.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

vupros za mom4etata?

vuprosa mi e leko tup ama vse pak nakude si durjite onaq rabota-na gore na dolu ili nastrani?????

В слиповете ли ?
    Как доиде, ако е надървен - на пред по някой път , може и на горе, ако не е надървен - седи на долу, па може и настрани ;]

Нося единствено боксерки, защото не обичам да ме стягат слипове, така че седи свободно
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    az moq go durja nagore kato ne e nadurven!!!ponqkoga nagore i leko nastrani!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Нося единствено боксерки, защото не обичам да ме стягат слипове, така че седи свободно
    tva ko 6e re4e-nadolu?
    i az nosq bokserki i se staraq da go durja nagore nz 6to-po navik!

sy6to

mnogo mrazq da mi stqga

Фен
    Град
    Мелмак
    Dam...

Guest
    Слиповете са класика в жанра, основно нагоре и леко в страни, много рядко на долу

Аве няма особено значение ама като играя баскет си обувам тесни боксерки за да не се развява докато скачам. И що за тъп въпрос верно?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Слиповете са класика в жанра, основно нагоре и леко в страни, много рядко на долу
    Не не са класика, зависи как ти е по-удобно и как се чувстваш по-естествено
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не не са класика, зависи как ти е по-удобно и как се чувстваш по-естествено
    Прав си, имаше един период от около 3,4 години в които мразех да нося слипове и със тях ми беше адски неудобно, но веднъж преди година някъде- просто както си говорехме с приятелката ми и така стана дума и аз реших да пробвам пак, е кво да ви кажа, сега нося 50:50 боксерки:слипове- между другото много зависи какви слипове си купуваш, има наистина някои доста неудобни модели!

Супер фен
    hahaaaaa i az sam taka

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    v leviq krachol na bokserkite

някой път up

divanee
    Guest
    az moq go darja v leviq kra4ol i go vrazvam s 2-ve vrazki za obufki na dve mesta 4e kato ti4am mngo mi shava iz kra4ola i me drazni taka

Град
    Казанлък
    Ми аз го нося както падне (само не надолу, че като скоча да не се на*ба у гъза ) ма за предпочитане нагоре щото като го надървя на обществено място и е доста неудобно да го намествам, а и ми е трудно да вървя така
    А относно слиповете и боксерките: БОКСЕРКИ - мразя слиповете да ми се впиват в гъза!
    C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...

Град
    Пловдив
    Osnovno nadolu,kato e nadurven nagore,prez celia si jivot sum nosil samo slipove i mi e super!

Абсолютно единствено и само нагоре .Инъче ми е супер неудобно и гадно, а и когато си го надървя няма нужда да го местя.А бе просто най си ми е удобно нагоре). Между другото аз нося само слипове. Боксерки съм обувъл само 1 път и след това ги изхвърлих.Супер неудобни са ми.А и никога досега слиповете не са ми влизали с гъзът катко каза по горе колегата.Явно не е носил неговия номер
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Град
    At the end of the world, where the lions weep...
    и аз така ....

пп:
    знаете ли например , че при малките деца.... че от това на коя страна предимно е претисната в слиповете ... по нататък по време на арекция зависи накъде е насочен....

Me too

BoxXxeRzZ RuLzZ

Повече от фен
    nosq bokserki i az i svobodno det si izbere a kogato e nadarven na gore 4e po ne si li4i...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Dam ina4e mn izpukva

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    nosq bokserki i az i svobodno det si izbere a kogato e nadarven na gore 4e po ne si li4i...
    тва е тактиката, вдигаш го, мушкаш под колана да го натиска и си траеш

че иначе се получават ситуаций тип - "Виж кой те гледа"
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

xaxaxaaxaxxaxaxaxa az pravq po sushtia na4in pod kolana

Scarecrow
    Guest
    По принцип стои нагоре и наляво а като се надърви го дигам нагоре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си