.

Виж резултатите на анкетата: koi sa vas sa po-dobrite

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1.guns n'roses

57 54,81%
  • 2.bon jovi

47 45,19%
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    абе Guns N Roses са най-добрите това е истината

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Абе, ти не разбра ли че не ме дразниш вече. Тва че си проста, не можеш да запомниш 2 реда, а и не четеш мненията ми, само говори за това колко си умна. Така че - просто земи млъкни че не ми се занимава да си губя времето с хора, които не разбират елементарни неща. В тази тема съм спорила много пъти, но ти си първата, която просто не уважава групите . Тогава що пишеш? Темата е Бон Джови или Гънс'н'Роузес харесвате повече, а не за Юрая Хийп. Ти показа много голяма компетентност, като се абстрахира от групи като Ролинг Стоунс, Куин, Аеросмит и т.н. Мисля, че можеш да си замълчиш и да престанеш да се излагаш.
    Абстрахирала съм се от Стоунс,Куин,Аеросмит?!
    Извинявам се,знаеш ли значението на думичката "абстрахира"?!
    Не уважавам групите?А защо трябва да ги уважавам?!
    Седни ти уважавай нещо,което не ти харесва.Например,
    уважавай мен.Не можеш,нали?!

Аз мога много лесно да млъкна,
    но ти май не можеш.След като не ти се занимава с мен
    какво ми ломотиш още на главата за това колко съм тъпа?!
    Или и ти не знаеш?

Всъщност не. Води се война между тези, които уважават двете групи и тези, които мразят всичко - себе си, хората и целия свят.
    В момента ти изпитваш някакъв вид странна омраза към мен
    поради факта,че не харесвам гънс.На мен не ми пука..
    а щом не ми пука за едно нещо не мога и да го мразя,нали така?
    Знам какво значи и съм объркала глагола. Няма нужда да ми даваш акъл, не се притеснявай.
    Ох... Ти не си заслужила уважението ми, най-малкото защото не те познавам. Имам приятели, които слушат чалга и пак ги уважавам. А и не те мразя, няма как да те мразя, след като не те познавам. За мен си просто момиче, което си няма друга работа, освен нарочно да дразни хората.
    Ломотя си на главата, защото обичам последното мнение да е мое, за да няма хора, които да кажат, че съм решила, че са ме били в спора, затова ломотя. Иначе имам много по-приятни неща за правене, за разлика от теб.
    Пф... Пиша в тази тема от доста отдавна. Даже преди бях с друг ник - estranged. Но с нито един човек в цялата тема, освен с теб, не съм спорила по този начин. Можеш ли да се сетиш защо?
    Всеки има право да харесва различна музика, различни изпълители, различни групи. Но защо трябва да се хранят изпълнители, които са направили нещо в шибания си живот? Нещо, което и аз и ти никога няма да успеем да направим. Кво да ти кажа, дразни ме това, че не уважаваш групите, независимо дали говорим за Гънс, Ролинг стоунс, уайтснейк или която и да е от рок групите. Да не говорим отхвърлянето на факти, които са всеизвестни и бъркане в живота на изпълнители, които меко казано не познаваш. Но не, не те мразя. Що да те мразя? Ти си просто депресирана и отегчена от живота, или поне така изглежда, когато ти чета мненията. Кво да се прави.

maldini,

Почти съм съгласна с мнението ти. Само дето аз не споря, защото тя мрази гънс, а защото тя не ги уважава. Има голяма разлика.
    А колкото до другото - каза го по-кратко и по-ясно от мен. Дано тя сега е разбрала.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    estranged ?
    Звучи ми познато.

Супер фен
    Град

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен Аватара на _donna_
    Ти си просто депресирана и отегчена от живота
    муаХАХаха..
    Дам..всички,които не харесваме гънс сме
    депресирани..еби му майката значи и на злия живот..

@maldini,въпрос на вкус.

Супер фен
    Град
    Ти си просто депресирана и отегчена от живота
    муаХАХаха..
    Дам..всички,които не харесваме гънс сме
    депресирани..еби му майката значи и на злия живот..

@maldini,въпрос на вкус.

Ох, човек, защо не четеш мненията бе? Казах ти, че това че НЕ УВАЖАВАШ която и да е от рок групите, ме дразни, а това че НЕ ГИ ОБИЧАШ въобще не ме засяга. Прочети го 10 пъти, може и да го разбереш.

