.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 160
    Голям фен Аватара на thirteen
    na men mi haresva bez sutien i mi e udobno.. a za zarnata kvo da kaja.. asansiorni kopcheta tva si be6e fun .aama nqqq takoa starchene nz i na momchetata si gi kefi az lichno kato hodq bez sutien ne e za da se svalqm ami mi e udobno i mi e se taq chesno kazano

Еми повече се кефя на момичета без..ако са им стегнати гърдите, няма нужда от сутиени.
    Доста повече се възбуждам като гаджето ми е без сутиен и примерно сме на кино, в нас, в тях или в някоя градинка.. ох :Р

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    I zasho da e kurvensko da hodish bez sutien taak i ne razbrah? Az lichno ne hodq bez sutien ,ama sha ma izvinqvash mnogo obache ima potnici na koito prosto ne mojesh da slojish sutien! \/ I e mnogo po dobre bez sutien v takav sluchai otkolkoto da lepnesh nqkoi sutien i celiq da e otvanka-ei tva veche e kurvensko!
    da napalno prava si saglasna sam s teb =D> spored men izob6to ne e kurvensko
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Не е по-курвенско да се вижда сутиенът. Сутиенът отдавна е станал аксесоар към дрехата, пише го в модните списания!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не е по-курвенско да се вижда сутиенът. Сутиенът отдавна е станал аксесоар към дрехата, пише го в модните списания!
    dobre... vseki si ima sobstveno mnenie vse pak
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Със сутиен! Чувствам се по комфортно.Докато като съм БЕЗ и някво ме е срам , а и не се харесвам =)

Повече от фен
    Ууу те момичетата вече голи ходят по улиците, а вие на това викате курвенско. Някой хора във форума живеят още в миналия век ми се струва. Колкото до мене ... лятото на морето нищо не ми пречи да съм без сутиен ...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    abe men da si kaja me kefi kat vidq nekoq madama bez sutien,ama stiga da ne sa i nqkakvi gurdite s gadna forma ili da visqt...dori i da ne sa golemi,ako sa stegnati na men mi haresva.A i zavisi kakvo sa si oblqkli otgore...vse pak da ne e nqkoi pulover nagolo
    Ei primerno moqta priqtelka kato doide u doma i sme se natiskali i kato obleche nqkoq moq teniska....WOW ne i proshtavam

Guest
    Lqtoto mi e ujasno sus sutien m/u drugoto.Zaparva me v tiq jegi.A i pretendiram 4e imam dosta stegnati i hubavi gurdi.Estestveno ne nosq potni4eta pod koito da prozira si4ko mi kakto se kaza da se zagatva.I e mnogo po-sexy edni hubavi gurdi bez sutien da se pod4ertavat.Estestveno ako sa uvisnali ili v nqkva kofti forma po-dobre sus sutien.
    I mi e mnogo po-brutalno da vidq nqkoq na koqto i se podavat prezramkite pod potnika otkolkoto bez sutien.I kakvo zna4i kurvensko?Moje li da ima nqkakvo uto4nenie?Predizvikatelnoto li ti e kurvensko?Edna jena zaduljitelno trqbva da provukira i da ima ne6to predizvikatelno v neq,tova ne zna4i 4e e kurva i si lqga sus seki!!
    A o6te ne6to...pove4eto momi4enca slagat sutien za da im izglejdat po-golemi gurdite...taka 4e...
    IZVOD:AKO IMA6 HUBAVI GURDI MOJE6 DA HODI6 BEZ SUTIEN S OPREDELEN TIP DREHI.SEXY E,STIGA TI DA SI SEXY,A NE DA SI NQKOQ UVISNALA TORBA ILI BABA CUCULANA.TIQ KOITO IMAT KVO DA KRIQT DA GO KRIQT!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми, какво да ви кажа.. през 90% от времето си ходя със сутиен. Но има случаи, в които просто ми е кофти със сутиен.. Например боли ме главата (а сутиените ми са с 1 презрамка през врата) и ми тежи, и ми е кофти. Тогава си го махам и се чувствам по-добре. Но това когато съм в къщи. Абе в къщи като цяло ходя без сутиен. По-леко ми е.А понякога и навънка, но когато съм с плътна блуза, непрозираща и когато няма особена разлика дали ще съм със или без сутиен. Ама понякога ми е мн неудобно, особено ако нещо тръгна да се затичам и имам чувството, че гърдите ми ще се откъснат.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на machoka
    "Курвенско" ли било да се ходи без сутиен?

