.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    paynerfan
    Guest

Оргазъм при шпакли

Момичета свършвате ли като ви лижат? За колко време горедолу? искам да накарам приятелката ми да свърши докато я лижа виждам че и прави голям кеф старая се ама май не свършва. кажете за колко свърщвате горе долу и как ви харесва най много изобщо квоот се сетите

не съм лизана но не мисля че така може да се свърши

Повече от фен
    aaaaaaaaaaaaa moje mojeee...... kak da ne moje.. maaa :/ nz kolko vreme ama bqh popadnala na nqkfo filmche det se kazvashe orgazam li ko i li lijeha na jenata i tq naprao0o0o0o0o0o0o0o0o...... cvileshe ah ah DDD

Ami ima veroqtnost da svur6i,ama trqbva da si mnogo dobur ) Pravi go bavno i produljitelno i useti kade i haresva nai-mnogo :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Повече от фен
    Зависи как я лижеш,мен не са ме лизали ама са ми казвали че през цялото време жената направо е на 7-мото небе!!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

pff ako moi6 za 7 min ti e izmila liceto i ako ne e svar6vala skoro to dosta obilno ti go mie

Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    aaaaaaaaaaaaa moje mojeee...... kak da ne moje.. maaa :/ nz kolko vreme ama bqh popadnala na nqkfo filmche det se kazvashe orgazam li ko i li lijeha na jenata i tq naprao0o0o0o0o0o0o0o0o...... cvileshe ah ah DDD
    Хахаха ти ако вярваш на това което виждаш там ... това са АкТРИСИ мила ...

I LOVE MY SEX

Голям фен Аватара на thirteen
    moje.svyrshvala sum.no za vreme neznam..

Голям фен
    Е как да не може - това е най-лесния начин да я накараш да свърши Максимум 10-15 минути и е готова

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

dae moi mn qsno stiga da znai6 kak. trqq si mn dobar. moita pr ne e svar6vala ot lizane ama nz moi bi trqq proame xaxa no vse pak moje i pak kazvam ako si super dobar vav frenskata liubov za6to ne ae uspeh
    obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal

Голям фен
    moje razbira se...pove4eto momi4eta svar6vat z razli4no vreme...a pak i zavisi ot na4ina...po koito q lije6...i razni takiva...no MOJE DA SE SVAR6I...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    София

Re: Оргазъм при шпакли

Цитирай Първоначално написано от paynerfan
    Момичета свършвате ли като ви лижат? За колко време горедолу? искам да накарам приятелката ми да свърши докато я лижа виждам че и прави голям кеф старая се ама май не свършва. кажете за колко свърщвате горе долу и как ви харесва най много изобщо квоот се сетите
    Хубав въпрос.

Моята приятелка свършва САМО на шпакла.

Така че, обмисли си пак въпроса

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Мдаа възможно е. Ама трябва мн време и по най-различни начини. Нз аз свърших когато ми вкара език там и така се задържа доста време...Як0 е. Ама то ако смяташ, че ако й го правиш за 1 или 2 път и тя свърши.... хм... мн малко вероятно е.
    HardC0re and BDSM forever

vie v 4as li ste be koi va e lizal dolu az kat lija i max 10 min i mi izmivat licetu est 4e 6a svar6i nqma na4in ama gledai da e drazni pove4e ne kat si ovori krakata i ti da i zahapi6 klitura taka ne e interesnu nai golqmata v1zbuda e da q drazni6 sq po4va6 ot dale4e i ne si4ki obi4at da im zabu4i6 ezika v1v vlagali6teto kat po4ne6 probvai tam 1viq p1t tfa onfa i q pitai koe i e nai priatno tq nqma da te pomisli 4e si ot mars spoko i nai vajno da ne te e gnus men ina4e tfa mi e lubimata 4ast mnogo obi4ka moito ezi4a da vkusva takiva ralti ai uspeh 6a svar6i nema kak v kraina smetka zabu4i 2 prasta i dviji s bqsna skoros ne ne nedei taka 4e 6a razrani6 mnou qku

За клиторен оргазъм, предполагам става на въпрос. Движи езика си по клитора, стимулирай го с ръка, пъхай две-три пръстчета вътре във влагалището. Но най-важното е да разбереш, какво на нея й харесва и какво я възбужда. Успех!
    2т. забрана за ползване на профил

Естествено,че може да свърши,това е един от най-приятните начини!

Заповядай
    НЕ СЕ СБЪДВАТ САМО ЗАБРАВЕНИТЕ МЕЧТИ...

Повече от фен
    ae ti ne svar6va6 l ikat ti pravqt svirka??? za okolo 10 15 min nqkade moje i po malko moje i pove4e zavisi... trqq da ne barza6 kakto kazaha i da razbere6 kade nai mn q vazbujda... a za priqtelkata ti 6tom ne svar6va qvno trqq po dalgo vreme...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

BeLPhI
    Guest
    Az sum pravil no... ne e sfurshfala no mislq 4e moje da sfurshi ne si padam po tfa da praqq no i na mene mi beshe kef... tq ne sfurshi sigurno zashtoto ne produljih po dulgo a vurtqh ezika na 180 gradusa samo 2 min

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36626&start

oooooo moje da se svyrshi i oshte kak.... men dosta vreme me mychiha s eziche,pri koeto nai nakraq napravo izdivqvah i go moleh da ne spira,moje bi sam svyrshila za okolo 10 min,no beshe suuuuuuuuuuper ...mmmmmm pri mislata samo moga pak da svyrsha
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Фен
    Град
    София

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36626&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    oooooo moje da se svyrshi i oshte kak.... men dosta vreme me mychiha s eziche,pri koeto nai nakraq napravo izdivqvah i go moleh da ne spira,moje bi sam svyrshila za okolo 10 min,no beshe suuuuuuuuuuper ...mmmmmm pri mislata samo moga pak da svyrsha
    Евала, повече такива момичета са нужни!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Е как да не може - това е най-лесния начин да я накараш да свърши Максимум 10-15 минути и е готова
    abe to 4e moje,moje...no za vreme ne moje da se kaje,smisal mnogo e otnositelno!zavisi ot mnogo raboti.moje da svurshi za kratko vreme a moje puk i da se naloji dosta da se potrudish!

da,opredeleno moje,no dosta trqbva da se potrudi6 i da q tormozi6...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Razbira se 4e moje da se svur6i pri tva polojenie Opita mi go pokazva kolkoto i neskromno da zvu4i.Mom4eta - adski priqtno e za va6ite dami uverqvam vi.Taka 6te uspeete da vdignete gradusa na udovolstvieto i na Max a i da premahnete zadrujkite i ! USPEH
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

Голям фен
    Град
    Пловдив

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36626&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    тоа пич е бил маста ъф шпаклас
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Може да свърши,но не бих казала,че тва е най-лесния начин...Трябва да си много внимателен и нежен и да имаш търпение...

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си