Erin Everly

Голям фен
    Град
    Варна
    Абе какво се карате?Гънс не стават. Алис Купър ис дъ бест...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Голям фен
    Град
    Варна
    Халфорд юбер алес...

Нали знаеш за сексуалните му наклоности.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

@ErinEverly,абе ти ТЪПА ли си?!
    Аз уважавам почти всички рок групи
    и рокът е музиката,която слушам и която обичам..
    Просто гънс са тъпанари.

Как да ти го нарисувам?!
    Обичам Куин,Аеросмит,Хийп,Ей Си Ди Си,Пинк Флойд,
    Лед Цепелин,Скорпиънс,Дорс,Бий ълс и квото още се сетиш ..
    Тва се опитвам да ти кажа от десет поста насам,
    а ти само ми говориш как не уважавам рока ..

Имаш проблем с това,че не ги уважавам..
    Това го разбрах още когато ти написах ПРОБВАЙ СЕ ДА
    УВАЖАВАШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ХАРЕСВАШ.НЕ МОЖЕШ,НАЛИ?!
    Ама ти май не го видя.Стига сте ми се правили на уважаващи
    моралисти,че започвате да ми лазите по нервите.
    НЕ Е ГЕРОЙСТВО ДА КАЖЕШ,ЧЕ ЕДНА ГРУПА Е ВЕЛИКА
    СЛЕД КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!

Голям фен
    Град
    Варна
    Дона,
    аз не харесвам много изпълнители, които обаче уважавам. Това, че ти не ги уважаваш не значи, че всички са като теб.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

@Mo6nо

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Хехехех айде сега се сдобрете и се прегърнете :P

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Бон Джови
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Абе какво се карате?Гънс не стават. Алис Купър ис дъ бест...

Абе, против тва нищо няма да кажа, но за сексуалните наклонности не съм много съгласна, но какво и да е.

Донна,
    Аз вече се отказах да се занимавам с теб, та няма смисъл да си хабиш приказките, които и без тва не са много. Приятен ден ти желая.

Erin Everly

Чакай,чакай..аз решавам докога да си хабя приказките.
    Ха,ебаси отворените деца има вече.Седнала няква
    дребна пикла слушаща гънс да ми обяснява как приказките ми
    не били особено много ..хХАахХа..жалко че няма начин
    да проверим чий речник е по-богат.Наистина жалко.
    Не че ми дреме много за такива лигли като тебе,но
    понякога просто имам непреодолимото желание
    да натрия носа на някоя,която ме дразни по особено глупав
    начин.Обаче вие не млъквате ДЕБА!аХАХаха..само си виж доводите
    за това,че не млъкваш..искала да е последна и никой да не си мисли,
    че са я победили в спора ахХАхАхаха абе,дете,ти страдаш от много сериозна мания за показност.Целияяя форум ще ти види колко си хитра
    и как постовете,които пишеш имат много малко общо с моите
    или ако имат общо те не засягат затапващите изреченийца подхвърлени от мен..само знаеш да си ломотиш "ти не уважаваш великите групии ме ме меее му му мууу" А ти като ги уважаваш да не би някой да ти дава пари ма?Или неее..сетих се.Някой като ти види поста ше каже "ей виж я ква е тая мацка,толерантна и осъзнала се" хахахаха..що не излезеш навън да спориш с някого без да имаш 1 час на разположение да мислиш преди да пуснеш поста.Ейй мноо мразя такива интернет-лайна като тебе..аре понеже си ми яко през шнура,а и вече ти казах каквото исках отивам да пуша един коз за тебе пък дано поуспокоиш нервите и разбереш че гънс не са единствената група и че някъде ще си намериш майстора..примерно ако попаднеш на някой пиян пънк и му заобясняваш как слушаш гънс и не харесваш кой знае колко хиподил..но ти едва ли ще съобразиш да си замълчиш в който и да е момент от мизерния ти животец.

