- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесвате ли батковци?
е чак батковци не ... но до 2-3 години по-голям от мен да. Разликата между мен и моя "бааатко" е 3 години и се уча на много неща от него![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
а нали осъзнаваш че тези "тъпи лапета " са ти набориПървоначално написано от iashxui
аман от девоики дет си мислат че са жени аман
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
ми аз съм на 18 и до 25 стават, в момента си падам по един дето е на 25, пък и винаги съм ходила с по- големи момчета, бившия ми например също е по- голям -на 23 е
Само аз ли съм на 16 и ходя със 17 годишен и го намирам за нормално?
А и почти всички мъже,които са 20+ и ходят с момичета на моята възраст и по-малки, ги използват само за едното ебане..аз не виждам как може да има любов в такъв случай.За въпросните "батковци" ние сме малки,колкото и да си мислите,че сте много порастнали и големи.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> по точно не може да се каже БРАВОООПървоначално написано от moon_flower
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
18 - 20 да ама 25 - 28 не смятам хаха
съжелявам много,но за мен 28-годишните минават в графа "Чичковци"![]()
Момичета правете се на големите но това е напълно глупаво на сте на 15 и да ходите с по 20+ . По голямите са способни на повече неща от колкто вашите "малки" наботи където са на 15-16![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Е някои с хубава външност или характер как да не ми харесват.Но нямам намерение да си лягам с някой над 20 (даже 18-19) скоро..(на 15 съм..).
![]()
Ми Pennywise1914 прецакан си, явно си им стар, гадно ли ти еПървоначално написано от Pennywise1914
![]()
![]()
![]()
Може да се каже, да.
Аз съм на 16 и ходя с момче на 21 години.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не всички момчета 20+ ползват момичетата на 15-16 години само за секс. Съгласна съм, че има такива, но се намират и сериозни.Първоначално написано от moon_flower
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Или момичетата го ползват понеже имат повече опит и знаят как да доставят удоволствиеПървоначално написано от Pepincetyy
![]()
Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Нед Апр 30, 2006 12:22 am защо беее???![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Zaharinka
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И какво по точно ще си каже един 20+ годишен с 15 годишно момиче? Аз ще умра от тъпня сигурно. Да ми разкзва как родителите и забранявали това и онова, как учителите в даскало я ядосвали и тем подобни. Отделно, че ще ме е срам и ще ми е неловко да излеза с такова момиче ако си прилича на годините. А не е някой акселерат дето на 15-16 изглежда на 25+.
Поради някаква причина и тези, които нямат този ген, пак се мъчат да изглеждат по възрастни. Каква е причината? Някакви мисли по този въпрос?
3 или 4 години разлика между партнъорите е перфектно , е зависи де
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
На 17 съм и предпочитам по -големи...мисля,че 8-10 години разлика не е чак толкоз фрапиращо!
На 23 съм и искам да чукам малка перверзна ученичка с големи цици на 16-18 г. Като казвам малка имам предвид не кинта и двайсе, а малка на години. По възможност руса, с дълъг крак.
абе зависи от момчето, не мога да кажа: с по-голям от (еди-колко си) няма да ходя, тъпо е![]()
иначе нямам нищо против момчета на около 24-25 или както ги наричате "батковци"
Ако момчето е на 19, а момичето на 17, трябва ли да категоризираме момчето като педофил?