Цитирай Първоначално написано от Анонимко
благодаря ще пробвам, едва ли е кой знае колко трудно...тогава да попитам за "страничните ефекти" - тази процедура ускорява ли разтежа на косъмчетата след това и примерно където не съм имал да се появят. Иии да евентуално стават ли по нагъсто или по тъмни...некви такива неща да съм готов да не се плаша
Е, как кола маската ще ти прави такива чудеса.... с каквото и да пробваш, ако някъде нямаш косми (ама тук влиза и мъхче да нямаш), няма начин да ти се появят! Растежа на косъма си се запазва, в смисъл то не може по-бързо да си образува корена и да се забързва целия процес, това не е подхранващ крем. Не стават по-тъмни, а м/у другото съм чувала че се разреждат космите, но от моя опит не мога да кажа дали сега имам по-малко косми от колкото преди 2 години. Преполагам, че ако не си правя 3-4 месеца и пак всичките ще си израстанат. Единсвеното, което може да те притеснява са подкожните косми - самите косъмчета са толкова тънки и не могат да "пробият" първия слой на кожата, едно такова косъмче се навива на спирала под епидермалния слой (той е прозрачен и ти това косъмче го виждаш), обикновенно си ги "изчовърквам", но ми се е случвало да не забележа и става като пъпка, дори и с гной (може и да не е, но е същото като цвят) .... естествено това не е толкова често "явление", но да си го знаеш, ако ти се случи да не се чудиш "какво е пък това".....