аЕ,жива и здрава.повече няма а пиша тук,тва ти го обещавам.
    Само че аз като кажа нещо,наистина го правя.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    guns n'roses

за мен
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен
    Град
    Чакай,чакай..аз решавам докога да си хабя приказките.
    Ха,ебаси отворените деца има вече.Седнала няква
    дребна пикла слушаща гънс да ми обяснява как приказките ми
    не били особено много ..хХАахХа..жалко че няма начин
    да проверим чий речник е по-богат.Наистина жалко.
    Не че ми дреме много за такива лигли като тебе,но
    понякога просто имам непреодолимото желание
    да натрия носа на някоя,която ме дразни по особено глупав
    начин.Обаче вие не млъквате ДЕБА!аХАХаха..само си виж доводите
    за това,че не млъкваш..искала да е последна и никой да не си мисли,
    че са я победили в спора ахХАхАхаха абе,дете,ти страдаш от много сериозна мания за показност.Целияяя форум ще ти види колко си хитра
    и как постовете,които пишеш имат много малко общо с моите
    или ако имат общо те не засягат затапващите изреченийца подхвърлени от мен..само знаеш да си ломотиш "ти не уважаваш великите групии ме ме меее му му мууу" А ти като ги уважаваш да не би някой да ти дава пари ма?Или неее..сетих се.Някой като ти види поста ше каже "ей виж я ква е тая мацка,толерантна и осъзнала се" хахахаха..що не излезеш навън да спориш с някого без да имаш 1 час на разположение да мислиш преди да пуснеш поста.Ейй мноо мразя такива интернет-лайна като тебе..аре понеже си ми яко през шнура,а и вече ти казах каквото исках отивам да пуша един коз за тебе пък дано поуспокоиш нервите и разбереш че гънс не са единствената група и че някъде ще си намериш майстора..примерно ако попаднеш на някой пиян пънк и му заобясняваш как слушаш гънс и не харесваш кой знае колко хиподил..но ти едва ли ще съобразиш да си замълчиш в който и да е момент от мизерния ти животец.

аЕ,жива и здрава.повече няма а пиша тук,тва ти го обещавам.
    Само че аз като кажа нещо,наистина го правя.
    Хаххахаха... Ама и самочувствие. Откъде знаеш на колко години съм, бе, човек? А и в интерес на истината ти се държиш като дете. Да ми натриеш носа? Няма да ти е никак лесно, а и аз не съм човек, който се влияе от чувдото мнение. Радвам се че самочувствието ти е толкова високо, че мислиш, че всички са под теб, но гледай да не си удариш умната главица в тавана. Ще бъде изключително тъжно, ако се случи. Да, не млъквам, по едно време даже ми стана забавно. А за доводите - за 3 път казвам - бяха факти, а ти за такива май дори не си чувала. Както и да е, тва си е твой приблем. Не страдам от мания за показност, просто споря. Ако искаш и на ЛС мога да споря, ако ще се чувстваш по-спокойно и няма да се притесняваш. Еми, по мненията, по-скоро на теб се "израдва" форумът.
    Хаххахаха, "затапващи изречения". Хубав епитет, но не разбрах кой затапиха, би ли ми казала? Мдамз, ломотя си, но защото ти от една дума не разбираш. Не, не ми дават пари, а трябва ли? Ти за пари ли правиш всичко? А иначе - не си хабя времето, за да ме забелеви някой, аз си имам достатъчно познати, за да не седя в този форум, за да се запозная с някой. Ти, ако седиш за тва, тва си е твой проблем. А за мненията - моя компютър е на семейството и нямам супер много време за да седя, защото все пак трябва да се съобразявам. Тва че на теб не ти се налага е хубаво, радвам се за теб. О... Аз и в живота съм си такава, ако искаш да ти докажа можем да се запознаем. Аз за теб се притеснявам, не за себе си. Пуши квото си искаш, няма да успееш да се направиш на гангстерка пред мен. А за групите -мерси, че си се азагрижила за мен, но ще ти кажа че аз много по-рано от теб съм ги слушала, а и далеч не слушам само гънс. Но на теб ти е прекалено равен мозъка, за да го осъзнаеш. Ох, не пиши, и без тва си загубих достатъчно време с теб. Верно че е забавно да се спори с теб, се едно говориш на магаре и то все не разбира. Приятен ден и на теб.

