.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Въпрос за бала ...Потник под ризата ?

Малко ми е тъп въпроса ама ...
    Я си кажете мнението дали да си сложа потник под ризата защото от 1-страна само с ризата ми се виждат зърната и е грозно пък от друга потник риза и сако май месец
    Според вас толкоз грозно ли е или съм си втълпил ...

Мега фен
    Купи си непрозрачна риза!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    E тя е памучна по не прозрачна на каде
    Тук не става дума ,че ми се виждат гърдите ами просто зърната се очертават ...

Мега фен
    Или сако, или ще е смешно. С потник - да не говорим.

Мега фен Аватара на machoka
    Всичко зависи от модела на ризата.

По принцип - повечето ризи се носят задължитлно с потници отдолу. Друг вариатн е да сложиш впита блузка с къс ръкав под ризата, която да ти е точно по шията.. има такива 'специални'..

Но много ризи се носят на голо, абсолютно задължително - с вдигнати яки, нещо в стил 'латино' ризи.. абе не мога да ти го обясня..

ако дадеш един пик на ризата си, най-добре щеше да е

Град
    Compton
    aaa..lud li si..shi zavresh naprao.pyk i rizite mai sa nosqt bez potnik otdolo.

Супер фен
    Ае да кажем, че потника под ризата не е проява на добър вкус. Оттам нататък ти избираш как да ходиш облечен.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Зависи наистина от ризата. Потник може припнал - то е по скоро прилепнала блуза без ръкави. Виж в Skiny.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    не слагай потник бе...смешно е...пък и като ти се очертаят презрамките още по-лошо
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    не слагай потник бе...смешно е...пък и като ти се очертаят презрамките още по-лошо
    ti go kaza ! as su6to ne slagam ne mi haresva ...

Повече от фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    ti go kaza ! as su6to ne slagam ne mi haresva ...
    syglasna
    acki sme6no 6te e

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от f0`shiZzle
    aaa..lud li si..shi zavresh naprao.pyk i rizite mai sa nosqt bez potnik otdolo.

Мдаа и аз съм на мнението, че ще ти е доста топло. Не съм наясно с мъжките рижи как се носят и как не, но за твоя комфорт не си слагай - какво като ти личат зърната, много ще се вгледа някой....

Guest
    Еми явно ще е без потник ...
    Иначе за блуска без/с къс ръкав и дума не може да стане защото ризата ще е разкопчана и ще е доста селско ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми явно ще е без потник ...
    Иначе за блуска без/с къс ръкав и дума не може да стане защото ризата ще е разкопчана и ще е доста селско ...
    Разкопчана риза по принцип е селско.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Абе как ще слагаш потник?
    По-добре без и да ти отличават зърната мислиш ли, че някой ще забележи, а с потник ще си личи в пъти повече.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Ами, ако имаш яко тяло си бъди без потник - яко е, а ако не - си сложи потник
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Само така !

Супер фен
    Хаха, ако имал яко тяло да е с потник. Хубаво е, кат нямаш представа от мъжка мода и етикет що даваш съвети въобще? Ако ти имаш яко тяло си сложи потник под роклята ако щеш, мноо е яко.
    Разкопчана риза не е селско/в слисъл горните 1-2 копчета/ Тази година такава е модата и няма проблем, все пак сме младежи. Може да си вземе и шал например. А пък ако иска може и без риза под костюма, а с тениска примено./и не, отново не е селско/

