- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- guns n'roses ili bon jovi
И аз такаПървоначално написано от soul
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Гънсенроузис са велики!
Другите са пълни неудачници в живота.
Гънс или Бон Джови?! МАРА ОТВАРАЧКАТА мноу ясно :rock:
В твоите мечти може би...Първоначално написано от Анонимко
Когато станеш нещо повече коментирай кой е неудачника.....
Първоначално написано от rosskata
Не съм сигурна, дали бих могла да се изразя по-добреBon Jovi! Yeah!
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Ами честно казно ги не мога да кажа ей тея ми харесват повече.Мене си ме кефят и Гънс и Бон Джови![]()
Какво съвпадение-сложил съм песните им едни до други в уинампа![]()
Първоначално написано от TheNightRider
Guns
GunsNroses
определено Guns n' Roses John Bon Jovi ме дразни и с външния си вид и с гласа си единствено Runaway по-става за слушане
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Slash РУЛИРА
така си е =D>Първоначално написано от DoPye
![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Сори, ма ще трябва да те поправя - Аксел, Слаш и Дъфф РълиратПървоначално написано от DoPye
![]()
До всички, които казаха че едната група не става за нищо:
Не ме интересува дали сте обидили Гънс и Бон Джови, но мненията ви са адски тъпи. След като сте писали такива глупости, значи хич не разбирате от музика. И двете групи са велики, просто са различни. Бон Джови са софт метал, докато Гънс са слийз рок. Разликата е голяма между добрите момчета и мръсните наркомни (никой да не си мисли че обиждам гънс, аз гои обожавам, просто те наистина са били алкохолизирани наркомани, а и са били мръсни, просто аз обичам мръсотията). Несравними са. А и гънс се определят като наследници на Аеросмит, не на Джонката
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Анкетата е e 50 на 50 процента... А от мнението ми в тази тема преди няколко месеца, взех да се кефя и на гънс колкото на Бон Джоуви, така че =D>
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Естествено, че Гънс![]()
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
Аз пък не харесвам Гънс особено, с изключение на определени песни. Гласа на Аксл ми лази по нервите с тези извивки. А колкото до Бон Джоуви:
Честно казано не се сещам за една лоша песен на Бон Джови.
ErinEverly,
Гънс са велики, Бон Джоуви са велики...
Нито едната, нито другата група е велика. Ако почнем да определяме като велика всяка група, която просто е добра светът ше се напълни с велики групи и изпълнители...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от Mo6nо
Аз пък мисля, че групите наистина са си велики.Имат страхотни песни и са оставили своята диря в музикалното пространство.Имат своите вечни хитове - всеки е чувал Always, It's my life на Bon Jovi и Don't cry, November Rain на Guns N' Roses.Не казвам, че съм супер фен, но групите са си велики.
Ми аз си гласувах за guns'n'rose
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Те Бон Джоуви,ако имат само 2 песни,които са ставали хит.....Първоначално написано от Shadow_Walker
Иначе съм съгласен,че и двете групи са велики,но Бон Джоуви повече ми харесват и то много повече.И според мен Бон Джоуви нямат лоша песен,а Гънс имат 2 3 песнички и другото е не е кой знай кво....
Мошно-Не е вярно пич и двете групи са си велики.Всички групи не можем да кажем,че са велики разбира се.Но повечето рок групи са велики.
мен само тоя песен ми харесва на Bon Jovi
Bon Jovi - Living On A Prayer
Еми всеки си има вкус.Първоначално написано от DoPye
Мен ми харесват всички и на Гънс ми харесват някои песни,но определено не всичките .Иначе Слаш за мен си е най-големия пич от Гънс.
![]()
Slash ROCKSПървоначално написано от maldini
по този въпрос 2 мнения няма :PПървоначално написано от DoPye