- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- TUPOTO Daskalo pre4i li vi na li4niq jivot???
iskam da se konsultiram taka da se kaje s mn hora pre4i li im daskaloto na li4niq jivot?? na men opredeleno mi pre4i dosta se draznq predi 5-6 meseca bqh v period na "zatishie" bqh izgubil podhoda si kum gadjetata... i ne se opravqh i v daskaloto sega ve4e se stegnah i s gadjetata no daskaloto produljava da mi sriva nastroenieto iskam da znam ima li nqkoi na koito mu pre4i daskaloto i ima li merakliq da mu plata na nekoi da mi pre4uka nekade 3-4 daskali kade me pravat po star ve4e iam dva beli kosuma v kosata!!!![]()
Tova e neshto kakto si go napravish!Az sum s gadjeto mi v edin klas(hodim ve4e po4ti 2 godini)!Poprincip da imash gadje ot klasa e ujasno zashtoto u4ilishteto opredelno pre4i na takiva neshta...oba4e az sviknah i ne mi pravi vpe4atlenie!imam si vreme i za gadjeto i za daskaloto!A ako ne bqhme v edin klas mislq 4e nqmashe da imam nikakvi problemi s u4ilishteto!tova sa si dve suvsem razli4ni neshta!Kato naprimer semeistvoto i gadjeto...ednoto ne pre4i na drugoto nali?prosto trqbva da se abstrahirash i da namirash vreme za vsi4ko i da ne si prenasqsh loshoto nastroenie ot ednoto mqsto na drugoto!
Ами общо взето си пречат едно на друго ама......какво да се прави.Опитвам се да ги съчетая по най-удачния и подходящ начин и за сега успявам![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Не ми пречи засега
moqt slu4ai e napylno sy6tiq samo deto nie hodim ot 1 god po4ti i da ti kaja ne s eoplakvam pak i kakvo da mi pre4i daskaloto za vsi4ko si ima vreme stiga da znae6 kak da si go razpredeli6 a v moq slu4ai sy4etavam poleznoto s priqtnoto :PPПървоначално написано от ^Green_Lady^
Emi estestvenno,4e mi pre4i!Tova daskalo e nqkuv ujas nqkuv ad nqmash mir spokoistvie dori i kogato si si vkushti,zashtoto mislish za tupoto daskalo i kak shte te izpitat utre ili kak shte pravish kontrolno!Na vsi4koto otgore ne ti ostava svobodno vreme,polovin den si na u4ilishte v drugata 4ast trqbva das uchish i 4ak ti ostavat nqkvi 2mizerni4asa da si pravish kefa na den!Pone,kogato rabotish ti ostava poveche vreme
![]()
Дечица. Какъв ви е проблемът? След това ще ви пречи университетът, а после - работата. Учението е учение - когато трябва да учите, не излизате и това е!
Ми на мен лично ми пречи, защото съм втора смяна и на всичкото отгоре ми е далече у-щето и така не ми остава никакво свободно време ...
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
E sega na rabotata pone ne e takova naprejenieto kakto v uchilishteto i na men li4no nqma da mi pre4iПървоначално написано от `Death`Whore`
,predpo4itam rabotata
,zashtoto ve4e si golqm 4ovek i imash sobstven i po-qk jivot
Абе много ясно че пречи-ама все пак не трябва да оставаме просто хорицак,а няма друг начин
ама,че сте капризни..
едното не пречи на другото, ако си организиран![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми, че и аз съм втора смяна, и аз живея далече от училището ми (на около 40-50мин. в зависимост от градския транспорт), но не бих могла да кажа, че то ми пречи на личния живот. Най-малкото, защото "личният ми живот" от части е свързан и с училището.
И както Рали каза - ако сте организирани - няма да ви пречи.![]()
На мене личният живот ми пречи на даскалото, не обратното.
Но с малко повече желание и старание успявам да се справя и да ги комбинирам успешно. Всичко опира до воля и желание.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Тц, да ми беше само даскалото.
Всеки ден имам отделно от училище 3/4 часа тренировки, уроци и тн.
Имам и домашни и учене за училище, като си поддържам отличен успех.
При всичко това си излизам навън, в зависимост от деня с различни хора.
Така че, нищо не ми пречи. То ако нямаше никакви ангажименти бързо би ти писнал личния живот![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ми не харесвам даскалото.....
как ше го харесвам 2ра смяна съм,по 7 часа всеки ден,
отделно хиляда домашни,уроци...то всички сме така
и после да ходим с желание![]()
е как да стане тая работа?!На мен лично
ми е адски тъпо в тия часове......пък и то даскалото
си е скучно мойто
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
Est 4e mi pre4i tupoto daskalo
Абе всъщност като се замисля.. колко може да ми пречи училището? Само като се сетя, че 6 години съм учила в другия край на София и то по 10 учебни часа на ден (по 45мин).. започвала сам в 8:30 и съм свършвала в 5:30 ... и въпреки това съм намирала време да се виждам с приятели и т.н. Нещата не могат да се сравняват. Сега ми се струва направо рай.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
На същото мнение съм.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
nz ...nz men li4no mi pre4ii...az mnogo se pritesnqvam za ocenkite mi ama ve4e i az mnogo sam se otpusnala ...zavisi da ti kaja samo ot 4ove6kata psihika badi silna i se starai da ne ti pre4i![]()
абсолютно вярно!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Тук много грешиш - работата е доста по-напрегната, най-малкото, защото реално носиш отговорност.Първоначално написано от maldini
По темата - какво се оплаквате, когато умееш да се организираш и да балансираш, нищо не пречи![]()
Животът е прекрасен
Еми то май училището ни е
от личния живот,защото то половината
ти ден минава в него демек това
е 2рия ти дом,а аз не искам да е така![]()
az sum 2 v 1 gajeto e na daskalo ... tai 4e ne mi pre4i koi znae kolko![]()