- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без сутиен?
Може да имам шкембе, обаче гърди определено имам доста хубави, както и зърна. Не ме оприличавай на "завистлива женска". И аз се кефя на жени, на гърди, но ако имам приятелка, не би ми харесало всички да виждат зърната И. На теб би ли ти харесало?Първоначално написано от doky
Не ми е приятно да изляза без сутиен!Не че ми трябва,но просто ми е неконфортно!Аз си имам гърди даже доста...големички и никога няма да сложа подплънки,но без сутиен не мога!
Със ...аз си нося със , а примерно като видя сестра ми (без) и ми става лошо.. изглежда зле...
това е моето мнение
![]()
Първоначално написано от doky
Абе хора въпроса не е в завистта а в това че на някои места просто не е етично и естетично да се появиш с блузка и зърната ти да са щръкнали. Естествено въпроса е и в това дали имаш красив бюст но пак не навсякъде е подходящо да ходиш без сутиен. Освен това на момчето което се възмущаваше как можем да ходим със сутиени ще кажа: слънце след години ще ревеш на жена ти що и висат циците до стомаха и що не е носила сутиен да и поддържа гърдите и да ги пази от увисване. Аз не бих излязла без сутиен където и да е просто защото не ми е комфортно иначе у нас съм винаги без защото пък у дома не ми е комфортно СЪС.
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Ходете без сутиени - по-красиво е![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Ходете голи - по-красиво е.![]()
Изразът е "радвам се на". Кулио, ти да не би да се стремиш да изглеждаш по някакъв начин само за да възбуждаш жените?
ми ако по друг начин не му връзват..Първоначално написано от `Death`Whore`
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Аз по принцип не врАзвам а врЪзвам....другото няма значиниеПървоначално написано от Kulio Gangstera
ee бате разкри ме още съм на 11 ма кат се замисла то май ако взимам пример от 12-годишните какички в тоя форум дето се чукат...Първоначално написано от Kulio Gangstera
връзвам и пускам когато и на който сметна за добре
ponqkoga si pozvolqm da hodq bez sutien ,s podhodq6ta bluzka moje da izglejda mnogo sexi
определено СЪС сутиен!гадно е да ги пуснеш да се размахват фриволно...пък и зърната пак могат да се вижда,ако си със сутиен само с банел....
ми със сутиен ама без подплънки![]()
със
въпрос на вкус.на мен ми харесва и без и със.зависи от дрехата...![]()
=D> super za tezi koito imat nujda ot bras,shtoto moite sa mn malki![]()
Без сутиен е супер шит...поне според мен...аз без такова нещо най-много до кварталното магазинче да отида...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew