.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    moje da svar6i za okolo 10 do 30 min zavisi kak deistva6 no kolkoto pove4e q drazni6 tolkova po-barzo i 6te svar6i i udovolstvieto e po-golqmo!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hamsterka
    da,opredeleno moje,no dosta trqbva da se potrudi6 i da q tormozi6...
    e kato kaje6 dosta se edno 2 4asa trqq lije tam mu se shvane ezika i 4eneto... 10 15 min stiga da znae kak i e gotova garaciq ;]]]
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Guest
    az sam momi4e i mnoo dobre znam-mnoo qsno 4e 6e svur6i i to za otricatelno vreme.pri seki e razli4no ama kato useti6 4e e po4ti gotova spri za malko taka na neq 6te i e o6te po-qko kato svar6i.a i toq orgazum e nai dalag.

abe 10-15 minuti da ne si mislite 4e mu e mn lesno na mom4eto tolko mn vreme da lije... to moje da e qko ama sigurno e dosta izmoritelno za mom4eto...

Голям фен
    Град
    София
    баси... то тоя език моя да не е гюдерия бе.. 15-20 мин лизане... кой ше ми плаща здравните после
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

moje i o6te kak...ma vie za kvo puskate takiva temi vav foruma,pri polojenie 4e moje naprao da vlezete v nqkoi site tolkova sa mnogo...ako vi pritesnqva 4e va6te 6e gledat kade ste vlizali minete prez google i nqma kak da razberat...

Guest
    E koe mu e tolkova trudnoto da izdurjite 15 minutki ? tva da ne vi e muknene na kamuni be....

Трябва да не та е гнус мом4е лижеш яко
    има едно местенце прили4а на топ4енце
    Когато по4неш да го разцакваш просто се побаркват
    а другото което сам правил и мога да ти кажа че има голям ефект за сваршването им е да им пракнеш в аносчето ама така с пиниз
    гледаи да не ги заболи
    и да не та е гнус Касмет...

Фен
    Град
    Sofia
    mmmm.... obojavam da me lizvat :P

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от freestyler
    ako vi pritesnqva 4e va6te 6e gledat kade ste vlizali minete prez google i nqma kak da razberat...
    Нее-е-е-е. Изобщо няма да разберат, ако е през гугъл
    Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    abe 10-15 minuti da ne si mislite 4e mu e mn lesno na mom4eto tolko mn vreme da lije... to moje da e qko ama sigurno e dosta izmoritelno za mom4eto...
    До час-два се издържа без проблем. Повече тренировки!

Естествено,че се свършва от шпакла,е зависи колко е добър човекът с когото си.Аз свършвам за 10-15 минутки,а гаджето ми обикновенно си вкарва два пръста във влагалището ми и стимулира Ж-точката,докато ме стимулира и с език на клитора.С постоянство лесно ще стигне до оргазъм.
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си