.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

за овулационния период малко

Вапроси за овулационния период на момичетата имам .... и по точно кога е той ... в кои етап ... веднага след цикъла на жената или преди цикъла точно или просто при всяка жена е различно ???? и как може да се провери това ?

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Овулацията настъпва с отделянето на зряла яйцеклетка от единия от двата яйчника.Процесът се наблюдава около 14-15-ти ден,но това е само за 28 дневен цикъл!В зависимост от продължителността на цикъла,самата овулация варира.В този период е най-възможно да забременееш(14-15 ден и четири-пет дена преди и след това),а ползването на надеждни методи за контрацепция най-наложително.
    Относно проверяването има специални домашни тестове за овулация,които са си скъпички,но някои жени ги ползват,когато искат да си имат бебче,за да знат дали са в подходяща фаза за правене на опити.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36652&start

mi dokoloto znam e na 14 den pri 28 dneven cikyl
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Уточнение - "цикъл" е времето от една до друга менструация на жената. Следователно, овулацията е по средата на цикъла /по правило/.

Само че овулацията е подвижна и може да се премести ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. Иначе по принцип си е към средата - да, но в практиката има и други случаи

I LOVE MY SEX

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ммм не е точно по средата. Овулацията настъпва 14 дни преди началото на следващата менструация. Трябва да се въздържате мн мн от сексуални контакти 5 дена преди и 2 след овулацията. Но при нередовна менструация, каквато е в пубертета, периодът на овулацията трудно може да бъде съобразен.
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си