.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 160
    Мега фен
    Е, и аз си харесвам гърдите и дупето, но ходя ли гола?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Летно време, както е сега, си е в реда на нещата едно момиче с хубав, добре оформен бюст да не слага сутиен и да радва окото. Това е доста естетично и няма нищо пошло.

Аз съм твърдо за сутиените. Разбира се, че има и дрехи, с които е немислимо да се носи сутиен. Но все пак ми се струва грозно да ходиш по улицата и зърната на гърдите ти да се виждат.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    грозно да ходиш по улицата и зърната на гърдите ти да се виждат.
    грозно е само ако си Азис

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Аз съм твърдо за сутиените. Разбира се, че има и дрехи, с които е немислимо да се носи сутиен. Но все пак ми се струва грозно да ходиш по улицата и зърната на гърдите ти да се виждат.
    Напълно съм съгласна с теб миличка! Хайде сега някой да каже че през лятото сутиените му пречат а съм го попитала -а през зимата не ти ли пречат?! Мн курвенски седи..не казвам че мацките които са така са курви...ама ,като седнат момчета да си говорят на тая тема -те само цици са видели,нищо повече от това момиче- само 1 цици (ако са по-големи -увиснали и се друсат ).
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Естествено че СЪС.В нас обаче си е най-добре без.В тея жеги ми се спарва чак сърцето хехех
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

mi az sutien prez jivota si ne sam nosila nito u nas nito navyn...po logikata na pove4eto hora tuka az sam basi kurvata...a az ne sam slojila sutien za6toto smqtam 4e nqmam nujda pri polojenie 4e gyrdite mi sa malki puk sys sutiena 6te gi napravq prosto izkustveno po golemi...za sega ne sam 4ula nqkvi vyzrajeniq 4e hodq bez sutien puk na koito ne mu haresva da ne gleda i problema mu e re6en
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Имах една приятелка дето излизаше без сутиен и беше гот вечер по дискотеките,че няма какво да ти пречи.Това беше на морето обаче.Ако е някъде другаде и ми е приятелка по-добре да не й изкачат зърната.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ne razbiram koe mu e kurvenskoto da si djatkash liatoto bez sutien!!!ama koi e kazal che samo liatoto-po vsiako vreme!vseki si izbira kak da varvi!na men lichno mi haresva bez sutien i kato se zamislia otdavna ne sam izlizala bez!btw s bialo potniche e super iako! abe i za sutiena sam i protiv vse pak mnogo zavisi ot sluchaq i ot tova s kakva dreha si!vapros na vkus i razbiraniq si ostava obache tazi tema!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Консултанта
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Е, и аз си харесвам гърдите и дупето, но ходя ли гола?
    За съжаление НЕ !

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Mi s sutien opredeleno e po sexy , no ina4e i bez sutien e mn qko stiga na momi4eto / jenata da sa i hubavi gurdite

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

ZelenaKarti4ka
    Guest

qko e bez sutien

Az imam gr. obikolka 95 i predizvikvam furor kato sym bez sutien a tova opredeleno qko kefi pogledite na sekvi maje tam det me zaglejdat i se kefa superski

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Със или без сутиен?

Цитирай Първоначално написано от Bor4e Kamenoski
    Момичета, как ви харесва повече: със или без сутиен? Според вас секси ли е да излезете навън без сутиен или по скоро е проява на лош вкус?
    момчета, а на вас как ви харесва повече? Какво бихте си помислили за момиче, на което й прозират зърната под блузката?
    Чакам коментарите ви...
    mngo qsno 4e e sexy,ako ima6 kakvo da pokaje6. az v momenta sum bez i mi po-hubavo

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Az li4no ne bix izlqzla bez sutien samo u doma si hodq bez...no za vsqko momi4e si e razli4no
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

abe

hubavo e da sa vijda na pokaz tova det gospod im e dal na momi4etata taka 4e kategori4no bez sutien : )
    Code 37

You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    мразя със обичам без

Умнияя
    Guest
    Мн ясно че без сутиен?
    Защо са ги измислили въобще? Жените като почнете да си ги слагате тия сутиени + подплънки къв е смисъла момчето като ви махне сутиена да види че са малки!? смисъл?

Повече от фен
    Обичам да излизам СЪС сутиен.Вкъщи мога да стоя всякак,няма просто кой да ме гледа.А навън е различно.Един път излязох без сутиен и се чувствах някак си некомфортно
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

PoMonokiniBezBikini
    Guest
    Obojavam stroitelnite rabotnici kogato me zaglejdat minavaiki pokrai tqh bez sutien))))))))))))))))

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PoMonokiniBezBikini
    Obojavam stroitelnite rabotnici kogato me zaglejdat minavaiki pokrai tqh bez sutien))))))))))))))))

по темата-със сутиен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

masterjedikiller
    Guest
    sas

Супер фен
    Az s16to ne moga bez sutien. Imam samo edna bluzka koqto nosq bez,ina4e kato tr1gna s druga dreha bez sutien taka mi se drusat,4e napravo umiram ot sram! Trqbva da hodq kato kostenurka! \/

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?
    Тва,че някой момичета имат какво да покажат изобщо не е лошо според мен,а и според повечето момчета,а вие завистливите женски не се хабете да говорите празни приказки!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    sas bez gledkata vse e hubava
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

SAS!:}}}}}}}}}}}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си