.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

1 vupros za 1 put ma nema sa smeete :D :D

Abe zna4i sedehme v 1 priatel4e se behme subrali i s 1 momi4e reshihme da praime sex......za 1 put shteh da praa sex oba4e.....nali legnahme ama tq ne se suble4e i po4nahme da se celuvame tova onova oba4e ne iska da mi stane **** i neshto zeh da se pritesnqvam.....i sq se 4udq dali ako pak trugna da go praq pak nema mi stane pishkata....ne beh voobshte pritesnen....
    Az si mislq e 4e shtoto tq ne se suble4e i..........nema kak da se vazbuda to samo ot celuvki ne staa....ama q si kajete i vie mnenieto
    10x predvaritelno

Guest
    mi az samo kato si gushna gadjeto i mi stava ama tova e normalno ot pritesnenie ne ti e stanalo nqma da se qdosvash

Po princip i az kato q gushkam samo mi stava ... ama kato zapo4nahme i si vikam lele sega she stane li i toi ne stana

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    Po princip i az kato q gushkam samo mi stava ... ama kato zapo4nahme i si vikam lele sega she stane li i toi ne stana
    e kat si mislish `she stane li,nqma li` nqma da se polu4i...ne misli za tova
    Love you Kris !!!

mi tq e trqbvalo malko svirki da ti napravi za da ti se digne pak i ako se pritesnqva6 naistina nqma da ti stane *** nai-vajnoto e da ne se pritesnqva6 spokoino to ot samosebe si 6te stane rabotata \/ !!! Uspeh !!!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Brato i az beh taka da mu se nevidi!!! Ama naistina shtom si legnete ne misli za patkata.vuobshte!samo si misli kvo ti e qko,kolko q iskash mackata i ne se pritesnqvai,vsichko shte e OK USPEH!

Мега фен Аватара на machoka
    Ми.. притеснително си е малко.. да си легнете гушнати, да се целувате и дори малко да не трепне малкия приятел

Сигурен ли си, че те 'кефи' мадамата?

Град
    София
    Еми според мен не трябва да се притесняваш!Най-важното е да си спокоен и то само ще си се нареди всичко! :P

poprincip ot mnogo alkohol na mom4eto nemoje da mu stane .... ottova e ... a ako ne si bil mn piqn - togava neznam , no popricnip kogato si pil mnogo trudno ti stava ... ne se pritesnqvai ... tova e , are

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор

Re: 1 vupros za 1 put ma nema sa smeete :D :D

Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    ...to samo ot celuvki ne staa...
    аааа става става

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    абе принципно е напълно възможно да има гафове от сорта да не ти стане 1вия път...споко
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    mi na moq priqtel mu stva samo dokato se cunkame...gu6kame...kato mi kaja naprimerno 4e go iskam..kato mu zagovora nqkakvi takiva ne6tica...i malkiq priqtel q gotov...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си