Цитирай Първоначално написано от somebody
Въпросът ми беше, как да я забравя след като всички ми напомнят за нея.

MrAnderson - пробвал съм ги тези неща и до вчера не бях мислил за нея от 22 дена.Отначало мъката беше голяма и си мислих, че само иска да тества моите чувства, но не се оказа така.Звънях й, но не вдигаше (по често затваряше).От друг телефон като се обадя, веднага вдигаше.Всичко това ме убиваше, докато един ден не си казах край, пратих й един смс в които и казвам, че ако ще продължава така и ако иска да се разбереме и да се изясним, да ми кликне, аз ще и се обадя (понежет я е на ваучер), но така и не кликна.Разбрах, че иска да ме забрави по най долния начин, защото не ми даде обяснение.Спортувам и ще продължавам да спортувам.По цял ден не съм вкъщи, или ако съм вкъщи е само да хапна, да си науча за утре, а това всичкото става за около 1 час и след това пак излизам.Постоянно се занимавам с нещо, за което съм много благодарен, защото не мога да мисля за нищо друго, особенно за нея, и това ми дава възможност да не мисля за нея.Обичах я страшно много, бях до предела на възможностите и бях готов да направя всичко за нейната любов и честност, но явно не съм бил достатъчно добър за нея. Когато започна да мисля за нея, и съм вкъщи, вземам колелото, mp3player-a, пускам си нещо хард и изчезвам някъде и така оставам сам със себе си, размишлявам, отивам някъде и си изяснявам всичко, което ме притеснява. Исках просто едно обяснение от нея, но..явно такава е била съдбата. Ех живот..живот..По едно време докато бяхме заедно (1-2 седмици преди да скъсаме) си мислих, какво ще правя като я изгубя ? И тогава осъзнах, че това не трябва да става и още повече и показвах любовта си към нея...
винаги тка става,затова никога не показвай обичта си до край!!!