.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    bouncyheart
    Guest

eh...ami moje li s nai-dobriqt priqtel?

Привет..
    Чудих се дали е удачно да спя с най-добрият си приятел.Между нас има силна емоционална връзка..искам платоничната ни любов да стане физическа..но ме е страх това да не осложни нещата за напред..моля..ако някои има опит в това да ме посъветва

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Ще ги усложни и още как. Според мен по-добре недейте.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ами ако и той го иска - направете го, но след това нищо няма да е същото...
    I`m trying to make your dreams come true...

Кое точно да се усложни?Изясни се първо със себе си за гадже ли го искаш или само за приятел и тогава действай!
    НЕ СЕ СБЪДВАТ САМО ЗАБРАВЕНИТЕ МЕЧТИ...

Guest
    go ahead \/

Голям фен
    s nai-dobriq si priqtel....mi ideqta ne mi se struva osobenno dobra...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята

Re: eh...ami moje li s nai-dobriqt priqtel?

Цитирай Първоначално написано от bouncyheart
    Привет..
    Чудих се дали е удачно да спя с най-добрият си приятел.Между нас има силна емоционална връзка..искам платоничната ни любов да стане физическа..но ме е страх това да не осложни нещата за напред..моля..ако някои има опит в това да ме посъветва
    Abe shtom te kefi spi s nego sa kvo kato ti e nai-dobur priqtel

слаДката Мим
    Guest
    май е вярно, че приятелство между момче и момиче неможе да има хаха ако искаш защо да не вапреки, че аз ако бях на теб страшно мн щях да се замисля за последиците след това... вече няма да сте най-добри приятели то е факт- кое е по-удачно за загубиш най-добрият си приятел или да правите секс.... ти си зн най-добре

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами... да,нещата няма никога да бъдат същите..
    по-добре не го прави...според мен може само да загубиш...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    определено това е минус и нещата коренно ще се променят !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    приятелството може да е вечно
    сексуалните връзки са преходни

замисли се за това, въпреки че съм сигурен че ще спиш с него

Guest
    mi nali za tva ti e priqtel..davaite we spoko az hoda s nai dobrata si priqtelka i napravo se 4uvstvam v raq seki den \/

Град
    София
    На мен ми се е случвало...правихме секс след това нещата не бяха същите за жалост Но това беше така само...2 месеца!

awe hora granici v lubovta i v sex-a nqma !!! kato te kefi 6te spi6 s nego golqma rabota !!! az li4no bih napravila taka bih spala s nai-dobriq si priqtel ako me prevli4a kakto ti kazva6 !! Uspeh \/ !!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    PoD FraZatA Pr0st0 "PriqTel" sE kRie VulNa oT HurMonI !!! - tova si e savsem vqrno... az hodq s nai dobriq mi priqtel za men toi e nomer edno... neshtata i spored men shte se promenqt ako spite,zamisli se dali ne go iskash kato gadje?! ako otgovora ti e da deistvai,ako iskash samo da spite i posle vsi4ko da e po staro mu mai nqma da stane
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на machoka
    Мъже на тоя свят с лопата да ги ринеш

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36887&start

ako spite zaedno neshtata 100/100 shte se promenqt,prosto nqma nachin da si ostanat syshtite....moga da ti razkaja edna sluchka za absolutno syshtoto.
    "Znachi edno momche i edno momiche sa bili ujasno blizki priqteli,mojeli sa absolutno vsichko da si spodelqt i vyobshte bili sa kato brat i sestra v idealni otnosheniq.Obache edna vecher sled diskoteka,kydeto i dvamata bili piinali povechko otkolkoto trqbvalo,otivat v kvartirata na momicheto i pravqt sex....i na sutrinta,kogato se sybujdat goli edin do dr...i veche neshtata se promentq,prosto ne sa syshtite...nali te se oblichat,sqdat i zapochvat da govorqt zatva,i dvamata osyznavat,che e bilo greshka i che neshtata tr da si ostanat postaromu....i se syglasqvat na tva.NOOOO veche nikoga ne e bilo kakto predi...Vijdat se nqkyde nali za kafe,toi q pregryshta,tq leko se otdrypva,toi q celuva po buzata i si spomnqt za togava,tq ne moje da mu razkazva poveceh za sex.si jivot ot strah da ne se pochuvstva zle ili da se vyzbudi....vyobshte tva se e sluchlio s tqh..."
    ti si preceni dali ti se riskuva,tva e absolutno realen sluchai.....pomisli ot sega za posledstviqta....aide uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

bouncyheart
    Guest
    blagodarq..mnogo ste mili Az veche reshih

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bouncyheart
    blagodarq..mnogo ste mili Az veche reshih
    ша се ебете нали
    то беше ясно

Фен
    Град
    Еverywhere
    Абе верно ли още си мислите,че може да има "най-добро" приятелство между момиче и момче
    Аре не се излагаите - всички знаят,че винаги има повече интерес от едната страна.Не сте ли гледали рекламата на спрайт то всичко си е казано там.

mi.. 6si razvalite priqtelstvoto spored men...
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

хмм

Ами според мен ще стане тва - ще спите двамата и след тва няма да е като преди т.е няма да сте си най-добрите прятели ,които сте били преди ... просто ще си промените даржанието сигурен съм! все пак ти си преценяш

По добре недей да си услужняваш живота излишно.. А занапред ако нещо повече от приятелство се появи между вас,и ти си сигурна,че чувствата ти както и неговоте са истински,тогава може би можеш дапредприемеш нещо
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Pe4eli6 udovletvorqvane na jelaniqta i eventualno gubi6 pritelstvo

Nedei

Club Memphis

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си