хЪ-хЪ... просто на някои не им отива да го правят , иначе има такива момичета, които ще се облекат толкова секси и ще са без сутиен, че ще те подлудят като се разминеш покрай тях на улицата

Мега фен
    Aма защо решихте, че завиждам? Да не би да нямам цици или хубави зърна? Или да не съм секси?
    Мачока, лесно е една жена да се "съблече" секси - къса пола, силиконови чорапи, тънка блузка, която е като че ли си без блуза...обаче не всяка жена иска да е секси за всеки мъж на улицата и да показва зърната си на всеки. Ясно е, че ти се кефиш.
    Виж чалга клиповете - това секси ли е? Огромно деколте, къси панталонки до над дупето /разкрачени крака, естествено/...

Мега фен
    Извинете, спирам да пиша.

Мега фен
    1. Доста по-курвенско е да ти прозират зърната, отколкото да прозира сутиенът.
    2. Аз корсет нося без сутиен, но за други дрехи, под които задължително не се носи сутиен, не се сещам.

Мега фен
    По принцип не съм се сблъсквала с хора, носещи официални рокли...но мнението ми е същото. Те избират такава рокля. Аз бих избрала рокля, под която мога да сложа сутиен. Роклята ми за изпращането е с тънки презрамки, може да се каже, че е вечерна, но това не ми пречи да сложа сутиен.

Мега фен
    Би ли ти било приятно да видиш мъж с прозрачен панталон и без бельо? Почти същото е - половите белези са изложени на показ. На доста момичета ще им харесва, както на теб ти харесва да видиш гърди и зърна на улицата.

Guest
    Всеки тук пищи за лично мнение и т.н. Ами личното мнение на `Death`Whore` (което на 100% споделям)?

edna dama za da q haesat mom4etata trqbva da e iziskana .i estestveno 4e trqbva da nosi sotien za da izglejdata po stegnati i oformeni gardi.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36694&start

spored men zavisi ot sluchaq...t.e. kak tochno i stoi opredelenata bluzka na momicheto bez sutien ....tva e
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Би ли ти било приятно да видиш мъж с прозрачен панталон и без бельо? Почти същото е - половите белези са изложени на показ. На доста момичета ще им харесва, както на теб ти харесва да видиш гърди и зърна на улицата.
    Определн тип на предизвикателно показване на 'половите белези' се превръща в естетическа красота, наречи го екстравагантна мода ако щеш. Дизайнерите, които правят рокли, които нямат плат точно на гърдите и въпросната женска сладостраст се вее свободно като хайдушки манатарки, на фона на материя за стотици хиляди долари, 'сводници' ли са, а световните топ моделите носещи ги - курветини ли са?

Ами голите модели, позиращи пред много хора, за да бъдат нарисувани и претворени в изкуство на лист хартия - също ли са к*рви?

Голотата не е срамна, тя е част от нас и е красива. Срамен може да бъде единствено начина на показването и, а няма нищо по-възбуждащо от малки твърди зърна, показващи се срамежливо от полу-прозрачна модна блузка, очертаваща само контурите на женската гръд.

Мега фен
    Има разлика между изкуство и разголване по улиците.
    И по твоите думи се оказва, че само защото дизайнерът е световно известен и дрехата му е носена от известна манекенка, на която е платено много, прави дрехата красива и некурвенска.

Една дреха я прави курвенска единствено хорската субективност.

За мен може да е красиво, за теб курвенско. Въпрос на лични възгледи, но не бих посмял да оспоря мнението и да им противопостоява моето на такива естети в областта си като модните дизайнери, претворявайки естетиката си в дрехи.

Твърде свободно според мен тълкуваш думата 'разголен', но то си е твое право..

Голям фен
    Ако говорим за курвенско - имаше един период , в който се заглеждах във фешън тв - ми там в пролетно -летните колекции на много известни дизайнери, освен че такова животно като сутиен нямаше, даже се мяркаха тук -там модели , показващи доста плът от гърдите на жената. Какво значи това , че модата е за курви ли??? А останалите - марш в магазина за плетива "При баба".
    А иначе по темата ако не съм в настроение да сложа сутиен и пистолет да ми опрат няма да го направя не защото искам да изглеждам "специално", а защото одавна съм се научила да не ме интересува какво мислят хората за мен и дрехите ми - важното е да ми е удобно.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    Град
    sofia
    aaa bez sutien e gadnoooooo!!!!! Sus sa po stegnati po oformeni aaa po qko si e s sutien

Град
    Казанс иначе казано Казанлък
    Абе не знам какво сте ги задавали за пример тия офицялни рокли ама се пак има силиконови презрамки !Има сутиени ,на които им се сменя и лентата отзад и не струват милиони!Не мисля ,че е красиво без тях,но пък кво толкова !Евала им на хората ,коита ходят без сутиен защото яз примерно се срамувам!А това с показванито на зърната си е прекалено!
    Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си