.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    ellen
    Guest

bezgrani4na li trqbva da bade roditelskata obi4?

an0nimka
    Guest
    ei vij sq.. nqk0i put roditelskata obich e mnogo golqma i togava te mnogo se pritesnqvat za deteto si (kato pri men) i.. mnogo go pazqt .. no k0gato obichta e sushto tolkova golqma i k0gato te mislqt na teb kak sh ti e po dobre ne q pokazvat tolkoz smisul izlizash do po kusno ala bala ..

Цитирай Първоначално написано от an0nimka
    ei vij sq.. nqk0i put roditelskata obich e mnogo golqma i togava te mnogo se pritesnqvat za deteto si (kato pri men) i.. mnogo go pazqt .. no k0gato obichta e sushto tolkova golqma i k0gato te mislqt na teb kak sh ti e po dobre ne q pokazvat tolkoz smisul izlizash do po kusno ala bala ..
    бъркаш любовта с възпитанието и поведението!

да тя трябв
    а да бъде безгранична, и е такава! но в никакъв случаи обсебваща!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Родителската обич е като всяка друга обич.Няма какво да я различава.Ако имам хубави кубинки и няяяякак се скъсат и не мога да ги нося повече ще спра да ги обичам.Ако имам дете и то умре или изчезне, естествено, че ще спре да го обичам.Обичта е някаква смесица от лигави чувства, най-вече шибана привързаност.Такава е и родителската обич.
    хаха тва го казва някав урод маи хаха я хвани по донбре се гръмни
    може да ти доиде акъла в глвата
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Голям фен
    Град
    Sofia
    Родителската обич е като всяка друга обич.Няма какво да я различава.Ако имам хубави кубинки и няяяякак се скъсат и не мога да ги нося повече ще спра да ги обичам.Ако имам дете и то умре или изчезне, естествено, че ще спре да го обичам.Обичта е някаква смесица от лигави чувства, най-вече шибана привързаност.Такава е и родителската обич.
    Не можеш да сравняваш любовта към маратонките си с любовта към родителите си.. хаха..
    И когато някой умре това не значи непременно, че спираш да го обичаш!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Не можеш да сравняваш любовта към маратонките си с любовта към родителите си.. хаха..
    ахаха

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    еми виж му подписа и ще разбереш как може да мисли така, ама има и такива...

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен
    Всичко трябва да е в рамките на нормалното

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    според мен любовта не трябва да бъде безгранична...не би било добре, защото може да се прекали и както всички знаем родителите няма да са вечно зад гърба ни
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    Sofia
    А как ще го обичаш, като не го виждаш,не участва в живота ти с една дума го няма?!Може да си го изровиш след погребението и да го гушкаш в знак на обич...Не става-обичта е привързаност, а като някой умре определено спираш да си привързан към него.
    Обаче НЕ МОЖЕШ да сравняваш "култовите ми хубави,прекрасни кубинки" с "маратонките ми"
    А ако ти можеш да сравняваш "култовите ту хубави, прекрасни кубинки", маратонките ти, сандали, джапанки, все тая, с обичта към родителите си, значи има нещо много изкривено в мисленето ти.
    А колкото до другото.. мислиш ли, че привързаността изчезва толкова бързо, че след смъртта на един човек ти да спреш да го обичаш? И без да съм брутална - ако умре най-най-близкият ти човек, едва ли после ще викаш, че не го обичаш още!

п.п. Надявам се ако целуваш майка си и баща си, поне преди това да не си целувал прекрасните ти бла-бла кубинки..

Голям фен
    Град
    Sofia
    А как ще го обичаш, като не го виждаш,не участва в живота ти с една дума го няма?!Може да си го изровиш след погребението и да го гушкаш в знак на обич...Не става-обичта е привързаност, а като някой умре определено спираш да си привързан към него.
    Обаче НЕ МОЖЕШ да сравняваш "култовите ми хубави,прекрасни кубинки" с "маратонките ми"
    А ако ти можеш да сравняваш "култовите ту хубави, прекрасни кубинки", маратонките ти, сандали, джапанки, все тая, с обичта към родителите си, значи има нещо много изкривено в мисленето ти.
    А колкото до другото.. мислиш ли, че привързаността изчезва толкова бързо, че след смъртта на един човек ти да спреш да го обичаш? И без да съм брутална - ако умре най-най-близкият ти човек, едва ли после ще викаш, че не го обичаш още!

п.п. Надявам се ако целуваш майка си и баща си, поне преди това да не си целувал прекрасните ти бла-бла кубинки..
    Е аз за кубинките полагам по-специални грижи Но спирам да гороря за обич и други топли чувства, защото не съм ги изпитвала никога както трябва и определено не разбирам...
    Е спокойно - и аз не съм изпитвала такава обич и топли чувства към обувките си и затова и аз спирам да пиша..

Град
    Sliven
    Според мен ДА :P
    Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
    Намерих те,без да знам какво чувствам!
    Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
    Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
    Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си