- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един въпрос свързан ...пак със секс и секс и секс!
Когато правих секс за първи път...ме болеше адски много...но нямаше кръв...за сметка на това мензиса ми продължи 13 дни ....такамм после съм правила секс много пъти...но въпроса ми беше това че няма кръв не означава че не съм отворена нали?
ima drugi temi.. zemi i 4eti nqkoi momi4eta sa pisali kak im e bilo parviq pat pffffffffff.............
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
e kfo kato e nqmalo ? nemoga da svana kfo si se pritesnila tolko i kaf ti e problema![]()
Всъщност аз също не разбирам къде е проблема???Не е толкоз важно да има кръв ...според мен де...![]()
![]()
![]()
Не виждам връзката с отварянето и мензиса ти?
Това, че е нямало кръв не значи нищо. Химена се разкъсва чак след раждането напълно, т.е. с 2 думи отворена си.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
e otvorena si... kvo dr iskash da znaesh ?!
Love you Kris !!!
tc tc tc.....momicheto ne znae,che ne e neobhodimo da i e teklo kryv pri otvarqneto,ama inache trygnala sex da pravi......bravo milichka bravo...![]()
![]()
ocharovana sam ot takiva umni dechica kato tebe......
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Mного ясно че не си девствена!Как стават тия работи еба се и съм си девствена!При мен също нямаше кръв..не е задължително да има кръв![]()
Абе не се спряхте с това отваряне!!! Какво имаш с предвид? Дали девствената ти ципа си е цяла ли? А откъде знаеш, че въобще си е била там тогава?
znae6 li 4e golqm procent ot jenite nqmat devstvena cipa a moje tvoqta da e bila po elasti4na i za tova da ne se e skasala no sas sigurnost ne si devstvena
Пря някои момичета девстената ципа не се къса от първия акт...или пък е по-разтеглива...и за това не винаги има кръв
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Spox......otvorena si![]()
ti ot lunata li pada6 ???
ами не всеки се е родил научен като теб приеми гоПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
при някои момичета като теб няма никаква кръв при разкъсването на химена, спокойно
![]()
"Целувка за лека нощ"
samo problema ne mojah da razbera![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ne sam se rodila nau4ena, no e normalno sled kato se e hvanala da pravi seks da e na qsno s nqkoi ne6ta ....Първоначално написано от midnight...
![]()
YEP ! ! ! mislq,4e tozi pi4 si go kaza kakto eПървоначално написано от ^KaSiDi^
are
![]()