.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Еми пластични операции и тонове грим,силикон.А за Истински певици от бранша на чалгата за мен са:Преслава на първо място(ангелски глас и визия),Анелия след това(страхотен глас) и Ивана-не е с много добра визия,но говоря за глаС
    оо моито момиче ти си в много лош филм !!!! тва да си мислиш че те имат някакви гласови способности е мно кофти раута ... ! сериозно !!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Еми пластични операции и тонове грим,силикон.А за Истински певици от бранша на чалгата за мен са:Преслава на първо място(ангелски глас и визия),Анелия след това(страхотен глас) и Ивана-не е с много добра визия,но говоря за глаС
    оо моито момиче ти си в много лош филм !!!! тва да си мислиш че те имат някакви гласови способности е мно кофти раута ... ! сериозно !!!!
    Ти чувала ли си изобщо една тяхна песен че да се изказващ толко ни в клин ни в кур?
    2т. системно

Guest
    По принцип съм ЗА красотата,било то леко силиконче,грим или малко косица допълнително.То тяхното е задължително,защото нямат толкова голям пазар за да продадат албуми и разчитат на визията си повече.Защо давате като пример Преслава?Тя няма силикон,симпатяга си е,преди беше по-пълничка,сега леко се вталила и бих казала,че е семпла в сравнение със останалите"диви".И най-важното пее момичето.Най-силиконена ми се струва Глория-вижте и фейса преди-сега...То няма такива пластики като нейните-само циците и 2 кофи силикон...Както и да е,ако погледнете сръбската телевизия ПИНК-то там работата е 20 пъти по-напред от наща и на фона на тях,нашите фолкаджийки изглеждат смешни.
    Във всяка държава има някакви такива,например USA-Бритни,Кристина,Бионсе...Вс чките са пищни,разголени,всичките са кичосани,направени...Класат а им няма стигане,но...кво да се прави-така ще е в Бг-жалко,че има деца,които искат да подражават и това с оголените цици не е особенно добър пример...
    Та да изглеждаш като тях не е особенно голяма философия,през хиляди филтри им минават снимките,как после няма да изглеждат перфектни.Един ден и аз реших да се направя на фолк дива,наклепосах се,снимах се и после никой не ме позна-оприличиха ме именно на една певица,ама няма да кажа на коя

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Това по-горе бях аз
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Tochno pak Preslava li...krava!Cialata im"hubost" e izkustvena...pone da mojeha da peiat...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Re: da izglejda6 kato pevicite

Цитирай Първоначално написано от nina *
    mnogo me kefqt mn sa qki v lice i izob6o i se 4uvstvam po tozi na4in grozna gledali ste na preslava noviq clip tam e mn qka ko ki pravqt nz
    Мила пожелавам ти да станеш курвичка като любимите ти певици А след няклко години ще си по-зле от тях защото няма нито да си курва нито певица , очевидно не стваш за нищо !!! Поне на чалгийте им правят пластики за да нямат бръчки и такива а на тебе понеже си една тъпа мечтателка никой няма да ти махне бръчките.Гримирай се кат тях и след няколко години ще си като на 50 ?!?!?! Но очевидно ти това искаш . Продължавай в същия дух и ще сввършиш като стрийптизьорка с мъж шофьор на такси който ще те спукава от бой редовно . Честито ти бъдеще

Голям фен
    Град
    Compton
    пускам си мустак като на Милко Калайджиев \/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
    Ми слагат по тях неограничено количество грим, оскъдни дрехи а понякога даже и липсват такива, стилисти им правят косите, оправят и им удължават ноктите.......... ей такива неща.Иначе не са много по-различни от обикновените момичета.А и на всички е известно,че БЪЛГАРКИТЕ са едни от най-красивите.....да не кажа НАЙ Като е певица и вече голяма работа-давали ги по тв-то.А без грим-no comment.A ти защо да се чувстваш грозна.Ако и теб те гримират и те направят ще се удивиш колко добре и колко различнаще си.Така че изобщо не се впрягай
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си