- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесвате ли батковци?
момичета 15-18, падате ли си по батковци на 25-28 и бихте ли спали с тях?
OBI4AM EBANETO I TO ME OBI4A!!!
Аз съм на 17,моче на повече от 23 не бутам!
Аз съм на 15 и не давам зор да съм с толкова големи...като за мене един 18 годишен ми е перфектно! :P
Ami az mnogo se kefq az sym na 15 i se kefa na mom4eta do 20 godini no poprincip v liubovta nqma granici taka 4e nishto ne garantiram![]()
аз сам на 17 и с момчета на тази вазраст мн се разбирам ема само по приятелски, обичам да се уча от по-големи, но не и в сексуален аспект...за всичко останало Да
Е КВА Е РАЗЛИКАТА 23 - 25 ???Първоначално написано от sexy_dizzy
не...не обичам батковци![]()
предпочитам някого, около моите години![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и аз ... незнам защо ..некомфортно ми е някак си..а пък за секс дума да не ставаПървоначално написано от miloto_girl-4e
Моя приятел е на 17 аз на 16 и сме си идеално
![]()
Зависи. Нямам мания да ходя само с батковци, даже съм ходила само с един над 18. И..то няма да е батко, защото аз не съм дете, той - също.
Penywise душко, това е малко незаконно...
Но явно не ти пука много.
az pak sam po4ti na 18 i me kefqt batkovcite
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
И защо пък да е незаконно.Вярно е,че е извратено,недопустимо...мом иче на 15-16 с 28 годишен пръч ама не мисля,че в случая закона е проблем,мисля че под 14 ако е момичето е проолем...поправете ме ако греша.
НЕЗАКОННО Е!!!Първоначално написано от Opeth
seki si ima razli4en vkus...pove4eto si padat po 18 godi6ni
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Сексът с малолетна е грубо нарушение на закона.Първоначално написано от Opeth
Opeth, така е, в България възрастта над която е разрешен секс е 14 години и никой не може да ти каже копче.
emi kolkoto i da mi e gadno az sve na batkovci popadam !!! muhahahaha!!!
i pri men e su6tata sityaciq \Първоначално написано от sexy_dizzy
/ 23 god ok,ama ve4e 25,26.....mn nagore otiva
Живей сега,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!!!
Аз обичам да ходя с батковци...
като стана въпрос..а къде е батко?![]()
hmmm az sam na 15 i hodq s po golqmi... segashniq mi priqtel e po4ti na 20 i si se razbirame perfekno...ina4e nai golqmiq s koito sam hodila be6e na 21...![]()
Love you Kris !!!
Аз пък ще си позволя да отговоря,нищо че съм на 19.Всичките ми приятелки са с гаджета над 30г.Моето пък е на 16.Не мисля,че годините са толкова важни.Аз го обичам и някакви си 3год не биха ми попречили.Той е много повече мъж от който и да е тип нас 25год.
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
i az sum takaПървоначално написано от street_ar{t}ka