.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    pomagaite koi kak moje
    Guest

Moderated:На почти 15 години съм, а още не ми е дошло...

Be,normalno li e na 14 po4ti na 15 godini da sum, a o6te da ne mi e do6lo?! Nali do 16 godini nqma stra6no?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ми...
    нормалоно е!
    на баба ми й е дошло когато е била на 17(:
    спокси
    на мене пък ми дойде рано,при всеки е различно

Голям фен
    pri vseki e razli4no!Ako te pritesnqva otidi na lekar,no mislq 4e e normalno!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    изчакай до 16 годишна възраст, ако до тогава не ти е дошло, вече имаш повод за притеснение
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    изчакай до 16 годишна възраст, ако до тогава не ти е дошло, вече имаш повод за притеснение
    И защо пък до 16 да изчаква?
    ходи още сега като се притесняваш!

Мега фен
    Ако гладуваш много, може и да не ти дойде.

Супер фен Аватара на Barbie
    principno miloto_girl-4e e prava...do 16 godini v dne6no vreme e normalno da nqma6 o6te cikul...sled tova ve4e bi bilo povod za pritesneniq...s pokoleniqta cikulut se izmestva vse po...napred...na devoikite po4va da im idva po-rano
    ne se pritesnqvai, prosto organizma ti o6te ne e gotov...i vse pak, ako mn te pritesnqva idi na lekar

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    може да е нормално, но ако искаш отиди на лекар за собствено спокойствие, а и ако ти има нещо колкото по-отрано се хване, толкова по-добре.. стискам палци всичко да е ОК разбира се=)
    алелуя.

Nqma6 povod za pritesnenie.Imam poznata,na koqto j dojde v 3-ti klas i takava,na koqto j dojde kogata be6e po4ti na 18.Taka 4e ne se terzaj za gluposti,ami se naslajdavaj na tiq bezgrijni godini.Pyk to kogato trqbva da dojde 6te si dojde
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    само да добавя...
    просто се радвай, че не ти е дошло все още, благодарна бъди, щото само след първата година ще се молиш от цялата си душа само да не ти идва ..
    особено ако е от болезнените...
    алелуя.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    do 16 godini e normalno da ne ti doide nqma za kakvo da se pritesnqvash no vse pak ako se pritesnqvash-lekar
    Love you Kris !!!

awe na men mi doide na 12 vij sq nai-dobre spodeli s maika si ili tam blizak 4ovek otidi na ginekolog da ti pusnat edni isledvaniq za6toto ne iskam da te pla6a ama tva sa seriozni ne6ta !!!! \/

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    И защо пък до 16 да изчаква?
    ходи още сега като се притесняваш!

защото тогава е границата, смисъл такъв до тогава може още да не ти е дошло,но после...не е нормално да няма..
    но щом иска да ходи на гинеколог... всеки сам решава какво да прави
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ako se pritesnqva6 mn idi na lekar,ama spokoino za6toto pri seki 4ovek e razli4no
    granicata e 16 god
    Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.

DAMMM TAKA E ------ako se pritesnqva6 mn idi na lekar,ama spokoino za6toto pri seki 4ovek e razli4no
    granicata e 16 god

Границата е 15 години аз до колкото знам.
    И според мен - не, не е нормално. Друг е въпроса дали е възможно - и да възможно е, но на какво се дължи?
    По-добре отиди на лекар, не казвам, че ти има нещо сериозно, но липсата на менструация до 15тата година си има ПРИЧИНА.

Град
    Мързелград
    8-ми клас съм на 15 г. и също не ми е дошло,но имам течение.Да ганицата е до 16.Ако до тогава не ми дойде вече при гинеколог.Те дават хапчета,по принцип против бременност и така се предизвиква,но в никакъв случей не взимай без да си се съветвала със специалист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си