- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без сутиен?
Е, и аз си харесвам гърдите и дупето, но ходя ли гола?
Аз съм твърдо за сутиените. Разбира се, че има и дрехи, с които е немислимо да се носи сутиен. Но все пак ми се струва грозно да ходиш по улицата и зърната на гърдите ти да се виждат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Напълно съм съгласна с теб миличка! Хайде сега някой да каже че през лятото сутиените му пречат а съм го попитала -а през зимата не ти ли пречат?!Първоначално написано от Aleandra
Мн курвенски седи..не казвам че мацките които са така са курви...ама ,като седнат момчета да си говорят на тая тема -те само цици са видели,нищо повече от това момиче- само 1 цици (ако са по-големи -увиснали и се друсат
![]()
![]()
).
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Естествено че СЪС.В нас обаче си е най-добре без.В тея жеги ми се спарва чак сърцето хехех![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
mi az sutien prez jivota si ne sam nosila nito u nas nito navyn...po logikata na pove4eto hora tuka az sam basi kurvata...a az ne sam slojila sutien za6toto smqtam 4e nqmam nujda pri polojenie 4e gyrdite mi sa malki puk sys sutiena 6te gi napravq prosto izkustveno po golemi...za sega ne sam 4ula nqkvi vyzrajeniq 4e hodq bez sutienpuk na koito ne mu haresva da ne gleda i problema mu e re6en
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Имах една приятелка дето излизаше без сутиен и беше гот вечер по дискотеките,че няма какво да ти пречи.Това беше на морето обаче.Ако е някъде другаде и ми е приятелка по-добре да не й изкачат зърната.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Ne razbiram koe mu e kurvenskoto da si djatkash liatoto bez sutien!!!ama koi e kazal che samo liatoto-po vsiako vreme!vseki si izbira kak da varvi!na men lichno mi haresva bez sutien i kato se zamislia otdavna ne sam izlizala bez!btw s bialo potniche e super iako!abe i za sutiena sam i protiv vse pak mnogo zavisi ot sluchaq i ot tova s kakva dreha si!vapros na vkus i razbiraniq si ostava obache tazi tema!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
За съжаление НЕ !Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Mi s sutien opredeleno e po sexy , no ina4e i bez sutien e mn qko stiga na momi4eto / jenata da sa i hubavi gurdite
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Az imam gr. obikolka 95 i predizvikvam furor kato sym bez sutien a tova opredeleno qko kefi pogledite na sekvi maje tam det me zaglejdat i se kefa superski
Az li4no ne bix izlqzla bez sutien samo u doma si hodq bez...no za vsqko momi4e si e razli4no
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
hubavo e da sa vijda na pokaz tova det gospod im e dal na momi4etata taka 4e kategori4no bez sutien : )
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
Мн ясно че без сутиен?
Защо са ги измислили въобще? Жените като почнете да си ги слагате тия сутиени + подплънки къв е смисъла момчето като ви махне сутиена да види че са малки!? смисъл?
Обичам да излизам СЪС сутиен.Вкъщи мога да стоя всякак,няма просто кой да ме гледа.А навън е различно.Един път излязох без сутиен и се чувствах някак синекомфортно
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Obojavam stroitelnite rabotnici kogato me zaglejdat minavaiki pokrai tqh bez sutien))))))))))))))))
Първоначално написано от PoMonokiniBezBikini
![]()
по темата-със сутиен![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
sas
Az s16to ne moga bez sutien.Imam samo edna bluzka koqto nosq bez,ina4e kato tr1gna s druga dreha bez sutien taka mi se drusat,4e napravo umiram ot sram!
![]()
Trqbva da hodq kato kostenurka!
![]()
\
/
sas bez gledkata vse e hubava![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
SAS!:}}}}}}}}}}}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}