetka - ot kakuvto 6te proizhod da e tova mom4e, ti trqbva da go opoznae6. tova 4e kazva6 4e toi znae mn za teb, a ti ni6to za nego..men li4no me pritesnqva...De4ica, mn lesno se doverqvate...imaiki predvid 4e...az...sum baq naivna...vie suvsem fur4ite - kli6eta - "Za liubovta nqma pre4ki"..."vajna e vutre6nata krasota"... Kolko dobre poznava6 toz mladej? Kakvo e obkrujenieto mu? v kakva sreda jivee? Poznava6 li priqteli, blizki? Spored men est trqbva da produlji6 otno6eniqta si s nego...no trqbva i da ima6 edno na ym...4e ne go poznava6 dostatu4no dobre Kolkoto do priqtelite ti...bi trqbvalo da postupqt zrqlo i da priemat re6enieto ti...no ako nqkoi imat seriozni suobrajenie, da ne se sblijava6 s tova mom4e..ne pre4i da gi izslu6a6
    uspeh

Град
    somewhere i don't belong
    произхода му не би трябвало да те тревожи,ако мислиш че е свестен човек.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    послушай сърцето си.....
    не е важно какъв е важно е сигурна ли си ,че може да стане нещо,но можеш и да опиташ не се плаши.....

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Да не ти пука.
    Имам една близка позната която ходи с циганин от близо 5 години и са много щастливи. Стереотипите и предразсъдъците не помагат на никого, Пробвай дас се отърсиш от тях и не се тревожи за глупости... Голяма работа какъв е- нали го харесваш , и той теб...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

LELELE

Abe vie ludi li ste tva e nai-tupoto da hodi bulgarin s ciganin! Si4kite mu priqteli sa gadni protivni 4erni CIGANI maika mu i ba6ta mu sa mrusni mangali ni6to 4e toi ne prili4a sredata mu e ciganska ama 6tom tolko si se uliubila zimaite se. Ama ot mene da znaa6 kat razberat maikati i ba6tati 4e te pre4ukat )
    Piqnicata pie za da zabravi , NO nikoga ne zabravq da pie ot mene da go znaete ( Taka 4e po dobre ne stavaite kato mene ne e mn hubavo :}

CIGANITE SA UJASNO PLEME!NE SUM RASISKA NO SUM MNOGO PROTIV BULGARSKITE CIGANI.Izob6to ne se zanimavai.
    Ne moje da ne ti puka s 4ovek s koito iska6 da bude6 ot kakuv proizhod e.Ciganite v gena si imat ne6to adski gadno,kovarno,kradlivo,nahalno!Smrudlivo,mrusno i gadno pleme!
    SVUR6IHA LI BULGARITE?

Nationalist
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от belluci
    CIGANITE SA UJASNO PLEME!NE SUM RASISTKA NO SUM MNOGO PROTIV BULGARSKITE CIGANI.Izob6to ne se zanimavai.
    Ne moje da ne ti puka s 4ovek s koito iska6 da bude6 ot kakuv proizhod e.Ciganite v gena si imat ne6to adski gadno,kovarno,kradlivo,nahalno!Smrudlivo,mrusno i gadno pleme!
    SVUR6IHA LI BULGARITE?
    =D>
    Точно това щях да те питам и аз.Свършиха ли българите?Моя съвет е изобщо да не се захващаш с него.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nationalist
    Цитирай Първоначално написано от belluci
    CIGANITE SA UJASNO PLEME!NE SUM RASISTKA NO SUM MNOGO PROTIV BULGARSKITE CIGANI.Izob6to ne se zanimavai.
    SVUR6IHA LI BULGARITE?
    =D>
    Точно това щях да те питам и аз.Свършиха ли българите?Моя съвет е изобщо да не се захващаш с него.
    Не българите не са свършили все още ги има рядкост но ги има. По въпроса на циганите такова смесване на кравта требе да се смята за родова измяна надали има родител който да позвол такова смесване.

ATAKABG
    Guest
    Мангала козината си мени,но нрава не.
    От толкова българи как пък точно мангал си нацелила бе,моме? Разбира се,никой не може да ти се бърка дали да ходиш с циганин или не,но имай впредвид,че рано или късно циганското в него ще се прояви. А циганската придода е гадна и мръсна.

Мега фен
    Какви са тези рпедразсъдъци? Явно не е гнусен мангал, щом не си забелязала, че има ромски произход. И явно не говори гнусно, следователно какъв е проблемът? Май проблемът е какво ще кажат хората.

Голям фен
    О, мила - по-добре не се занимавай с цигани! Наистина е вредно за здравето....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Да не ти пука.
    Имам една близка позната която ходи с циганин от близо 5 години и са много щастливи. Стереотипите и предразсъдъците не помагат на никого, Пробвай дас се отърсиш от тях и не се тревожи за глупости... Голяма работа какъв е- нали го харесваш , и той теб...
    =D> =D>

Не е много голям проблем! Да циганин..малко... ама все пак не трябва да сме расисти! Какво да направи момчето, че е от ромски произход да не е виновно? Ти го харесваш и той теб, дори изглежда, че доста е хлътнал по теб така че няма проблеми! А и щом ти е споделил, че е циганин това говори много за него според мен е свястно момче! А и един съвет не обръщай внимание какво казват другите да не ти пука от чуждото мнение все ще се намерят такива , които да одобрят и такива, които ще кажат "Оооо с циганин ти луда ли си?!" Бъди си с момчето да не ти дреме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си