- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Какво гледате в едно момче ?!
миий момичета я кажете какво гледате в едно момче ама си кажете честно външният вид ли или парите или.... моля кажете ?
ами външен вид,характер,отношение към моми4етата!Аз никога до ся не сам тръгвала с мом4е само защото има много пари![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Ami i az purvo vun6niq vid,posle haraktera i otno6enieto mu kum momi4etata da ne e nqkav jenkar ili grubiqn i t.n.
Ами за мен лично е важен харектера и отношението му към околните...![]()
Ами и аз първо гледам външния вид при първото запознанство за мен е много важен може би защото по този начин проверявам дали това момче се е погрижило за себе си за външния си вид като излиза и като знае че ще се среща с мен, дали му пука какво ще си помисля аз или напротив .След това гледам характера дали е курвар и как разсъждава.Аз попрнцип не харесвам момчета който приличат на мен, а и плюс тва в една връзка не трябва да са еднакви по характер партиорите , а да се допълват ако ме разбирате![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Аз като гледам едно момче от къде да знам колко е богат?! Ама знам дали има сини очи или неее![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
[b] e az mislq 4e vseki kazva 4e ne gleda parite,no vatre6no se nadqvat dano tozi da ima debel portfeil-tva sme nie jenite s edna duma,e ne vsi4ki nali znaete vsqko pravilo siima izklu4enie a pa mom4etata nai ve4e gledat kak da 4...t nqkoq hubavelka,taka 4e) e sega ne kazvam za vas a govorq po pricnip
no ina4e e verno 4e parvo se gleda van6tniqt vid posle haraktera i nakraq parite.2ri tip jeni parvo razu4avat dali e bogato vaprosnoto mom4e i posle ostanalite 4erti
a az ot koi tip sam..hm
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ami spored men nqkoi momi4eta parvo se interesuvat kak e s parite dadenoto mom4e,a drugi dali e krasiv,majestven i dr. oslepitelni ka4estva....no mislq 4e kato stanat po golqmi nito ednoto,nito drugoto nqma da gi interesuvaNai vajnoto e da gleda6 haraktera,za6toto po nego se gradi edna zdrava vrazka!Za men si kazvam 4e do edna dve godini gledah samo KRASOTATA na mom4etata no posle osyznah 4e tova e izli6tno...i kato gledah po KRASOTATA vsi4kite, mi gadjeta sled 2-3 dena gi nqma6e.....A ima i momi4eta,koito imat i po nqkolko gadjeta...za men tova prosto e naglost ot tqhna strana...E mislq 4e tova e vsi4ko i dano spored vas da sam prava....Bye-Bye
![]()
li4no spored men momi4etata do 18 vinagi gledat van6niq vid obleklo i nai ve4e kolko kinti ima pi4a ste6tu neq razbirase za vseki vlak si ima patnici no povqrvai mi momi4etata nad 22 cenqt harakteri cenosti i drugi takiva ne6ta
az li4no haresah v gajeto mi van6niq mu vid![]()
Ami po princip kato vidq edno mom4e-parvoto ne6to koeto zabelqzvam v nego e o4ite mu(jelatelno e da sa svetli) i usmivkata mu.I sled tova ve4e haraktera mu,dali ima 4uvstvo za humor i tn.
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Аз гледам в едно момче ВСИЧКО! ... За да си го харесам (в началото) трябва ми е симпатичен ... но това не значи,че трябва да е красив ..а да отговаря на моя вкус .. После след няколко срещи го разбирам що за човек е всъщност ..Дали е ..забавен...искрен..веселяк ...бла бла .. Всяко момче е индивидуално само по себе си ... Примерно може да е симпатяга ... ама ако е неква надувка ... ведната си стажа нетелепатичен ...И накрая ... ако тръгне да става по-сериозна вразката ... най-важното е да ми е верен ... Искам да бъда обичана ...![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Един въпрос МОМИЧЕТА :
Защо гледате външния вид??????
Някоя от вас каза , че от това се определяло дали се грижи за себе си и прочее...
А ако е грозен по рождение? То не че може... ами смисъл ако просто не е привлекателен , а иначе има страхотен характер , зряло мислене и е добър с момичета?!
Много се дразня от това как момичетата казват че някой е готин или сладък само по външния вид! Защо? Другите нямат ли шанс.. еми не вски може да е красиф м** му с*а*а.
Момичетата трябва да са красиви , момчетата естествени !
Абе зависи. Според мен повечето момичета гледат кой кво носи( ако разбират от марки, разбира се) и гледат външния вид и парите и след това всичко останало, което е не само тъпо, ами и смешно.
Аз лично гледам човека до мен да ме разбира и подкрепя и аз него също. Гаджето ми не е Брад Пит, обаче е много сладък ( по мое мнение) и не ми пука кво мислят останалите за него![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
mi mnogo ne6ta..ne samo vanshniq vid!!Interesuva me dali e dobar..nai ve4e
Ami gledam nai veche haraktera!
Naprimer,ako e mnogo krasiv,no adski glupav ne se zanimavam s nego!
Obache,ako e gotin po harakter,no inache ne e kato maneken ,shte mu obarna vnimanie!
A nai-dobre krasiv i umen! Hahaha!!![]()
За мен никога не сам имали значение парите и няма да имат!Аз си ги имам и неочаквам момчетата да бъдат заради тях с мен както и не трябва да очакват аз да бъда с тях заради това.Ми честно гледам първо очите и дупето.После ги опознавам-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
За съжаление май - характерът.Честно казано сегашния ми приятел като го срещнах за първи път не ми направи почти никакво впечатление,но като го опознах започнах да си мисля,че той е най-прекрасния човек на света.Някак си не мога да видя някое момче и да кажа:"Брей,колко е хубав!",според мен трябва да излъчва някакъв чар,който се вижда чак след като опознаеш някой.Иначе на мен момчетата ми се виждат горе долу еднакви на външен вид.
Kakto se kazva po drehite(v slu4eq po vun6nostta) posre6tat po akula izpra6tat. V smisal ako vidi6 nqkoi 4ovek(mom4e) po otdale4e prosto nqma kak da razbere6 kakuv e haraketra mu. Taka 4e purvona4alno e vun6nostta,no estestveno po-natatuka moje da posledva razo4arovanie v smisal zad hubavata vun6nost da se okaje edin idiot,Taka 4e haraktera i povedenieto e nai-vajno. Ndaqvam se da me razbere6.
USPEH!!!
Ами първо външния вид и после характера!!!Пък за пари и те са важни ама засега не гледам това
!!!
определено номер 1 е външния вид(нека не се лъжем),след това за мен е характера.А парите,които са повечко при някои момчета честно казано ме отблъскват,смисъл няма нещо на света,което да ме дразни повече от едно момче,хвалещо се с парите си или изтъкващо се по някакъв начин заради кинтите си.
za men principno ne sa tolkova vajni i dvete no ako trqbva da izbiram ot dvete 6e izbera krasotata moje bi 6oto da si izbira6 mom4e po parite mu e tupo
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Za momenta gledam vanshtinq vid->haraktera ... No mislq che kato doide vreme da sazdavam semeistvo bih predpochela i az i decata mi da imame dostata4no sredstva za po dobar jivot ( heh kolko sam gi razbirala neshtata samo)
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първото нещо,което забеялзвам в момчето е външния вид,а след като го опозная и характера му ми хареса нали ..образуват се чувства и така...външния вид не е най-важното,но е от значение все пак :P![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi 1-vo gledam vun6niq vid (nikoi ne moje dami kaje 4e ne gleda dali e sladuk ili dali se e oblqkul hubavo)posle gledam harakter i otno6enie kum edno momi4e da ne e nqkoi prostak.Kolkoto i sladuk da e kolkoto i hubav da e nqma li vuzpitanie za ni6to ne e!!!!!!