- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- guns n'roses ili bon jovi
Interesno suravnovanie mejdu 2veliki grupi!I dvete grupi pravqt muzika ot dosta vreme i imat dobri pesni!No koi za vas sa po dobrite?
az glasuvam za bon jovi![]()
Emi qjte me togava,ama ne sum mnogo vkusen,i se pak sum nov v foruma![]()
Чш... МълчиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Сега... Аз Джонката си я уважавам много, но Гънс са ми страст. Сега...
Като глас:
Аз предпочитам Аксел Роуз. Не, не смятам че Джон Бон Джови не може да пее, просто гласът на Аксел е по-изменящ се, а и за мен си прави по хубави извивки
Като външност:
Аз намирам Аксел за по-красив от Джон Бон Джови, но е ясно че повечето харесват Джонката...
Като музика:
Честно казано не се сещам за една лоша песен на Бон Джови. Абсолютно всички ме кефят. Имат нещшо много магнетично. Но кво да се прави... Както казах Гънс са ми страст.
Като характер:
Членовете на Бон Джови са много по-добронамерени и нормални. някакви супер добри. Аз си падам по лошите обаче![]()
История:
Бон Джови свирят от по-отдавна и затва ги признавам. те свият от началото на 80те (май), а Гънс от края.
Сега:
Адски много се кефя на Бон Джови, че продължават да са си заедно. Не че Гънс няма да се събиртат на "Download", но едно е 10 години разделени, друго е 25 години заедно...
И аз си гласувам за Гънс, въпреки че знам че Бон Джови ще спечелят анкетата. БТВ, наскоро беше РДто на Джонката![]()
Bravo dosta dobro i obshirno mnenie!Az i dvete grupi mnogo gi uvajavam i gi slusham no vse pak bon jovi gi slusham ot 2ri klas!A i da poqsnq bon jovi peqt ot 1984,za guns neznam ne sum se interesoval!Първоначално написано от Estranged
![]()
Аксел има странен и леко дразнещ глас - пее високо и едновременно с това - дрезгаво.
'86 - КонцертиПървоначално написано от maldini
'87 - Първи албум "Live Like A Suicide"
Е, и аз слушам Бон Джови от много повече време. Гънс ги прослушах поради една голяма случайност преди 6 месеца и 3 дни. Но просто не могат да се сравняват двете групи. Гънс са били велики, но те са били велики по един доста по-рокерски (ако мога така да се изразя) начин, отколкото Бон Джови. Квото и да си говорим Бон Джови са по-извесни и това не може да се отрече по никакъв начин!
TheNightRider,
Толкова ли съм страшна, бе![]()
гънс ми допадат повече![]()
"Целувка за лека нощ"
Аз пък го намирам за доста приятен. Има си глас детето, това не можем да му го отречем. Просто е по-странен. Аз тоя глас съм го чувала по 10 различни начина, той всеки път пее по различен начин...Първоначално написано от `Death`Whore`
Едит: гласът на Джонката е много по-мек и е като стереотип за рок. Аксел има по-странен глас
Аз не бих могла да ги сравня!Някои песни на Гънс ми носят едни спомени и емоции,а на Джоуви други!Но определено страшно много харесвам и двете!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
glasuvah si za guns![]()
![]()
obojavam si gi i vinagi bih gi predpo4ela.. bon jovi sy6to sa strahotna grupa.ne sym slu6ala absoliutno cqlata im diskografiq,no ima pesni,koito stra6no me kefqt
get off.
ami nesum im favoritka oba4e b j sa po dobre
Ххахахах... Научи се да използваш термините на място. Аз с удоволствие бих била фаворитка и на членовете на Гънс и на членовете на Бон Джови, но за съжеление съм им само фенка. А ти явно не сиПървоначално написано от the_o.c_girl
Доколкото успях да ти разбера мнението
![]()
TheNightRider,
Аре в АйСиКю
bon jovi
Да, ама може.Първоначално написано от Estranged
Guns n' Roses са по-добрата група. Просто са по-добри като музиканти.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Да, и аз харесвам повече Гънс. И като сценично отношение и като музиканти. Но Бон Джови Просто са по-извесни... Има отделни парчета, които просто са ударили в целта и ги знаят 2 поколения, като Always, It's My Life & Runaway.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Me!Първоначално написано от Анонимко
Което обаче не ми пречи да се кефя на Бон Джоуви повече...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Да поясня Бон Джоуви е роден на 2 Март !!!!
И пеят от 1982-3 ! тогава излиза Runaway !!
И Bon Jovi над всички![]()
hahahah iskah da kaja fenkaПървоначално написано от Estranged
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na sum im fenka no bon jovi opredeleno
Гласувах за Гънс
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Samo Guns'n'roses!!!!!!!!Te sa nai-dobrite!!!I sa po-dobri ot Bon Jovi!!!![]()
Няма да гласувам!
Ако гласувам за Bon Jovi, ще съжалявам цял живот, че не съм гласувал за Guns'n'Roses.
И обратното!
Безкрайно ги уважавам!
тук прочетох много мнения подобни на моето- въпреки че много уважавам bon jovy като група guns and roses си ги обичам
glasuvah za Bon Jovi