Erin Everly

Guest
    ЗА МЕН ГЪНС СА ВЕЛИКИ!!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    GUNS N' ROSES мн ясно! Мн ги харесвам защото:

1. Песните им са разнообразни, зареждат ме с позитивна енергия или ми напомнят за childhood memory where evrything was as fresh as a bright blue sky...
    2. Дори броя на феновете и това, че се харесват на няколко съвсем различни поколения е показателен за тяхната сила и величие
    3. Аксел има стахотен глас, а Слаш и другите членове на групата са мн добри на инстументите, на които свирят
    4. Привлича ме и факта, че са БИЛИ лоши момчета, а сега например Слаш има 2 деца и прекрасно семейство
    5. Харесват ми, защото не спират да правят невероятна музика, въпреки всичките си проблеми
    6. Не мога да отрека, че са страшно чаровни(Аксел и Слаш най-вече). Всеки е готин по свой собствен начин и се откроява

Обичам ги!!!

Повече от фен
    Град
    Neverland
    И двете групи не са ми от любимите,но предпочитам Гъз и Рози :P
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от jenny_e
    GUNS N' ROSES мн ясно! Мн ги харесвам защото:

1. Песните им са разнообразни, зареждат ме с позитивна енергия или ми напомнят за childhood memory where evrything was as fresh as a bright blue sky...
    2. Дори броя на феновете и това, че се харесват на няколко съвсем различни поколения е показателен за тяхната сила и величие
    3. Аксел има стахотен глас, а Слаш и другите членове на групата са мн добри на инстументите, на които свирят
    4. Привлича ме и факта, че са БИЛИ лоши момчета, а сега например Слаш има 2 деца и прекрасно семейство
    5. Харесват ми, защото не спират да правят невероятна музика, въпреки всичките си проблеми
    6. Не мога да отрека, че са страшно чаровни(Аксел и Слаш най-вече). Всеки е готин по свой собствен начин и се откроява

Обичам ги!!!
    Евалата.
    Въпреки че не съм съгласна с миналото време на глагола "съм". Вярно е, че Аксел и лекарства не пие, но пък маниакалната депресия го прави доста "лошо момче" (не ми харесва изразът, но какво да се прави). В последните години се пише за много "инциденти" с него - хапане на крак на полицай, бой с известни и бой с неизвестни, въпреки че не пие и не се друса. Алкохола и наркотиците ги отказва някъде към 90-те, защото почват да вредят на гласа му. Вярно е, че Слаш може да си се дрогира и да свири, падайки, но при вокалът работата е различна. Се пак никой не го грее как пее Слаш, важното е как свири
    Колкото до Слашчо, милият, може да е отказал хероина, но още не може да откаже едно шише Jim Beam. Вярно е, че има деца, но за семейството не съм съгласна - преди 6 месеца се разведе с втората си жена.
    Дъф... Ами честно казано незнам кой знае колко за сегашното му отношение към дрогата и алкохола, но знам че е бил доста навътре внещата преди. Той е с 2 бивши съпруги, една настояща и 1 дете.
    Стивън Адлър, първият барабанист на Guns'n'Roses, пък е изцяло чист. Той е бил изгонен от групата точно заради алкохола и наркотиците. Прведстави си колко трябва да е бил зле, за да го изхвърлят наркомани и алкохолици (другите членове) Да не говорим, че след случаят е правил доста опити за самоубийство чрез предозиране. За щастие неуспешни и за щастие важни за неговото вразумяване.
    За другите няма да обеснявам. Идеята ми беше да ти покажа, че те не са по-малко "лоши момчета" отпреди. Може би само малко по-разумни. Но там им е чарът. Първият им продуцент казва, че го е било страх да не се самоунищожат. И, слава богу, въпреки опитите, те не успяват. А под опитите имам предвид - клинична смърт на Слаш след предозиране, предозиране с пречистване на Аксел и множество други.
    Кво да се прави - Appetite for Destruction

Ох, аз се разпръснах. Както и да е - евала за прекрасното мнение.

Erin Everly

Голям фен
    Град
    sofia
    Колко жалко, че са се разделили с Перла. Аз често посещавам форума на Velvet Revolver и според феновете там това е само слух, но явно е истина...
    Дано поне да останат приятели за доброто на прекравните си деца

Фен
    Град
    Dreamland
    Guns'n'Roses . И двете групи са невероятно успешни и добри , но повече ми допадат Гънс
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

az sam za bon jovi....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си