- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1 vupros za 1 put ma nema sa smeete :D :D
Abe zna4i sedehme v 1 priatel4e se behme subrali i s 1 momi4e reshihme da praime sex......za 1 put shteh da praa sex oba4e.....nali legnahme ama tq ne se suble4e i po4nahme da se celuvame tova onova oba4e ne iska da mi stane **** i neshto zeh da se pritesnqvam.....i sq se 4udq dali ako pak trugna da go praq pak nema mi stane pishkata....ne beh voobshte pritesnen....
Az si mislq e 4e shtoto tq ne se suble4e i..........nema kak da se vazbuda to samo ot celuvki ne staa....ama q si kajete i vie mnenieto
10x predvaritelno
mi az samo kato si gushna gadjeto i mi stava ama tova e normalno ot pritesnenie ne ti e stanalo nqma da se qdosvash
Po princip i az kato q gushkam samo mi stava ... ama kato zapo4nahme i si vikam lele sega she stane li i toi ne stana![]()
e kat si mislish `she stane li,nqma li` nqma da se polu4i...ne misli za tovaПървоначално написано от Sexy_Boy_16
Love you Kris !!!
mi tq e trqbvalo malko svirki da ti napravi za da ti se digne pak i ako se pritesnqva6 naistina nqma da ti stane *** nai-vajnoto e da ne se pritesnqva6 spokoino to ot samosebe si 6te stane rabotata \/ !!! Uspeh !!!
Brato i az beh taka da mu se nevidi!!!Ama naistina shtom si legnete ne misli za patkata.vuobshte!samo si misli kvo ti e qko,kolko q iskash mackata i ne se pritesnqvai,vsichko shte e OK
USPEH!
Ми.. притеснително си е малко.. да си легнете гушнати, да се целувате и дори малко да не трепне малкия приятел![]()
Сигурен ли си, че те 'кефи' мадамата?
Еми според мен не трябва да се притесняваш!Най-важното е да си спокоен и то само ще си се нареди всичко! :P
poprincip ot mnogo alkohol na mom4eto nemoje da mu stane .... ottova e ... a ako ne si bil mn piqn - togava neznam , no popricnip kogato si pil mnogo trudno ti stava ...ne se pritesnqvai ...
tova e , are
![]()
абе принципно е напълно възможно да има гафове от сорта да не ти стане 1вия път...споко![]()
2 т. от правилника. Бан на профил