- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Махане на черни точки
Всяко лято като отидя на морето ми се махат всички черни точки и пъпки но като се върна и след около 3 месеца пак се появяват. Ако си купя морска сол и исипя във ваната и да си топя лицето ще има ли някакъв ефект е разбирасе без да си печем лицето.Щот ако си го пека така хем ти се махат за извесно време но после не ме питайте кво става ..ужъс
Та по въпроса ми е ако си сипя морска сол във ваната и така няколко дена ако се топя ще се махнат ли черните точки
хахаха това ме разби простощо не пробваш направо да си насолиш лецето? Хахах
Леле колко си заблуден/а....няма да има никакъв ефект 100% съм сигурна...Ебаси незнаеш ли,че на морето се НЕ се махат въпросните комедони,а само се скриват под по-тъмния тен на кожата?!Единствения начин да се оттървеш от черните точки е товътре НАВЪН,т.е. чрез изтискване....А и междудругото морската вода няма никакво положително влияние върху кожата!Пък и даже и да има,то е съвсем миниатюрно,пък да не говорим,че морето вече е толкова мръсно,че ако не беше слънцето,щеше да се връщаш от почивка не с "изчистено" а с "цъфнало" лице
ПП Относно пъпките: те не престават да излизат,просто кожата след морето е по-груба и по-дебела и пъпките не успяват да се покажат напълно!И точно затова след като лицето се успокои след морето,настъпва малка "епидемия" от червени натрапници...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
=D> E,tova me razbi.Izvinqvai ti kato se varne6 ot moreto,kojata da ne ti e gruba kato na hamalin?Kvi sa teq izmislici.Otgovarqm vi morskata voda vliqe blagopriqtno na kojata,no ne moje6 da si v moreto ve4no.Po princip nai-dobre se posavetvai s dermatolog,no ima razli4ni kozmeti4ni produkti,koito izkarvat mazninata navan.Po-to4no,ako izstiska6 papka samata maznina ti se struva 4e izliza ,no tq ostava pod kojata i papkite stavat pove4e.Ima edin produkt na Teen Derm za akne.Az go polzvam i na moqta koja pomaga,Probvai go.I po-dobre zabravi za zagrozqvaneto na liceto 4rez izstiskvane,tova e moqt savet.
Това с ваната...съмняваме да ти помогне...
Аз преди си махах черните точки като си чистех лицето вечер с кислородна вода. Наистина има ефект.
Иначе те съветвам да идеш на козметик. Там ще ти ги махнат качествено и ще ти кажат как да си третираш лицето да не се появяват пак.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Оффф ебаси това ми го казвал дерматолог!Незнам ти колко разбираш,обаче кожата наистина става по-груба,е естетвено не като на хипопотам,това,че ти не го усещаш,не значи,че не е така !Първоначално написано от ice_666_f
И въобще не са измислици,аре по-добре мълчи там
![]()
ПП За морската вода-и в кое по-точно се изразява благоприятното и влияние върху кожата на лицето?Можеби,че след къпане кожата е супер солена и гнусна,и вони на водорасли,и се изсушава....пък туко виж ти се лепне и някое мазутче![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
абе има си специални лентички за черни точки–за нос,за чело,за брадичка...
emi spored men puk poprincip morskata voda i slunceto zali4avat pup4icite i 4ernite to4ki,no ne ti re6avat problema,za6toto samo gi zali4avat.....edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da gi mahne6 pri kozmetik i posle neprestanno da se griji6 za liceto si....taka ti garantiram 4e nqma da gi ima,no ako ne spazva6 dobra higiena tva si e tvoi problem i ne samo 4erni to4ki i pupki 6te ima6 a moje i po-gnusni ne6ta da ti izlizat na liceto...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
евалаПървоначално написано от vupros4e
![]()
ami ima edno krem4e Avene 30 ml,struva okolo 16 lv.to naistina pomaga za 4ernite to4ki.![]()