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Хаха, ако имал яко тяло да е с потник. Хубаво е, кат нямаш представа от мъжка мода и етикет що даваш съвети въобще? Ако ти имаш яко тяло си сложи потник под роклята ако щеш, мноо е яко.
    Разкопчана риза не е селско/в слисъл горните 1-2 копчета/ Тази година такава е модата и няма проблем, все пак сме младежи. Може да си вземе и шал например. А пък ако иска може и без риза под костюма, а с тениска примено./и не, отново не е селско/
    НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ ВЕ! Казах, че ако има яко тяло НЕ МУ ТРЯБВА потник! А вече кой разбира от мода и кой - не, никой не може да каже, защото ВСИЧКО е въпрос на вкус!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ ВЕ! Казах, че ако има яко тяло НЕ МУ ТРЯБВА потник! А вече кой разбира от мода и кой - не, никой не може да каже, защото ВСИЧКО е въпрос на вкус!
    проста си мойто момиче... дали си с яко тяло или не има правила за обличане. Потник може и се слага в определени слувай. Личи си че тук е тийн форум и за вас думата потник е мръсна дума ама не е. Аз имам 2 потника и се обзалагам, че и двата са по-скъпи от която и да е твоя парцалка.
    А щом пича ще е с разкопчана ризка ест без потник.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    проста си мойто момиче... дали си с яко тяло или не има правила за обличане. Потник може и се слага в определени слувай. Личи си че тук е тийн форум и за вас думата потник е мръсна дума ама не е. Аз имам 2 потника и се обзалагам, че и двата са по-скъпи от която и да е твоя парцалка.
    А щом пича ще е с разкопчана ризка ест без потник.
    Sextreme az kato ti kazvam, ti ne mi vqrva6 Prosta si VE \/

Guest
    Еми за тялото ...
    Постарах се доста последните 3-4 месеца има още на какво да се работи но имам цял месец още
    Както казах явно ще е без потник и ще се разкопчани само горните 2 копчета (врътовръзка няма да сложа никога ) а не цялата риза ...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хахахаха било селско да си с потник под ризата...

обикновено при официално облекло и т.н. е прието да се сложи потник или по- специална тениска под ризата, ама няма да го коментирам при вас, защото сигурно и английските лордове са селяни пред вас...

за автора на темата- пич можеш ли да снимаш ризата и да я покажеш... или поне я опиши- цвят ала бала... и лично моето мнение е, че щом ти се очертават зърната си си взел прекалено тясна такава, което също не е много редно...
    Зависи 'какъв модел' тясна и дали нарочно кройката е тясна или просто му е малка.. щото има много секси 'тесни' ризички, ама не да са ти малки, а такава да им е идеята..

Не знам, само знам, че съм 'маниак' на тема ризи, доста са ми минали през ръцете и гърдите, всякакви 'модели' и мога да ви кажа от собствен опит, че няма 'стандарт' по който да се носят - всичко зависи от модела риза - дали ще е с потник или тениска отдолу, дали ще е на голо, вече при официалните какво сако и вратовръзка да сложиш отгоре, или пък при всекднивните трябва ли блуза или ризата е външна, тип 'хавайска'..

много разновидности.. а авторът ни казва само 'ризата' ми.. ей сега ще метна боба да позная каква е

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хахахаха било селско да си с потник под ризата...

обикновено при официално облекло и т.н. е прието да се сложи потник или по- специална тениска под ризата, ама няма да го коментирам при вас, защото сигурно и английските лордове са селяни пред вас...

за автора на темата- пич можеш ли да снимаш ризата и да я покажеш... или поне я опиши- цвят ала бала... и лично моето мнение е, че щом ти се очертават зърната си си взел прекалено тясна такава, което също не е много редно...
    При официално облекло НЕ се слага потник. Това е така и няма място за спор.
    SEXtreme, как да ти обясня по-простичко/като за теб/, че няма значение дали си 180см и 40кг или професионален културист - потник не се носи под ризата. Какво общо въобще има какво тяло имаш?? Какво ще скриеш с потника? Защо да го носиш? Обяснете бе хора. Селско е, казвам ви. А е и безмислено. А ако се вижда потника е и грозно. Какво повече искате?
    Да не се бъркате от цветните/хавайски/ ризи, дето се носят и с навити ръкави, напълно откопчани и т.н...? За недоразбралите говорим за официално облекло - панталон и сако.

Супер фен
    Ае братле един елегантен мъж никога не би сложил потник, въобще няма да споря с теб. Попитай баща си ако не вярваш на мен.
    Да обясни ми каква е функцията на потника в официална обстановка. Като легнеш за 20 лицеви да не ти личи потта под мишниците като си вдигнеш ръцете...или?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си