Цитирай Първоначално написано от Rosica Kaleva
Значи пъво искам да кажа че не съм и никога не съм била маниячка на тема бюст..Харесвам се такава,каквато съм..Но и винаги ми е било интересно когато чуя някое момче да казва"Леле..тая има огромни цици.."Ще кажете ли сега момчета,какво означава"огромни"или"голем " цици?Какъв размер смятате за такива?(говорим за естествен бюст все пак,не за силиконов).
Аз лично смятам че един бюст(88-90 см) е напълно достатъчно голям..и няма нужда човек да прибягва до операции,за да задоволи някаква прищявка,при положение че има нормален,хубав бюст.
Вие как мислите?
По мое мнение тоя бюст 90 см. е огромен .. никога не съм харесвал момичета с големи гърди .. перфектният женски бюст според моят критерий е 60-70 см.
Ако, разбира се е повече или по-малко няма да я зарежа, защото не бюста е на 1-во място, нито на 2-ро дори .. но понеже такава е темата, не си падам по големите гърди .. предпочитам малки, но стегнати и изваяни, не някои големи и провиснали свлачища .. пък и замислете се жена ви като чукне четирисетака .. ще й стигнат до коленете, грозна гледка ако питате мен ..