- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без сутиен?
Първоначално написано от sometimes_
az imam strahotni gardi no mi e nekomfortno nqkak si!kogato znam 4 e6te ida samo do gadjeto moje no iz ulicite opredeleno ne!![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
gazarka : az imam strahotni gardi
...............
e ti do gadjeto to kato hodish po pokrivite na blokovete li skachash ?!![]()
Yupeeee !
BEZ~![]()
awe zavisi dali prozira mnogo!az li4no edvam go traq tozi sutien za tova kogato imam vazmojnost go maham!no da izlezna s prozira6ta bluza ili potnik bez sutien![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ами аз имам една две дрешки,през които зърната ми не прозират.Просто се вижда ,че гърдите ми не са увиснали,а са си стегнати и е готино.на морето ми се случваше така да се разкарвам,ама само до съседната стая(бяхме в хотел).Иначе почти винаги нося сутиен навънка и чакам с нетърпение да се прибера в нас и да го махна.Иначе знам от гаджето ми,че много повече му харесва с някоя прозираща блузка и без сутиен да тръгна,но това вече е прекалено за мен
az po princip ne obi4am da hodq bez sutien,za6toto se 4uvstvam nqkak ne konfortno,no nz tova e moe mnenie,no naistina si zavisi i ot drehata i ot tova kak izglejda6 bez sutien[/i]
Mi az ne bix izlqzla navun bez sutienxex :P