- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros za mom4etata?
vuprosa mi e leko tup ama vse pak nakude si durjite onaq rabota-na gore na dolu ili nastrani?????
В слиповете ли ?
Как доиде, ако е надървен - на пред по някой път, може и на горе, ако не е надървен - седи на долу, па може и настрани ;]
Нося единствено боксерки, защото не обичам да ме стягат слипове, така че седи свободно![]()
2т. забрана за ползване на профил
az moq go durja nagore kato ne e nadurven!!!ponqkoga nagore i leko nastrani!
tva ko 6e re4e-nadolu?Първоначално написано от LoRinSeR
i az nosq bokserki i se staraq da go durja nagore nz 6to-po navik!
sy6toПървоначално написано от LoRinSeR
mnogo mrazq da mi stqga
Dam...Първоначално написано от LoRinSeR
Слиповете са класика в жанра, основно нагоре и леко в страни, много рядко на долу![]()
Аве няма особено значение ама като играя баскет си обувам тесни боксерки за да не се развява докато скачам. И що за тъп въпрос верно?!![]()
Не не са класика, зависи как ти е по-удобно и как се чувстваш по-естественоПървоначално написано от Анонимко
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Прав си, имаше един период от около 3,4 години в които мразех да нося слипове и със тях ми беше адски неудобно, но веднъж преди година някъде- просто както си говорехме с приятелката ми и така стана дума и аз реших да пробвам пак, е кво да ви кажа, сега нося 50:50 боксерки:слипове- между другото много зависи какви слипове си купуваш, има наистина някои доста неудобни модели!Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
hahaaaaa i az sam takaПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Първоначално написано от LoRinSeR
някой път up
az moq go darja v leviq kra4ol i go vrazvam s 2-ve vrazki za obufki na dve mesta 4e kato ti4am mngo mi shava iz kra4ola i me drazni taka![]()
![]()
![]()
Ми аз го нося както падне (само не надолу, че като скоча да не се на*ба у гъза) ма за предпочитане нагоре щото като го надървя на обществено място и е доста неудобно да го намествам, а и ми е трудно да вървя така
![]()
А относно слиповете и боксерките: БОКСЕРКИ - мразя слиповете да ми се впиват в гъза!![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
Osnovno nadolu,kato e nadurven nagore,prez celia si jivot sum nosil samo slipove i mi e super!
Абсолютно единствено и само нагоре.Инъче ми е супер неудобно и гадно, а и когато си го надървя няма нужда да го местя.А бе просто най си ми е удобно нагоре
). Между другото аз нося само слипове. Боксерки съм обувъл само 1 път и след това ги изхвърлих.Супер неудобни са ми.А и никога досега слиповете не са ми влизали с гъзът
катко каза по горе колегата.Явно не е носил неговия номер
![]()
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
и аз така ....Първоначално написано от LoRinSeR
пп:
знаете ли например , че при малките деца.... че от това на коя страна предимно е претисната в слиповете ... по нататък по време на арекция зависи накъде е насочен....![]()
Първоначално написано от LoRinSeR
Me too![]()
BoxXxeRzZ RuLzZ
nosq bokserki i az i svobodno det si izberea kogato e nadarven na gore 4e po ne si li4i...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Dam ina4e mn izpukva![]()
тва е тактиката, вдигаш го, мушкаш под колана да го натиска и си траешПървоначално написано от pitbullbg
че иначе се получават ситуаций тип - "Виж кой те гледа"![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
xaxaxaaxaxxaxaxaxa az pravq po sushtia na4in pod kolana![]()
![]()
![]()
По принцип стои нагоре и наляво а като се надърви го дигам нагоре