- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изненада за приятел
Извинявам се,че цяла тема правя,но бих искала да помоля вас,да ми предложите някакви идеи,с които да изненадам приялел-много ценен,за именния му ден.
Има време до този ден-става дума за Гергьовден,но искам да измисля нещо по-различно,по-оригинално,с което да го изненадам.
Нямам някаква определена идея,но искам да е нещо сладко.
Искам да ви опиша човека,за да добиете представа. На 20 е,ужасно сладък човек - имам предвид,че винаги е усмихнат,има невероятно чаровна усмивка,много позитивен е и се радва от най-малкото. Винаги е готов да помогне и ми е много ценен.![]()
Искам да измисля нещо сладко като него. Било то нещо като подарък...или...не знам,честно казано шубе ме е да не ви объркам. Но всякакви идеи ще са добре дошли. Надявам се да проявите интереси да ме насочите с нещо интересно в някаква посока.
Някои хора
минават набързо в живота ни,
други спират за миг
и оставят диря в сърцата ни...
После никога не можем да бъдем същите!
Никой не дава идеи![]()
![]()
![]()
Някои хора
други спират за миг
Mi spored men my podari ne6to veselq6ko!Naprimer po cvetarskite magazini i nqkoi antikvarni se prodavat purcelanovi igra4ki,koito sa mnogo sladki!Ima sqkvi-trol4eta,djujeta,me4eta,ovci!Vsi4ko moje6 da nameri6!Az sam taka kogato neznam kakvo da podarq na nqkoi mu podarqvam takava igra4ka i priqtelite im mnogo gi kefi,6toto se pak te sa i sladki!No ti si re6i!
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
^Това е много добра идея, но и не забравяй картичката. Ако си някой арт пърсън може сама да я измайсториш и напиши нещо оригинално, което да се отнася само до него.
az pyk ne obi4am da mi se podarqvat suvenirisamo sedqt na nqkoi raft i sybirat prah
....spored mene e po-dobre ne6to, koeto da mu napomnq za tebe-grivna ili ne6to ot sorta i vyprosnoto go opakova6 v mn mn opakov4ici-hartiiki, kutiiki ili tam kvot nameri6 taka 4e da mu trqbva vreme da si otvori podaryka
i primerno tva da e pridrujeno ott ne6to kato plakat4e...moje ot kadastron ili tam kvot izmisli6, ma po-golqm da e...i s nqkyf marker pi6e6 zabavni misli, 6egi4ki, mydrsoti.....i nakraq da zavyr6i s ne6to, s koeto mu kazva6 kolko mn zna4ei za teb kato fr.....i mu kazva6 da si go zaky4i nqkyde iz tqh......iii taka......abe obyrkano stanaaa ma dano ti dopadne
![]()
ae uspeh
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Благодаря ви.
Това и аз си го мислех,да е като допълнениеpi6e6 zabavni misli, 6egi4ki, mydrsoti.....i nakraq da zavyr6i s ne6to, s koeto mu kazva6 kolko mn zna4ei za teb kato frТой е такъм човек,че цени тези неща.
Но по-скоро,бих искала някаква изненада да направя,не говоря толкова за подарък.![]()
Няма да съм само аз. Ще сме няколко човека. За подарък все ще измислим.
Но искаме нещо друго,не знам и аз как да обесня![]()
Задължително ще има балони. Много балони. Сега чоплим да измислим нещо забавно с балонитеМислим си,понеже,както казах е много сладък и много усмихнат,да вземем нещо сладко и усмихнато
Стигнаме до извода - сладки с форманта на усмивки
или нещо такова
А отделно ще има специални пожелания,според случая със сладките
.Абе да е забавно. Нещо от този сорт.
Още идеи,ще са добре дошли. Благодарна съм на вас с предишните постове.![]()
Някои хора
други спират за миг
opredeleno m iharesa ideqta da mu vzeme6 nqkakva grivna ili ne6to takova koeto kato go pogledne i da se se6ta vinagi za tebe i da sloji6 podaraka v nqkakva malka kutiika posle v malko po golqma i da go uviva6 v opakovki i kutiiki dokato stane po golemi4ko za da mu trqbva mnogo reme dokato go otvori mislq 4e 6te mu se zaradvaПървоначално написано от ^FaiNt^F
![]()
I was lost and I'm still lost...
Подари му нещо лично направено от теб. Той би се зарадвал много. Примерно идеята ^FaiNt^F + гривничка, която ти си направила+картичка която си направила. Би било чудесен подарък и самоят факт че си отделила време го прави много по-ценен
Както вече казаха, нещо направено лично от теб, би го израдвало супер много.![]()
toi priqtel li ti e(v smisal priqtel kato priqtel) ili ne6to pove4e]
Не,просто приятел.![]()
Някои хора
други спират за миг