- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване при момчетата
Е, как кола маската ще ти прави такива чудеса.... с каквото и да пробваш, ако някъде нямаш косми (ама тук влиза и мъхче да нямаш), няма начин да ти се появят! Растежа на косъма си се запазва, в смисъл то не може по-бързо да си образува корена и да се забързва целия процес, това не е подхранващ крем. Не стават по-тъмни, а м/у другото съм чувала че се разреждат космите, но от моя опит не мога да кажа дали сега имам по-малко косми от колкото преди 2 години. Преполагам, че ако не си правя 3-4 месеца и пак всичките ще си израстанат. Единсвеното, което може да те притеснява са подкожните косми - самите косъмчета са толкова тънки и не могат да "пробият" първия слой на кожата, едно такова косъмче се навива на спирала под епидермалния слой (той е прозрачен и ти това косъмче го виждаш), обикновенно си ги "изчовърквам", но ми се е случвало да не забележа и става като пъпка, дори и с гной (може и да не е, но е същото като цвят) .... естествено това не е толкова често "явление", но да си го знаеш, ако ти се случи да не се чудиш "какво е пък това".....Първоначално написано от Анонимко