Чакай,чакай..аз решавам докога да си хабя приказките.
Ха,ебаси отворените деца има вече.Седнала няква
дребна пикла слушаща гънс да ми обяснява как приказките ми
не били особено много ..хХАахХа..жалко че няма начин
да проверим чий речник е по-богат.Наистина жалко.
Не че ми дреме много за такива лигли като тебе,но
понякога просто имам непреодолимото желание
да натрия носа на някоя,която ме дразни по особено глупав
начин.Обаче вие не млъквате ДЕБА!аХАХаха..само си виж доводите
за това,че не млъкваш..искала да е последна и никой да не си мисли,
че са я победили в спора ахХАхАхаха абе,дете,ти страдаш от много сериозна мания за показност.Целияяя форум ще ти види колко си хитра
и как постовете,които пишеш имат много малко общо с моите
или ако имат общо те не засягат затапващите изреченийца подхвърлени от мен..само знаеш да си ломотиш "ти не уважаваш великите групии ме ме меее му му мууу" А ти като ги уважаваш да не би някой да ти дава пари ма?Или неее..сетих се.Някой като ти види поста ше каже "ей виж я ква е тая мацка,толерантна и осъзнала се" хахахаха..що не излезеш навън да спориш с някого без да имаш 1 час на разположение да мислиш преди да пуснеш поста.Ейй мноо мразя такива интернет-лайна като тебе..аре понеже си ми яко през шнура,а и вече ти казах каквото исках отивам да пуша един коз за тебе пък дано поуспокоиш нервите и разбереш че гънс не са единствената група и че някъде ще си намериш майстора..примерно ако попаднеш на някой пиян пънк и му заобясняваш как слушаш гънс и не харесваш кой знае колко хиподил..но ти едва ли ще съобразиш да си замълчиш в който и да е момент от мизерния ти животец.
аЕ,жива и здрава.повече няма а пиша тук,тва ти го обещавам.
Само че аз като кажа нещо,наистина го правя.