- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големина на бюста
ем не тя просто се опитва да се заяжда за нещо което не е вярно, ама май все още не е разбрала че ми е през...Първоначално написано от pink_angel
![]()
И аз мн се дразня когато едно момче гледа само гърдите....иначе по темата --> мисля, че всички гърди са добре стига да не са огромни и увиснали или изобщо да няма такива![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
k1de sa v1prosnite snimki, q daite i az da poklukarstvam!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Сериозно вдъхна ми самочувствие.Първоначално написано от machoka
![]()
ЕМи аз не обичам некви огромни цици щото или са силиконови или са увиснали...обичам нормални, стегнати и хубавки, а не некви дето мацката може да си ги загащи в панталона....хаха![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
По мое мнение тоя бюст 90 см. е огромен .. никога не съм харесвал момичета с големи гърди .. перфектният женски бюст според моят критерий е 60-70 см.Първоначално написано от Rosica Kaleva
Ако, разбира се е повече или по-малко няма да я зарежа, защото не бюста е на 1-во място, нито на 2-ро дори .. но понеже такава е темата, не си падам по големите гърди .. предпочитам малки, но стегнати и изваяни, не някои големи и провиснали свлачища .. пък и замислете се жена ви като чукне четирисетака .. ще й стигнат до коленете, грозна гледка ако питате мен ..
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
пффф да... тряаше да се сетя че си прекалено тъп за да си момичеПървоначално написано от exploitedteen
Има разлика между подгръдна и гръдна обиколка! `Death`Whore` правилно ти го каза - не се излагай.Първоначално написано от ReneeFilth
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.