- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- bezgrani4na li trqbva da bade roditelskata obi4?
ei vij sq.. nqk0i put roditelskata obich e mnogo golqma i togava te mnogo se pritesnqvat za deteto si (kato pri men) i.. mnogo go pazqt .. no k0gato obichta e sushto tolkova golqma i k0gato te mislqt na teb kak sh ti e po dobre ne q pokazvat tolkoz smisul izlizash do po kusno ala bala ..![]()
бъркаш любовта с възпитанието и поведението!Първоначално написано от an0nimka
да тя трябв
а да бъде безгранична, и е такава! но в никакъв случаи обсебваща!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
хаха тва го казва някав урод маи хаха я хвани по донбре се гръмниПървоначално написано от Whisskas
може да ти доиде акъла в глвата![]()
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Не можеш да сравняваш любовта към маратонките си с любовта към родителите си.. хаха..Първоначално написано от Whisskas
И когато някой умре това не значи непременно, че спираш да го обичаш!![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ахахаПървоначално написано от Absconding
еми виж му подписа и ще разбереш как може да мисли така, ама има и такива...Първоначално написано от Absconding
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Всичко трябва да е в рамките на нормалното
според мен любовта не трябва да бъде безгранична...не би било добре, защото може да се прекали и както всички знаем родителите няма да са вечно зад гърба ни
"Целувка за лека нощ"
А ако ти можеш да сравняваш "култовите ту хубави, прекрасни кубинки", маратонките ти, сандали, джапанки, все тая, с обичта към родителите си, значи има нещо много изкривено в мисленето ти.Първоначално написано от Whisskas
А колкото до другото.. мислиш ли, че привързаността изчезва толкова бързо, че след смъртта на един човек ти да спреш да го обичаш? И без да съм брутална - ако умре най-най-близкият ти човек, едва ли после ще викаш, че не го обичаш още!
п.п. Надявам се ако целуваш майка си и баща си, поне преди това да не си целувал прекрасните ти бла-бла кубинки..![]()
Е спокойно - и аз не съм изпитвала такава обич и топли чувства към обувките си и затова и аз спирам да пиша..Първоначално написано от Whisskas
![]()
Според мен ДА :P
Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
Намерих те,без да знам какво чувствам!
Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”